majid33m
مدیر بازنشسته
- 2006-12-06
- 323
- 1,027
- 51
با سلام
رسیور x95خروجی صدا ندارد چکار میتوانم بکنم؟
تا به حال چه کاری انجام دادی کجا رو ولت گرفتی
12. 5. تست شود ای ی صوت تست شود
با سلام
با سلام
من یک دستگاه200 plusدارم کهcpu ان شدیدا داغ میکردو به صورت دو نقطه بود cpu انرا عوض کردم اماهنوز به صورت دو نقطه باقی مانده ic فلش را پرگرام کردم باز هم همین طور باقی مانده قطی هارا گرفتم وهمه را با تینر تمیز کردم باز هم همین طور بافی مانده لطفا مرا راهنمیی کنیید که چکونه مبتوان ایسی فلش را امتحان کرد ویا از سالم بودن cpu نو مطمئن شد:sadwalk:
تا به حال چه کاری انجام دادی کجا رو ولت گرفتی
12. 5. تست شود ای ی صوت تست شود
با سلام
متاسفانه این آی سی در بازار موجود نیست
دوست عزیز این قطعه مربوط به خروجی صدا و مشابه نداردبا سلام من یک 1400 سوپر دارم که صدایش ضعیف هست یک ایس8پایه به شماره mxt8211 در ان سوخته ایا این ایسی مال صداست ومشابهی دارد و lm358 هم سالم هست
دوست عزیز ای سی ایپرام 8 پایه پروگرام کنید در ضمن بعضی مواقع خود کنترل هم مشکل ایجاد می کند از کنترل تست شده با رسیور دیگری استفاده کنیدبا سلام
دوستان یک رسیور استارست 4000 سوپر کنترل کار نمی کرد با فلش کردن- حالا 4 دکمه رنگی کار نمی کند (کنترل عوض شد)با نرمافزار جدید پرگرام شد باز کار نمی کند؟
لطفا راهنمای کنید.
با تشکر
ای سی داخل تیونر باید تعویض شود یا خود تیونر موفق باشیدنداشتن سیگنال در استارست 190 سوپر بعضی فرکانس ها بصورت قطع و وصل در صد تا 45 میرسد وبعد قطع می شود وتصویر شطرنجی است خازن ولتاژ بالای خط تغذیه وخازنهای خط 3.3 وات رو هم عوض کردم وm317 را تعویض کردم مشکل پا برجاست لطفا راهنماییم فرمایید
با سلام و درود من یک رسیور1200 دارم که دیود های مربوط به ولتهای5و3/3 ان سوخته بود هر دیودی روش تست میکنم جواب نمیده فقطfr155 امتحان کردم روشنش میکند اما بعد از یک ساعت داغ میکند وخاموش میشود شماره خودش گیرم نمیاد چه کار کنم
با درود دوست گراميبا سلام من یک دستگاه190 دارم که وقتی به برق میزنی روشن میشود اما همان زمان خاموش میشود واین هم ادامه دارد یعنی مرتب خاموش وروشن میشود بین خاموش وروشن شدن هم فاصله ای هست
ای سی فلش را تعویض کنید دربسیاری موارد مشکل رفع شده موفق باشیدبا سلام من یک دستگاه190 دارم که وقتی به برق میزنی روشن میشود اما همان زمان خاموش میشود واین هم ادامه دارد یعنی مرتب خاموش وروشن میشود بین خاموش وروشن شدن هم فاصله ای هست
سلامبا سلام اقا شهرام ببخشید جواب سوال شما دیر شد راستش طی چند روز گذشته بد جوری مریضی گرفتم و تا الان هم که تایپ می کنم حالا خوبی ندارم اما موقعی که مجدد سوال کردید خیلی ناراحت شدم ببخشید
این روش کاملا تست شده و روی چندین مدل جواب گرفتم امیدوارم برای شما هم جواب دهد برای رفع این مشکل یک مقاومت 43 کیلو بین دو پایه کریستال لحیم شده کافی این مقاومت خارج کنید و یک مقاومت دارای شماره 472 یعنی روی مقاومت 472 زده را جایگزین کنید چناچه مشکل رفع نشد دو عدد خازن دو طرف این مقاومت تعویض کنید مطمئن باشید مشکل رفع می شود موفق باشید