خاموشی کامل Xcruiser420hd

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
یه دونه رسیور کروزر420hd هست که کلا خاموشه..فقط یه ال ای دی ابی رنگ روی دکمه پاور وسط پنل و ارم کروزر جلو پنل موقع زدن به برق سفید میشه و حالت روشن.. در بقیه موارد رسیور اصلا عکس العملی از حالت بوت نداره و بالا نمیاد..
پاور سالم هست..تست شد.. ولتاژها هم در رسیور موجود هستن..
دوستان به همچین موردی هم برخورد کردن..ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

ممکنه فلش پرونده باشه و یا حتی ممکنه پنل خراب شده باشه
درود
جناب مقدم..اگه پنل خراب باشه قاعدتا باید با وصل کابل(هم کابل اچ دی هم کابل معمولی)به تلویزیون تصویر بیاد. در حالیکه هیچگونه عکس العملی در صفحه تلویزیون که حاکی از لود شدن رسیور باشه وجود نداره!
در انجمن فلش که نگاه میکردم اکثرا گفتن فایلهای فلشی که در انجمن بوده توسط کاربران تست شده و هیچکدام جواب نداده!
با توجه به حجیم بودن این فایل فعلا از فلش کردن اون منصرف شدم تا یه فایل فلش مطمین که توسط بزرگواری تست شده اقدام کنم..
مزلب بعدی اینکه ایا امکان فلش کردن ایسی فلش این رسیور با پروگرامرtnm2000 امکان پذیره؟
ممنون

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
622.jpg

با سلام.
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم اما بالاخره حل شد.
طبق عکس بالا فقط 2 تا آی سی که با شماره 1 نشون داده شده و مربوط به پنل جلو هستش رو تعویض کنید.
آی سی رو هم از آقای زارع -امیر آی سی - میتونید بگیرید.

MOROK

کاربر VIP
2009-06-04
24
31
سلام خدمت اساتید محترم
منم همین مشکل دارم فقط چراغ آرم پنل جلو روشنه
آیسی فلش رو با فابل فلش که تو انجمن بود ظاهراً بک اپ گرفتن فلش کردم
آیسی هم که تو تصویر نشون دادین رو عوض کردم ولی درست نشد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام خدمت اساتید محترم
منم همین مشکل دارم فقط چراغ آرم پنل جلو روشنه
آیسی فلش رو با فابل فلش که تو انجمن بود ظاهراً بک اپ گرفتن فلش کردم
آیسی هم که تو تصویر نشون دادین رو عوض کردم ولی درست نشد

درود :
خروجی ولتاژهای پاور آیا فیکی هستش؟ و اگر جواب مثبت بود ورودی ولتاژ CPU و آی سی رام رو چطور باز فیکس هست و در آخر ورودی پایه ترانزیستو lm آیا حدود 23 ولت دارید؟

MOROK

کاربر VIP
2009-06-04
24
31
دوستان کسی ریسیور xdr420 HD داره
آگه دسترسی به پروگرامر دارن بک آب از فلش بگیرن فایلشو بزارن

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
ولتاژ ایسی فلش سه ولت نشون میده درسته یا کمه

درود:

درست هست منتهی سلکتور مولتیمترو روی 20ولت بزار دقیقتر نشون بده و ببین 3/4 ولت تقریباً این حدود هستش که خوبه بعد بفرمایید cpu آیا بیش از حد داغ میشه و اینکه ریبال کردید...

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود
ولتاژ رو قبلا چک کردم 3.1 نشون میده و داغ کردن cpu معمولیه

درود :
دوست من لطفاً سوالهایی رو که مطرح میکنیم همش برای شما بوده و بخاطر اینکه زود بنتیجه ای برسید و کار شما راه بیفته... لذا انتظار میرود که تمام سوالهای رو که دوستان مطرح میکنن به تمام آنها جواب کامل و دقیق بفرمایید نه اینکه بعد یک روز میبینیم به یک یا دو مورد و باز کامل جواب ندادید .

(مین رو کامل با تینر25000هزار بشور بعد فلکس بگیر و بعد هیتر و مجدداً با تینر بشور مخصوصاً cpu و نتیجه رو اعلام کنید.)

msagroup

کاربر VIP
2014-01-16
7
17
با سلام خدمت دوست عزیز
دو عدد خازن به ظرفیت 220 میکرو 10 و 16 ولت جلو سوکت پنل روی برد اصلی هست تعویض کنید انشالله ردیف میشه.?➡

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
همچین خازنی با این ظرفیت جلو سوکت پنل نیست! مطمیند دوست عزیز؟ تو عکس صفحه قبل لطفا این دو خازن رو مشخص فرمایید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
لطفا شماره ایسی رو اعلام کنید بردی ک بنده دارم ناخوانا هستن..متشکر
-------------
چرا پستها نقل قول نمیشن!!!!!!!؟

آخرین ویرایش:

MOROK

کاربر VIP
2009-06-04
24
31
درود :
دوست من لطفاً سوالهایی رو که مطرح میکنیم همش برای شما بوده و بخاطر اینکه زود بنتیجه ای برسید و کار شما راه بیفته... لذا انتظار میرود که تمام سوالهای رو که دوستان مطرح میکنن به تمام آنها جواب کامل و دقیق بفرمایید نه اینکه بعد یک روز میبینیم به یک یا دو مورد و باز کامل جواب ندادید .

(مین رو کامل با تینر25000هزار بشور بعد فلکس بگیر و بعد هیتر و مجدداً با تینر بشور مخصوصاً cpu و نتیجه رو اعلام کنید.)

درود کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی متاسفانه درست نشد

بالا