خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AMIR BAGHERI

کاربر
2010-06-25
18
26
سلام من یک رسیور starsat 190 d super دارم که هنگام وصل شدن سیم lnb رسیور خاموش شده ودیگر روشن نمیشود.

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
با سلام خدمت اساتید من یک رسیور 190 دارم که روشن میشه اما تا وارد منو install میشم بعد از چند ثانیه خاموش میشه ایراد از چیه ؟؟؟
تو تمام قسمتهای منو میره اما تا وارد install میشم حداکثر 7 8 ثانیه بعدش خاموش میشه؟؟؟
در ضمن تیونر هم ولتا نداره lm317 رو عوض کردم tip42c رو هم همینطور پایه های 317 ولتاژ دارن اما t42c نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

koroshmansoori

کاربر
2010-03-09
1
1
55
من این مشکل را داشتم ایراد دادن کدهای اشتباه و هنگ روی کانل و خاموش شدن است
فایل فلش بریزید و نرم افزار بریزید و تنظیمات کارخانه را لود کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
با سلام خدمت اساتید من یک رسیور 190 دارم که روشن میشه اما تا وارد منو install میشم بعد از چند ثانیه خاموش میشه ایراد از چیه ؟؟؟
تو تمام قسمتهای منو میره اما تا وارد install میشم حداکثر 7 8 ثانیه بعدش خاموش میشه؟؟؟
در ضمن تیونر هم ولتا نداره lm317 رو عوض کردم tip42c رو هم همینطور پایه های 317 ولتاژ دارن اما t42c نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:051::051::sadwalk:

mostafarah

کاربر
2008-04-14
129
2,467
:051::051::sadwalk:
احتملا وقتی که خاموش میشه روی پانل مینویسه lnb 1
اگر اون قطعاتی رو که گفتی عوض کردی یک ترانزیستور اس ام دی کنار lm317 هست که اون خرابه عوضش کن راه میفته

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
اولش نمینوشت من یکبار فایل بوت بعدش اپگرید کردم و حالا دستگاه تا روشن میشه دیگه هیچ صفحه ای نمیاد و رو پنل جلو میزنه lnb1
در ضمن راجب اون ترانزیستورهای smd من یک رسیور استارست 150 دارم که خرابه ایا میشه از رو برد اون این ترانزیستورها رو بردارم ؟؟؟؟منظورتون از ترانزیستور منفی همون npn هست ؟ درسته ؟؟؟؟ یعنی شماره روش اهمیتی نداره ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اولش نمینوشت من یکبار فایل بوت بعدش اپگرید کردم و حالا دستگاه تا روشن میشه دیگه هیچ صفحه ای نمیاد و رو پنل جلو میزنه lnb1
در ضمن راجب اون ترانزیستورهای smd من یک رسیور استارست 150 دارم که خرابه ایا میشه از رو برد اون این ترانزیستورها رو بردارم ؟؟؟؟منظورتون از ترانزیستور منفی همون npn هست ؟ درسته ؟؟؟؟ یعنی شماره روش اهمیتی نداره ؟
با درود
اين پيغام يعني خرابي واتصال غير متعارف در مسير ولتاژ وقطعات تيونر
حالا ميتواند مقاومت ايسي خود برد يا حتي تيونر خراب شده باشه
براي مواقعي هم ديده شده كه از طريق كابل انتن اب امده ووارد تيونر شده خرابي ايجاد كرده
اگر با تعويض قطعات كه اعلام كردي وجدا كردن سيم پيغام رفع نميشود كار عيب يابي بسيار سخت ونيازبه تجربه واطلاعات كامل تعميركاري دارد.
ترانزيستورهاي منفي همان هستند ولي بايد تست شوند كه سالم باشه:eek:k:
توجه:
براي ايرادهاي پاوري وغير مربوط به پاور استارست ها تاپيك در نظر گرفته شده در بخش تعميرات سخت افزاري استفاده كنيد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا