استاد.
Banned
- 2006-10-03
- 503
- 469
دوست عزیزبا سلام و تشکر
باز هم مشکل حل نشد
لطفا راهنمایی کنید
رسیور را یک بار جیتک کن
استاد.
دوست عزیزبا سلام و تشکر
باز هم مشکل حل نشد
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزبا سلام
من یه رسیور استار ست cx 550 دارم که هر وقت سیم انتن را وصل میکنم خاموش میشه
لطفا مرا راهنمایی کنید
دوست من مشکل از تیونره با تعویض ایسی تیونر و یا خود تیونر مشکل حل میشهمشکل در تیونر استار 190 سوپر
استادان عزیز من یک استار 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی سگینال ندارد
بیرون از تیونر را چک کردم ولی ساالم بود فکرکنم اشکال از تیونر ولی باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم
که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر
دوست عزیز بغل تیونر به شماره a12 73 هم شاید باشه کار هر دو یکیهاستاد tp42 دراستار 190 سوپر کجاست
سلاماستادان عزیز شکل پورت جیتگ ریسیورهای سری استارست 190 روی ریسیور چگونه است اگه می شه به صورت عدد برام بنویسید
چون دراموزش به صورت این که1و10در بالا و2و9درپایین است ولی من هر چی شمردم باهم جور نیست
اگه میشه به صورت کامل که همه اعداد قید شود وصورت قرار گرفتن انها را برام بنویسید
استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنن
Farah با تشکر
دوست عزیز
یا خرابی lnb می باشد یا تیونر خراب هست
استاد.
دوست من بوشهای وسط مدار رو چک کن احتمالا موقع در اوردن بوشها را از جا در اوردیاستادان عزیز من یک استارست 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی نه قدرت سیگنال سگینال ندارد ونه
کیفیت. من تیونر را عوض کردم ولی باز درست نشد استادان تمام موارد را بفرماید تا انجام دهم
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر
دوست عزیزاستادان عزیز من یک استارست 190سوپر دارم که برق در تیونر وارد میشود ولی نه قدرت سیگنال سگینال ندارد ونه
کیفیت. من تیونر را عوض کردم ولی باز درست نشد استادان تمام موارد را بفرماید تا انجام دهم
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگر مرا یاری کنند Farah با تشکر