یک دستگاه ایکس 95 قاب مشکی
حدودا بعد از یک ساعتی که کار کرد تصویر سیاه وسفید میشود
به نظر شما مشکل از چه چیزی میتوتند باشد
سلام دوستان من یک رسیور ایکس 30 دارم که ولتاژ ال ان بی رو نذاره آیسی lm317سالمه وروی پایه ورودی اون 24ولت روداریم ولی خروجی نداره لطفا راهنمایی کنید
با سلام دوستان من یکدستکاه استار ست دارم که بعد از دو یا سه روز به حالت کارخانه برمی گرده ودر منو میری زبان را عوض کنی قفل میکنه ودونکته بعد دو خطی میشه وبرنامه هم قبول نمی کنه در ضمن اگر مقدور بود فایل بوت را برام بذارید ?مدلx130d plus
با سلام
من یک دستگاه 550cx دارم
صداش خیلی ضعیفه
لطفا راهنمایی کنید
باسلام
من یک دستگاه استارست 7000 دارم که خروجی تصویر ندارد
بادرود دوست گرامیسلام
دستگاه 190 سوپر بعداز روشن شدن هيچ سيگنالي نداره ولي وقتي وارد منو و نصب ميشويم با بالا وپائين كردن فركانسها سيگنال همه عادي ميشود ، لطفا" كمكم كنيد . متشكرم
سلامیک دستگاه x4000d دارم چشمک زن میباشد (خروجی ولتاژ های پاور سالم هستند) لطفا کمک کنید با تشکر
با تشکر از راهنمایی تان با تعویض خازن ایراد بر طرف شدسلام
در مسیر ولتاژهای 3.3 و5 ولت دو تا خازن الکترولیت 1000 میکرو10 ولت هستش.
بجاش1000میکرو16 ولت بزار.
موفق باشید
سلامبا سلام
دو دستگاه استارست 550 d سو پ ر است که هر دو بعد از چند دقیقه تصویر انها خراب میشه طوری که پر رنگ میشه و تصویر قاطی میشه و بعد از چند دقیقه که از برق میکشیم دوباره درست میشه و به همین منوال یا فیشهای خروجی رو دستکاری میکنیم موقتا تصویر درست میشه لطفا راهنمایی کنید ایا ترانزیستورهای خروجی مشکل دارند یا از جای دیگه است من قبلا این مشکل را حل کردم اما الان یادم نمیاد از کجا بود متشکرم
با درود دوست گرامیبادرود وسلام خسته نباشید حضور تمام دوستان در این سایت محبوب من یک دستگا استارسات 190دارم تصویر مات وضعیف میباشد ازفیش اسکات هم تصویر گرفتم باز هم اینطوری می باشد یک بار دیگر هم انطوری شد درست کردن دوعدد ترزانزیستور منفی هم تعویض کردم درست نسد لطفا راهنمای کنید ممنوم نا گفته نماند روی پایه ایسی تصویر هم تصویر هست ولی شفاف نیست منطز جواب خوب شما هستم