خرابی و مشکلات رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pedram.n

Banned
2006-10-06
130
142
دوست من اگر کد اخرشون یکی باشه بهم می خوره وگر نه باید یکم دستکاریش کنی .تا جواب بگیری.

gol990

کاربر
2006-10-14
28
4
دوست من اگر کد اخرشون یکی باشه بهم می خوره وگر نه باید یکم دستکاریش کنی .تا جواب بگیری.
دوست عزیز اگه میشه یه کم توضیح بدید کجا رو باید دستکاری کنم
شماره کامل ای سی خودش اینه
sti5518dqc
وای سی که انداختم شمارش هست
sti5518bvc-x

gol990

کاربر
2006-10-14
28
4
سلام یک دستگاه استارست 1500 تیونر بزرگ هست که قدرت و کیفیت سیگنال 0 است ولتاز درست است ایراد از تیونره یا جای دیگه ممنون

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
یک برنامه بریز اگه نیومد تیونر خراب هست
استاد.

am 60

کاربر
2006-10-02
6
0
با سلام خدمت دوستان واستادان عزیز
دستگاه ریسیورstasat sr-x5dهستش اصلاسیگنال نمی دا دتیونرش سوخته بود
تیونرخراب رابرداشته وبه جای ان تیونردستگاه استارستsr x190d super رابه جای ان زدم که ازنظرسخت افزاری با هم یکی است
حالاسیگنال میده ولی کانال سرج نمیکند دکمه ابی که درمنوی نصب وظیفه جستجوی ترانس پاتدررا به عهده دارد کارنمی کند بازگشت به کارخانه کردم ریست کانال ونرم افزارو...انجام دادم مشکل باقی است.
درمنوی اصلی عبارت
RE CEIVER!!! THIS IS A COPY
نوشته شده. ایسی رگلاتور KIA 317 سالم است دستگاه را با اخرین نرم افزارکارخانه ای ابگریدکردم فرقی نکرد تیونرسالم است پس چرا سیگنا ل دارد ولی شبکه نمیاد وجستجوی ان کارنمیکند؟
درلیست فعال سازی مدلاتوربرای استارست برنامه ای نگفته فقط نوشته دستگاه را به برق میزنیم مدولاتوران خودش فعال میشود! ایا برای فعال سازی تیونرراهی وجوددارد؟
بعد ازمدتی کارکردن دراین وضعیت دیگرروشن هم نشد وبالا نیامدولتاژهای تغذیه درست است وایسی اسیلاتورسیپیوهم سالم است اشکال ازکجا میتواندباشد؟خواهشمندم راهنمایی فرمایید

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

با سلام خدمت دوستان واستادان عزیز
دستگاه ریسیورstasat sr-x5dهستش اصلاسیگنال نمی دا دتیونرش سوخته بود
تیونرخراب رابرداشته وبه جای ان تیونردستگاه استارستsr x190d super رابه جای ان زدم که ازنظرسخت افزاری با هم یکی است
حالاسیگنال میده ولی کانال سرج نمیکند دکمه ابی که درمنوی نصب وظیفه جستجوی ترانس پاتدررا به عهده دارد کارنمی کند بازگشت به کارخانه کردم ریست کانال ونرم افزارو...انجام دادم مشکل باقی است.
درمنوی اصلی عبارت
RE CEIVER!!! THIS IS A COPY
نوشته شده. ایسی رگلاتور KIA 317 سالم است دستگاه را با اخرین نرم افزارکارخانه ای ابگریدکردم فرقی نکرد تیونرسالم است پس چرا سیگنا ل دارد ولی شبکه نمیاد وجستجوی ان کارنمیکند؟
درلیست فعال سازی مدلاتوربرای استارست برنامه ای نگفته فقط نوشته دستگاه را به برق میزنیم مدولاتوران خودش فعال میشود! ایا برای فعال سازی تیونرراهی وجوددارد؟
بعد ازمدتی کارکردن دراین وضعیت دیگرروشن هم نشد وبالا نیامدولتاژهای تغذیه درست است وایسی اسیلاتورسیپیوهم سالم است اشکال ازکجا میتواندباشد؟خواهشمندم راهنمایی فرمایید
دوست من در مورد خاموش بودن که از فلش هست که باید جیتک کنی یا فلش پروگرام کنی
و در مورد داشتن سیگنال و سرچ نکردن باید بگم که دو تا حالت داره 1-موقع تعویض تیونر بوشهای مدار را خراب کردی 2- مدار زیر تیونر را تمیز نشستی با تینر فوری 10000 تمیز بشور

pedram.n

Banned
2006-10-06
130
142
دوست من شما دستگاه را با پیچ 6 سپتامبر اپگرید کن درست میشه حل نشد بر نامه 190 چینی را بهش بزن سرچ خواهد کرد

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با سلام

دو دستگاه استارست 190 دارم که یکی تصویرش پررنگ است ودیگری تصویرش نصفه وکج میباشد با برنامه و منشا کارخانه هم مشکل حل نشده
لطفا راهنمایی کنید

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
با سلام

دو دستگاه استارست 190 دارم که یکی تصویرش پررنگ است ودیگری تصویرش نصفه وکج میباشد با برنامه و منشا کارخانه هم مشکل حل نشده
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
ترانزیستور ای ام دی Q9 رو عوض کن
یا ای سی Cd4053 رو عوض کن
استاد.:p

gol990

کاربر
2006-10-14
28
4
با سلام یک رسیور 190 هست که وقتی روشن میکنی بر میگرده روی حالت standby لطفا راهنمایی کنید

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
استار ست 200

با سلام
استارست 200 v7 دارم که 3دقیقه کار میکند وریست میشود وبعضی وقتها دو نقطه میشود ای سی فلش و رم را عوض کرده ام اما فایده ندارد
از دوستان تقاضای کمک دارم:ُّـ

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با سلام و خسته نباشید

یه دستگاه استار ست 290 دارم که کانالهای مثل Vox و Pmc رانمیگیره البته این دستگاه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری همانند متابکس است و مشکل دستگاه با برنامه وجیتک هم حل نشد لطفا مرا راهنمایی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا