خرابی و مشکلات رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
lazem1234
دوست عزیز
شما جواب خودتون هم میدید؟
lnb ... . سیم ... تیونر را چک کنید
استاد.

parvizj

کاربر
2006-10-16
7
3
نمایش lnb1 بر روی lcd ریسیور استارست 190

من یک 190دارم که وقتی روشنش میکنم ریست میشه و رویlcd می نویسه lnb1 آخرین پچ رو هم ریختم درست نشد ممنون میشم اساتید بگن چکار کنم

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام دوست عزیز

سلام استاد عزیز
ایسی تصویر رسیور من سوخته به شماره Wm8714de یک ایسی گیر اوردم به
شماره Wm8725de میخام بدونم ایا به رسیورم میخوره یا نه
متشکرم;)

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

استاد عزیز لطفا منو یک راهنمایی کنید
من روی بردم نزدیک فیشهای تصویر دوتا ایسی دارم نمیدونم کدام یکی از انها ایسی
تصویر هست
1:wm8714de
2:lm358
دیگه ایسی نداره
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنونم;)

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
aftab
دوست عزیز
شما اول مدل رسیور را بیان کنید
و مشکل خود را اعلام کنید
استاد.

REZA59

Banned
2006-10-09
6
5
کمک کمک کمک مشکل در 190دی سوپر

باسلام خدمت مدیران این بخش مشکل در رسیور190دی سوپر رسیور نرم افزار قبول نمیکرد من جیتک کردم ولی هرکاری مکنم روشن نمیشه پاور رو چک کردم مشکلی ندارد چون به برق میزنم صفحه تلوزیون سیاه میشود وموقعه جیتک هیچ مشکلی ندارد ومن درمورد جیتک مشکلی ندارم وبالای 100دستکاه راجیتک کردم درضمن رسیور من از نوع کره ای است از شما مدیران ودوستان خواهش مکنم کمکم کنید با تشکر:}: :}: :}: :}: :}: :}:

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
Reza59
دوست عزیز
ببین کلید پشت رو میزنی روی صفحه تلویزیون استارست میزنه
بعد خبر رو بهم بده ....
استاد.

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

رسیور من Skysat Pj700 هست که هیچ تصویری حتی منو نداره در حالی که
رسیور روشن میشه و برنامه هم قبول میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که ایسی تصویر اون کدام هست و بیشتر در کجای برد قرار می گیره
در ضمن سی پی یو رسیور هست Sti5518bqc
Flash:m29w160et

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
:hed: دوست عزیز ایسی تصویر خیلی کم در این نوع ریسیورها می سوزد شما باید مدار را چک کنید ترانزیستوری درنزدیکی فیش های خروجی تصویر است که به امکان زیاد خراب می باشد که فیش خروج تصویر به یک مقاومت 750وصل است وسر دیگر مقاومت به این ترانزیستور واگرقبلآ عوض کردی وجواب نگرفتی پایه های سی پی یو قلع مردگی دارندبا یک بار قلع کشی مشکل حل میشود بازهم میتواند عیب های دیگری هم داشته باشد درست نشد خبر بده تا راهنمایت کنم موفق باشی.

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز ترانزیستورهارو عوض کردم سی پی یو هم قلع کشی شده ولی فرقی نکرد من فکر می کنم
مشکل از ایسی تصویر باشه ولی نمیدونم کدوم یکی هست لطفا اگر شما اطلاعی دارید راهنمایی کنید؟

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
رسیور من Skysat Pj700 هست که هیچ تصویری حتی منو نداره در حالی که
رسیور روشن میشه و برنامه هم قبول میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که ایسی تصویر اون کدام هست و بیشتر در کجای برد قرار می گیره
در ضمن سی پی یو رسیور هست Sti5518bqc
Flash:m29w160et
aftab
ای سی تصویر 16 پایه داره کنار ورودی و خروجی باید باشه
شماره ای سی هم wm8714de می باشد
رسیور شما اسکات میخوره
اگه میخوره ببین از اسکات تصویر داره
استاد.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
:hed: دوست عزیز ایسی تصویر خیلی کم در این نوع ریسیورها می سوزد شما باید مدار را چک کنید ترانزیستوری درنزدیکی فیش های خروجی تصویر است که به امکان زیاد خراب می باشد که فیش خروج تصویر به یک مقاومت 750وصل است وسر دیگر مقاومت به این ترانزیستور واگرقبلآ عوض کردی وجواب نگرفتی پایه های سی پی یو قلع مردگی دارندبا یک بار قلع کشی مشکل حل میشود بازهم میتواند عیب های دیگری هم داشته باشد درست نشد خبر بده تا راهنمایت کنم موفق باشی.
دوست عزیز
ای سی تصویر بعضی از وقتها خراب میشه
چرا باید cpu رو لحیم بگیره اگه یک مدار cpu قعط بشه باید چیکار کرد
لطفا اگه میشه جواب سوال دوستان را ندید
استاد.

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز رسیور من اسکارت نداره و اینکه ایا ایسی به شماره Wm8725de
رو میشه بجای اون زد و با هویه 30 وات میشه این کارو کرد
از توجه شما متشکرم;)

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز رسیور من اسکارت نداره و اینکه ایا ایسی به شماره Wm8725de
رو میشه بجای اون زد و با هویه 30 وات میشه این کارو کرد
از توجه شما متشکرم;)
دوست عزیز
میشه از ای سی تصویر رسیورهای دیگه ای هم استفاده کرد
بنداز ببین کار میکنه تصویر داری....
در ضم باید با هاویه باد این کار رو انجام دهید
استاد.:p

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

باسلام خدمت مدیران این بخش مشکل در رسیور190دی سوپر رسیور نرم افزار قبول نمیکرد من جیتک کردم ولی هرکاری مکنم روشن نمیشه پاور رو چک کردم مشکلی ندارد چون به برق میزنم صفحه تلوزیون سیاه میشود وموقعه جیتک هیچ مشکلی ندارد ومن درمورد جیتک مشکلی ندارم وبالای 100دستکاه راجیتک کردم درضمن رسیور من از نوع کره ای است از شما مدیران ودوستان خواهش مکنم کمکم کنید با تشکر:}: :}: :}: :}: :}: :}:
دوست عزیز بعد از جیتک باید به دستگاه برنامه بزنی تا بالا بیاد
اگه هم برنامه نمیگیره ic 232 رو عوض کن ;)

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
استاد عزیز من خودم تا به حال بیش از 100 مورد ریسیور به انواع مختلف داشتم که خرابی آنها ازقلع مردگی بوده واگر دوستمان تازه کار نباشه براحتی می تواند ایسی را قلع کشی کند وجواب شما دوست عزیز اول برو سراغ ایسی تصویر با یک اهمتر امتحان کن ببین 12 ولت ولتاژ روی یکی از پایه های ایسی تصویر داری یا نه اگر کمتر از 12 بود یا اصلآ نبود عیب بیشتر از تغذیه است در ضمن ایا ایسی تصویر زیاد داغ می شود؟ اگر داغی آن بیش از حد باشد خرابی از ایسی تصویر است واگر ترانزیستورها را عوض کردی توجه کن شماره همان ترانزیستور خراب را جایگزین کردهباشی ولی در بعضی مواقع تصویر اولیه از خود CPU قطع میکند که شما نیز برای امتحان کردن این کار میتوانی از پایه های 43 و44 تصویر خیلی کم رنگی را دریافت کنی ولی اگر روی این پایه ها جواب نداد به سراغ پایه های دیگر CPU برو زیرا در بعضی از CPU ها فرق می کند خروج تصویر موفق باشی.:p

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا