خاموشی کامل رسیور StarMax A100 بر اثر صاعقه

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
استادان گرامی رسیور a100 به گفته مشتری بر اثر صاعقه دچار مشکل شده و پس از بررسی دیدمایسی تغذیه ترکیده بود.برد را تعویض کردم ولی هیچ جریان برقی به مین برد نمیرفت .دو تا رگولاتور دی سی به دی سی رو تعویض کردم و با تعویض اونها ای سی 3502 بە شمارە بردup05بە شدت در عرض چند ثانیه داغ میکرد.
از دوستان که تجربه دارند تقاضای راهنمای دارم.
البته شکم زیاد به cpu هستش چون دو طرف خازن ها به بدنه وصل هستند.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
استادان گرامی رسیور a100 به گفته مشتری بر اثر صاعقه دچار مشکل شده و پس از بررسی دیدمایسی تغذیه ترکیده بود.برد را تعویض کردم ولی هیچ جریان برقی به مین برد نمیرفت .دو تا رگولاتور دی سی به دی سی رو تعویض کردم و با تعویض اونها ای سی 3502 بە شمارە بردup05بە شدت در عرض چند ثانیه داغ میکرد.
از دوستان که تجربه دارند تقاضای راهنمای دارم.
البته شکم زیاد به cpu هستش چون دو طرف خازن ها به بدنه وصل هستند.

درود:

با این حال مشکل شما هنور منبع تغذیه هست شما اول قسمت ثانویه خازنهای 10ولتی...و تمام دیودها مخصوصاً دیود فرکانسی رو چک کنید ببینید سالمن بهتر هست کام خروجی تغذیه رو از مین خارج کنید وخروجیها رو دونه دونه چک کنید تا بهتر به نتیجه کار خود برسید شاد باشید.

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
درود:

با این حال مشکل شما هنور منبع تغذیه هست شما اول قسمت ثانویه خازنهای 10ولتی...و تمام دیودها مخصوصاً دیود فرکانسی رو چک کنید ببینید سالمن بهتر هست کام خروجی تغذیه رو از مین خارج کنید وخروجیها رو دونه دونه چک کنید تا بهتر به نتیجه کار خود برسید شاد باشید.

تشکر بابت پاسختون
با یک منبع تغذیه نو تست کردم مشکل از منبع تغذیه نیست مشکل مربوط به خود مین برد هست.
معمولا خازن ها یکه پایه شون به بدنه وصل هستند ولی در این رسیور دو سر پایه های خازن ها به بدنه راه دارند.این برای من سوال هستش

majid3770

کاربر
2006-10-03
9
14
دوست عزیز تو این موارد معمولا تعمیر به صرفه نیست .
به غیر از هزینه زیاد تعمیر , زمان زیادی میخواد و اکثر قطعات اصلی مین برد میسوزن کهپبه غیر از قیمت نسبتا بالا برای مثال شاید سی پی یو به سختی پیدا بشه.

بالا