خبرهای خوبی در راه است

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

I

Istar-Korea

Guest
سلام خدمت همه دوستان عزیز

باید به عرض همه شما برسانم که بزودی خبرهای خوبی در راه است.
شرکت برنامه های خوبی را در دست تهیه قرار داده که انشااله بزودی می توانید شاهد آن باشید.
همانطور که قبلا نیز گفته بودیم تمام آرزو و هدف ما فراهم آوردن بهترینها برای شما عزیزان است.
پس منتظر خبرهای خوب باشید.

سربلند و پیروز باشید

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
خبرهاي خوبي به خصوص براي مشتركين istar X20000 خواهيم داشت .
هدف شركت istar رضايت شما مشتركين محترم است.
( منتظر باشيد ).
تيم ساپورت istar-korea

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
اين تالار فقط به منظور پشتيباني محصولات است ( نه قسمت فروش ).
من فروشنده نيستم جهت خريد محصولات ميتوانيد با بنر تبليغاتي سايت تماس بگيريد.
موفق و پيروز باشيد

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام دوستان گرامي
خبرهاي خوبي به خصوص براي مشتركين istar X20000 خواهيم داشت .
( منتظر باشيد ).
تيم ساپورت istar-korea

با حلوا حلوا گفتن دهان ادم شیرین نمی شه هر وقت عملی شد بعد:eek:k:

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
سلام دوستان گرامي
خبرهاي خوبي به خصوص براي مشتركين istar x20000 خواهيم داشت .
( منتظر باشيد ).
تيم ساپورت istar-korea
میشه یه کم راهنمائی کنید ؟
مثل احمدی ن......حرف میزنی!
بگم!بگم؟

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
دوست گرامي
من به شما حلوا ميدم بخوري . تا بهث ثابت شه .
موفق باشي:eek:ky:
دوست عزیز مثل اینکه ناراحت شدین.من منظوری نداشتم فقط می خواستم بفهمونم عمل کردن خیلی بیشتر تاثیر داره تا وعده و وعید

I

Istar-Korea

Guest
دوست عزیز مثل اینکه ناراحت شدین.من منظوری نداشتم فقط می خواستم بفهمونم عمل کردن خیلی بیشتر تاثیر داره تا وعده و وعید

سلام دوست گرامي من ناراحت شدم.
ولي وقتي چيزي را شركت اعلام ميكنيد خيالتون كاملا راحت باشد.
شركت برنامه هاي خوبي را تدارك ديده ( كه به زودي شاهد خواهيد بود ) .
تيم ساپورت هم در حال كار بر روي پچ X20000 هستند ( خدا رو شكر بسياري از باگ ها گرفته شده و ورژني كه امروز ارائه گرديد بسيار تكميل بود ) فقط ميماند يه سري كمبودها از قبيل Pip تنظيمات تصوير كه اينم قرار است اضافه شود .
موفق باشيد

amir_york

Banned
2010-11-04
18
14
اين خبرهاي خوش از راه نرسيدن دستگاه روز به زوز وضعيتش بدتر مي شه

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
خبر خوب ...جالبه .امیدوارم تمام مشکلات ما با یه خبر خوب از طرف شرکت ای استار حل بشه تا شاید شاید یه نمه لبخندی رو این لبها بشینه.خدا خیر این شرکت گلوبال ست چین بده که نمیزاره ملّت غصه بخورن.ولی نمیدونم چرا باز اسرار داره که من کره هستم نه چین..اینش خیلی واسه من جالبه .بابا مگه چین چشه..در هر حال شرکت گلوبال ست کارش درست بوده و دستگاههای خوبی روانه بازار کرده ..دستشون درد نکنه.

masi892

کاربر
2009-05-16
7
25
38
حالا چینی یا کره ای بودنش مهم نیست، مهم عملکرد و کیفیت دستگاهه که به نظر من در سطح خیلی خوبی قرار داره، من این رسیور رو جایگزین رسیور ایکلاس کردم و خیلی راضی هستم

I

Istar-Korea

Guest
خبر خوب ...جالبه .امیدوارم تمام مشکلات ما با یه خبر خوب از طرف شرکت ای استار حل بشه تا شاید شاید یه نمه لبخندی رو این لبها بشینه.خدا خیر این شرکت گلوبال ست چین بده که نمیزاره ملّت غصه بخورن.ولی نمیدونم چرا باز اسرار داره که من کره هستم نه چین..اینش خیلی واسه من جالبه .بابا مگه چین چشه..در هر حال شرکت گلوبال ست کارش درست بوده و دستگاههای خوبی روانه بازار کرده ..دستشون درد نکنه.

دوست گرامي شما كه اطلاعات كاملي داريد.
يك خط در رابطه با شركت گلوبال توضيحات دهيد . ( بدبختي اينجاست كه فقط شما از يك جا نام اين شركت را شنيديد و هيچ اطلاعات فني و كاملي هم نداريد ).
موفق و پيروز باشيد

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
يك خط در رابطه با شركت گلوبال توضيحات دهيد . ( بدبختي اينجاست كه فقط شما از يك جا نام اين شركت را شنيديد و هيچ اطلاعات فني و كاملي هم نداريد ).
موفق و پيروز باشيد
با سلام خدمت شما Istar-Koreaودوستان يه سوال داشتم واون اينه كه شما از كجا انقدر مطمعا هستيد كه اين رسيور ها كره ايي هستند البته من فقط مدل 98 رو ديدم و دارم **؛ يه چيزي بگم ناراحت نشي من حدود 5تا 6ساله كه با رسيور سر كله ميزنم چه از لحاظ نصب چه تعميرات وچه خريد وفروش به غير از چند مدل قديمي هر چي رسيور اومده زير دستم همه چيني هستند البته بعضي هاشون رو باباها وبعضي هاشون رو بچه هاشون ساختند در مورد اين يكي هرچي نگاش ميكنم ساخت داداش چينه خدا كنه من اشتباه بكنم:dast::eek:k:

I

Istar-Korea

Guest
با سلام خدمت شما istar-koreaودوستان يه سوال داشتم واون اينه كه شما از كجا انقدر مطمعا هستيد كه اين رسيور ها كره ايي هستند البته من فقط مدل 98 رو ديدم و دارم **؛ يه چيزي بگم ناراحت نشي من حدود 5تا 6ساله كه با رسيور سر كله ميزنم چه از لحاظ نصب چه تعميرات وچه خريد وفروش به غير از چند مدل قديمي هر چي رسيور اومده زير دستم همه چيني هستند البته بعضي هاشون رو باباها وبعضي هاشون رو بچه هاشون ساختند در مورد اين يكي هرچي نگاش ميكنم ساخت داداش چينه خدا كنه من اشتباه بكنم:dast::eek:k:

دوست گرامي
آيا بنده حرفي از چيني و كره اي بودن زدم ؟

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
دوست عزيز من هم نگفتم كه شما همچين حرفي زدين ولي امضا تون اين ميگه

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
موفق و پيروز باشيد

باشه.هر چی که شما بگید.من هیچ اطلاعی از شرکت گلوبال ست ندارم.فقط هر زمان اراده کردید میتونم براتون دستگاه از این شرکت سفارش بدم با همین برد و هر پنلی که مایل بودید.اسمش رو هم هر چیزی خواستید بزارید.:eek:k:.دستگاههای خوبی هم هستند.

بالا