خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام رسيور من گاهي اوقات رنگي و سياه و سفيد ميشود علت چيست ممنون ميشم راهنمائي كنيد
با سلام دوست گرامي ترانزيستورهاي تقويت تصوير رسيور شما اسيب ديده وبايد تعويض شوند اگر اطلاعات كافي نداريد به تعميركار مراجعه كنيد.:eek:ky:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور ایکس95 روشن میشود صدا هم داره ولی تصویر نیست!!!!
با پچ قدیمی ابگرد کردم درست نشد .اگر قطعه خروجی تصویر ان خراب شده لطفا نمایید بگید که این قطعه چیست و شماره ان چند هست..
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز به جز كريستال 27000 ترانزيستور اطراف ان نيست ايا در قسمت ديگر بورد است راهنمائي كنيد ممنون ميشم موفق باشيد

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوست عزيز به جز كريستال 27000 ترانزيستور اطراف ان نيست ايا در قسمت ديگر بورد است راهنمائي كنيد ممنون ميشم موفق باشيد
با سلام
دوست گرامي خرابي كريستال باعث سياه وسفيد دايم ميشود تصوير بد وبي رنگ ميشود
اگر پرش يا پررنگي يا كمبود نور با رنگ ابي پر مشاهده ميكنيد ايراد از ترانزيستورهاي دور وبرايسي 4053 مخصوص تقويت تصوير ميباشد كه گاهي اين smdها تا 4 تاشون هم خراب بوده است.:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
کسی به این مشکل برنخورده؟؟؟؟؟؟؟ بد جوری تو مشکل افتادم..:sadwalk::sadwalk:
لطفا راهنمایی نمایید.
سلام
با پچ قدیمی ابگرد کردم درست نشد .اگر قطعه خروجی تصویر ان خراب شده لطفا نمایید بگید که این قطعه چیست و شماره ان چند هست..
با تشکر

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
با تشکر
با سلام همكار گرامي الان چك كردم در اين مدل هم ايسي 4053 وجود دارد پايه هاي اين قطعه را بااهم متر چك كنيد ولت مصرفي تامين باشد.
سپس با يك خازن 1ميكروفاراد وخط تصوير تلويزيون خروجي هاي ايسي را بگيريد بايد تصوير داشته باشد بعد از ان اگر تصوير نداشتيد مربوط به ترانزيستورهاي تقويت سمت راست ايسي وزير برد خروجي اسكارت ميباشد.
فيش صداوتصوير را به رسيور وتلويزيون وصل كنيد براي گرفتن تصوير از مغزي كابل تصوير با خازن استفاده كنيد.:eek:ky::eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام همكار گرامي الان چك كردم در اين مدل هم ايسي 4053 وجود دارد پايه هاي اين قطعه را بااهم متر چك كنيد ولت مصرفي تامين باشد.
سپس با يك خازن 1ميكروفاراد وخط تصوير تلويزيون خروجي هاي ايسي را بگيريد بايد تصوير داشته باشد بعد از ان اگر تصوير نداشتيد مربوط به ترانزيستورهاي تقويت سمت راست ايسي وزير برد خروجي اسكارت ميباشد.
فيش صداوتصوير را به رسيور وتلويزيون وصل كنيد براي گرفتن تصوير از مغزي كابل تصوير با خازن استفاده كنيد.:eek:ky::eek:k:
سلام
با تشکر از راهنمایی شما همکار گرامی
خرابی مربوط به ترانزیستورq1 بود که اونو تعویض کردم و درست شد..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سؤال از علي اقا رسيور

دوست عزیز این مشکل به صورت کلی قبلا بررسی کردم و طریقه رفع عیب ارائه خواهم داد
برای رفع این عیب فقط کافی یک مقاومت جابه جا کنید حالا این سوال از تعمیرکاران حرفه ای سایت دارم می دانید کدام مقاومت باید تعویض شود یک راهنمایی این مقاومت مربوط به تغذیه نیست هدف از این سوال فقط محک زدن همکاران در صورتی که پاسخی تا دو روزاینده دریافت نشد طریقه رفع عیب به صورت کلی توضیح می دهم موفق باشید
با سلام علي اقا دوروز هم بيشتر شد متاسفانه هر چي گشتيم نشد راه حل را ارايه نمدهيد دوست گرامي:eek:k:

• Like

mehdi50

کاربر
2007-02-05
5
2
با عرض سلام
من يك رسيور sr-x1300d دارم وقتي كه ان را روشن ميكنم كلمه bootمي نويسد وزود هم خاموش مي شود وبطور كلي در پانل جلو هيچ چيز نيست مثل اين مي مونه كدستگاه از برق كشيديد لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام
من يك رسيور sr-x1300d دارم وقتي كه ان را روشن ميكنم كلمه bootمي نويسد وزود هم خاموش مي شود وبطور كلي در پانل جلو هيچ چيز نيست مثل اين مي مونه كدستگاه از برق كشيديد لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
با سلام دوست گرامي اگر شما يا كس ديگري به ان نرم افزار نزده ايد مشكل از پاور دستگاه ميباشد
اطلاعات فني داريد پاور را بررسي كنيد والا به تعميركار مراجعه كنيد.:eek:k:

mehdi50

کاربر
2007-02-05
5
2
با عرض سلام دوست گرامي به ان نرم افزار زدند قسمت پاور سالم است با تشكر

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام علي اقا دوروز هم بيشتر شد متاسفانه هر چي گشتيم نشد راه حل را ارايه نمدهيد دوست گرامي:eek:k:

با سلام اقا شهرام ببخشید جواب سوال شما دیر شد راستش طی چند روز گذشته بد جوری مریضی گرفتم و تا الان هم که تایپ می کنم حالا خوبی ندارم اما موقعی که مجدد سوال کردید خیلی ناراحت شدم ببخشید

این روش کاملا تست شده و روی چندین مدل جواب گرفتم امیدوارم برای شما هم جواب دهد برای رفع این مشکل یک مقاومت 43 کیلو بین دو پایه کریستال لحیم شده کافی این مقاومت خارج کنید و یک مقاومت دارای شماره 472 یعنی روی مقاومت 472 زده را جایگزین کنید چناچه مشکل رفع نشد دو عدد خازن دو طرف این مقاومت تعویض کنید مطمئن باشید مشکل رفع می شود موفق باشید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام دوست گرامي به ان نرم افزار زدند قسمت پاور سالم است با تشكر
دوست عزیز باید ای سی فلش پروگرام شود توسط فایل فلش و تنها با داشتن پروگرامر یا جیتک کردن امکان دارد موفق باشید

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
كمك در مورد رسيور استار ست 190

سلام دوست عزيز رسيور من ريست ميشود علت چيست راهنمائي كنيد ممنون ميشم موفق باشيد

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوست عزيز رسيور من ريست ميشود علت چيست راهنمائي كنيد ممنون ميشم موفق باشيد
با سلام
دوست گرامي اگر رسيور شما بعد از نرم افزار واپگريد به اين روز افتاده مشكل نرم افزاري است وبايد اپگريد درست يا جيتگ بشود.
اگر مشكل شما خودبخود پيش امده احتمال دارد اتصال در سيم ال ان بي داشته باشيد كه با باز كردن ان بايد ريست قطع شود.
اگر با باز كردن سيم هم ريست ادامه داشت مشكل ازپاور دستگاه است وبايد اطلاعات فني داشته باشيد براي بررسي وتعمير ان:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
شهرام جان.. نمی دونم چرا این ترانزیستور بعد از یه مدت مکرر خراب میشه..؟؟؟ چون الان باز ترانزیستور تصویر خراب شد. و اونو باز تعویض نمودم .. از یه جنس دیگه و مرغوب هم استفاده کردم ولی باز خراب شد.. مشکل کجا می تونه باشه..
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
شهرام جان.. نمی دونم چرا این ترانزیستور بعد از یه مدت مکرر خراب میشه..؟؟؟ چون الان باز ترانزیستور تصویر خراب شد. و اونو باز تعویض نمودم .. از یه جنس دیگه و مرغوب هم استفاده کردم ولی باز خراب شد.. مشکل کجا می تونه باشه..
با تشکر
با سلام همكار گرامي
اين مشكل در سري 190 و550 هم خيلي مشكل ساز هست جريان هم بخاطر اينكه يك سري مشترها تلويزيون خودشان را خاموش ميكنند وميخوابند يا هنگام استفاده از سورسهاي ديگر مثل ويديو-DVD يا انتن هوايي رسيور را خاموش نميكنند پس به صاحبش بگوييد عتما اول رسيور را خاموش كند بعد از ديگر سورسها استفاده كند يا هنگام خواب به تلويزيون برنامه ميدهند خاموش ميشه اما رسيور تا صبح روشنه چندين مورد پس از تعمير وگوشزد اين مورد ديگه خرابي نداشتيم.
شما بهتر است خروجي اسكارت را هم چك كنيد ممكن است ترانزيستورهاي خروجي تصوير به اسكارت هم مشكل داشته باشند. موفق باشيد:eek:k::eek:k:

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
دوستان یک رسیور 190 فقط فرکانس های ورتیکال را دریافت می کند و روی فرکانس های هورزینتال سیگنال ندارد(الن بی سالم )آیسی lm 317 ,وترانزیستور های اطراف آن سالم می باشد .لطفا راهنمای کنید؟

با تشکر

• Like

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
سلام دوستان_من رسيور x5Dدارم_روي تمام كانالهاميگگه سيگنال كد شده_حتي كانالهاي آزاد_تيونر_فلش_LM_همه كار كردم نشد_كمكم كنيد ممنون ميشم

• Like

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
سلام دوستان_من رسيور x5Dدارم_روي تمام كانالهاميگه سيگنال كد شده_حتي كانالهاي آزاد_تيونر_فلش_LM_همه كار كردم نشد_كمكم كنيد ممنون ميشم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا