حل مشکل پیغام This recievers S/W has note been updated.For more than 4months.please recieve the recent S/W from shop to

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل طغرل 2002

قبل از هر کار ریست فاکتوری کنید سپس وارد تنظیمات زیر شوید

meno-stb setting-time seting بعد تاريخ از 2010 به 2009 تغيير بدين وبعد درست ميشه صددرصد درست میشه ....

فقط تنظيم ساعت را روي كاربر بـــــــــــزاريد و تاريخ سال را روي 2009

بگذاريد.........

برنامه 11282رو ریختم و ساعت و تاریخ رو هم به وقت سئول تنظیم کردم درست شد دوستان همه شما طغرل 2002 (مهدی )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باتشکراز مهدی عزیز
منم امروز هرکاری کردم نتونستم این مشکلو حل کنم
وتنها راهی که جواب داد همین روشی بود که مهدی عزیز توضیح دادند
البته مشکل با اپگرید هم حل میشد که دائمی نیست ودووم نداره

آخرین ویرایش:

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
سلام دوستان گل طغرل 2002

meno-stb setting-time seting بعد تاريخ از 2010 به 2009 تغيير بدين وبعد درست ميشه صددرصد درست میشه ....

بگذاريد.........

برنامه 11282رو ریختم و ساعت و تاریخ رو هم به وقت سئول تنظیم کردم درست شد دوستان همه شما طغرل 2002 (مهدی )

با تشکر از جناب toghrol2002 به خاطر زحمات بی وقفه ایشان
لطف کنید مدلهایی که با این روش سازگاری دارند را اعلام فرمایید

ali azad

کاربر
2008-02-29
42
125
باسلام،فکرکنم منظوردوستان پیغام ذیل باشه،که بنده بارسیور9595 وبرنامه11282فقط ساعت وتاریخ رادقیق تظیم کردم2010و......که به راحتی جواب داد ،البته فکرکنم،برای دوستانی که ازشبکه های ایرانی درعرب ست استفاده می کنند چنین پیغامی بیاد ،که با روش فوق حل میشه.this recievers s/w has not been updated for more than 4 months
please receive the recent sw from the shop to update

آخرین ویرایش توسط مدیر:

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
بعضی رسیورها که مدتی آپدیت نشدند با پیغام زیر

this recievers s/w has not been updated for more than 4 months
please receive the recent sw from the shop to update
برای کسانی که دستگاه خودشون به روز کننداز از ورژن جدید 11293 برای رسیورهای اصلی استفاده کنید و حتما رسیور ریست کنید سپس مجدد ماهواره ها جستجو کنیدموفق باشید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام دوستان گل طغرل 2002

بگذاريد.........

با درود ////اقا این کار را که گفتید انجام دادم درست شد ولی وقتی برق دستگاه را قطع میکنیم دوباره پیام میدهد باید یک بار دیگر یا دو بار برق دستگاه را قطع و وصل کنییم تا درست شود به نظر شما چکار باید کرد..////با سپاس

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود ////اقا این کار را که گفتید انجام دادم درست شد ولی وقتی برق دستگاه را قطع میکنیم دوباره پیام میدهد باید یک بار دیگر یا دو بار برق دستگاه را قطع و وصل کنییم تا درست شود به نظر شما چکار باید کرد..////با سپاس

دوست عزیز اگر با این کار مشکل شما 100/ برطرف نشده
شما نرم افزار 11293 رو از بخش نرم افزارها دانلود
و روی رسیورتون بریزید البته از اصلی بودن رسیورتون مطمئن
شید بعد این کارو انجام بدید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
دوست عزیز اگر با این کار مشکل شما 100/ برطرف نشده
شما نرم افزار 11293 رو از بخش نرم افزارها دانلود
و روی رسیورتون بریزید البته از اصلی بودن رسیورتون مطمئن
شید بعد این کارو انجام بدید
با درود//// دوست گرامی فایل 11293fرا دانلود کردم ولی فایل بصورت rarمیباشد ایا با همان حالت روی فلش ریخته به دستگاه بزنم یا از حالت rar خارج کنم بعد به دستگاه انتقال دهم لطفا اگه میشه بصورت گام به گام و به زبان ساده برام شرح دهید (یکی دوبار در حین انتقال نرم افزار دستگاه با مشکل روبرو شده از این رو میترسم برای این دستگاه هم مشکل پیش بیاد ) از شما سپاسگزارم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود//// دوست گرامی فایل 11293fرا دانلود کردم ولی فایل بصورت rarمیباشد ایا با همان حالت روی فلش ریخته به دستگاه بزنم یا از حالت rar خارج کنم بعد به دستگاه انتقال دهم لطفا اگه میشه بصورت گام به گام و به زبان ساده برام شرح دهید (یکی دوبار در حین انتقال نرم افزار دستگاه با مشکل روبرو شده از این رو میترسم برای این دستگاه هم مشکل پیش بیاد ) از شما سپاسگزارم

نرم افزار رو از حالت فشرده خارج و بدون فولدر روی فلش ریخته
و وارد منو شده نصب+داده ها منتقل شود+انتقال داده ها از طریق usb
روی نرم افزار okکرده و تمام

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
راه حلی موقتی برای حذف پیغام تقلبی و پیغام خرابی ای سی دریم درمدل های 9696hdmi ,9797hdmi

سلام

تعداد از این مدل رسیورها که اصلی هستند و به علت خراب بودن ایسی دریم که وظیفه امنیت نرم افزاری و شناسایی مدلهای اصلی را بر عهده دارد که از شرکت سازنده میکروچیبست ایسی دریم متاسفانه تعدادی از این ایسی دریم ها مشکل داشته اند و شرکت هایویون نیزبدون اطلاع از خرابی این تعداد ایسی دریم ها انها را داخل رسیورها نصب کرده است باعث شده است پیغامی روی این مدل ها بر روی صفحه تلوزیون ظاهر شود که از تقلبی بودن رسیور و یا خراب بودن میکروچیبست رسیور خبر می دهد

لذا به علت در خواست های بسیار زیاد کاربران در پیغام خصوصی و در بخش تا مشخص شدن نهوه ارسال ایسی دریم های سالم از طرف شرکت ونماینده شرکت هایویون برای دوستانی که رسیورهایی از این مدل دارند که دچار این مشکل شده اند چند راه حل موقتی تا زمانی که دسرسی به ایسی دریم سالم وتعویض ان را ندارید را خدمت شما دوستان معرفی می کنم

1-برای حذف این پیغام روی صفحه تلوزیون هنگام تماشای برنامه یک بار کلید info روی ریموت کنترل خود را فشار دهید و بعد سریع کلید exit روی ریموت کنترل خود را بزنید خواهید دید که این پیغام ازار دهنده نا پدید و حذف می گردد و فقط موقع تعویض کانال دوباره ظاهر می شودکه لازم است مجددا" مراحلی که در بالا توضیح داده شد را انجام دهید تامشکلتان حل شود و راحت برنامه مورد نظر را تماشا کنید

2- راه حل دوم فشار دادن دگمه video format است که اگر 2 بار پشت سر هم فشار دهید پیغام مورد نظر روی تصویر حذف و ناپدید می شود

این راحل کامل و اساسی نیست و برای حل اساسی مشکل باید ایسی دریم رسیور تعویض گردد

موفق باشید

arya2121

کاربر
2010-04-18
1
4
39
سلام دوست عزیز toghrol 2002 اصلا برای رفع این پیغام لازم نیست که ریست کنی دستگاه رو.در ضمن این روش به درد نمیخوره چون که هر وقت دستگاه رو از پشت خاموش کنی دوباره پیغام ظاهر میشه! به نظرم بری نرم افزار رو دانلود کنی خیلی بهتره.ولی در هر حال دستت درد نکنه.

امین ش

کاربر
2010-08-31
28
39
47
تنها روش برای این مشکل پچ جدیده با تغییر دادن تاریخ مشکل حل میشه ولی تا زمانیکه برق دستگاه قطع نشه اگر شد دوباره باید تاریخ رو تغییر بدید.

بالا