خرابی و مشکلات رسیور (تایپک 2 )

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با عرض سلام و خسته نباشید

یه سامسونگ 9500 دارم که تصویر را مات نشون میده لطفا مرا در عیب یابی ان راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز عیب ریسیور شما مربوط به ترانزیستور خروج تصویر است که مدار تصویر را دنبال کنید پیدا می کنید شماره آن 2f باید باشد موفق باشید

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با سلام

من یه رسیور استار ست cx 550 دارم که هر وقت سیم انتن را وصل میکنم خاموش میشه

لطفا مرا راهنمایی کنید

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
مشکل درon شدن متابکس
استادان عزیز من یک متابکس دارم به شماره ایسی 29LV160ATTC که مشکل ONپیدا کرده
انرا جیتگ کردم درست نشد ودر هنگام جیتگ روی پنل ON هست وبعد ازاملیات جیتک که ان را خاموش وزوشن می کنم
باز هم ON روی پنل هست وبعد از جیتگ هم نرافزار قبول نمی کنه استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنن

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
مشکل در تیونر استار 190 سوپر
استادان عزیز من یک استار 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی سگینال ندارد
بیرون از تیونر را چک کردم ولی ساالم بود فکرکنم اشکال از تیونر ولی باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم
که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

مشکل در تیونر استار 190 سوپر
استادان عزیز من یک استار 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی سگینال ندارد
بیرون از تیونر را چک کردم ولی ساالم بود فکرکنم اشکال از تیونر ولی باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم
که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر
دوست من مشکل از تیونره با تعویض ایسی تیونر و یا خود تیونر مشکل حل میشه

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استادان عزیز من یک متابکس دارم که وقتی روشن می شه Lnbpمیزنه هی همین نوشته را چشمک میزند
استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنن FARAH با تشکر

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز کنار تیونر یه ترانزیستور سه پایه هست که همون tip32 هست

البته شاید ایراد از دیش باشه لطفا اول چک کنید بعد به سخت افزارش دست بزنید

چاو

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استادان عزیز شکل پورت جیتگ ریسیورهای سری استارست 190 روی ریسیور چگونه است اگه می شه به صورت عدد برام بنویسید
چون دراموزش به صورت این که1و10در بالا و2و9درپایین است ولی من هر چی شمردم باهم جور نیست
اگه میشه به صورت کامل که همه اعداد قید شود وصورت قرار گرفتن انها را برام بنویسید
استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنن
Farah با تشکر

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
استادان عزیز شکل پورت جیتگ ریسیورهای سری استارست 190 روی ریسیور چگونه است اگه می شه به صورت عدد برام بنویسید
چون دراموزش به صورت این که1و10در بالا و2و9درپایین است ولی من هر چی شمردم باهم جور نیست
اگه میشه به صورت کامل که همه اعداد قید شود وصورت قرار گرفتن انها را برام بنویسید
استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنن
Farah با تشکر
سلام
دوست عزیز
من عکسی از پورت جیتک 190 برات میگذارم
43yjbxt.jpg

استاد.:p

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
دوست عزیز
یا خرابی lnb می باشد یا تیونر خراب هست

با سلام و تشکر از پاسخ شما

دستگاه را با یک پاور دیگه امتحان کردم مشکل حل شد

تمامی دیودها و مقاومتهای پاور دستگاه را چک کردم مشکل حل نشد لطفا مرا در تعمیر پاور کمک کنید

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استادان عزیز من یک استارست 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی نه قدرت سیگنال سگینال ندارد ونه
کیفیت. من تیونر را عوض کردم ولی باز درست نشد استادان تمام موارد را بفرماید تا انجام دهم
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

استادان عزیز من یک استارست 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی نه قدرت سیگنال سگینال ندارد ونه
کیفیت. من تیونر را عوض کردم ولی باز درست نشد استادان تمام موارد را بفرماید تا انجام دهم
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر
دوست من بوشهای وسط مدار رو چک کن احتمالا موقع در اوردن بوشها را از جا در اوردی

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
خرابی یکی از خازن های 1000 میکروفاد تغذیه می باشد

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استادان عزیز من همه مواردی که استاد عزیزومهران عزیز گفتن انجام دادم ولی نه قدرت سیگنال سگینال دارد ونه کیفیت.
استادان عزیز می تواند اشکال از فلش باشد البته شمااستاد هستید و من شاگرد
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگرشاگردشان را یاری کنند Farah با تشکر

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز قبل از هر كاري ولت خروجي تيونر رو چك كن ببين ولت رو داري يا نه
اگه اين ولت نبود در مرحله اول ببين جروجي 22 ولت پاور درسته يا نه
و ايم مدار رو دنبال كم به يه ترانزيستور مثبت ميرسي و بعد از ان به ايسي 317 و بعدش به تيونر
اين مسير را دنبال كن

بالا