******* داشتن تصویراستار ست x30

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
با سلام استار ست x30 cu usbبرای تعمیر اوردهکه روی قسمتهای از تصویر حالت برفکی وپارا زیتی میشودبه خازن 400ولت شک وتعویض شد اتفاقی نیفتادتغذیه راکامل تعویض کردم امامشکل پابر جاست سپاس از راهنمایی همه اساتید

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
سلام
شما بهتره خازنهاي اطراف تيونر رو يه نگاهي بكني بخصوص خارنهاي بغل و پشت تيونر. من چنين مواردي رو با تعويض خازنهاي كه اشاره شد حل كردم.

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
با سلام استار ست x30 cu usbبرای تعمیر اوردهکه روی قسمتهای از تصویر حالت برفکی وپارا زیتی میشودبه خازن 400ولت شک وتعویض شد اتفاقی نیفتادتغذیه راکامل تعویض کردم امامشکل پابر جاست سپاس از راهنمایی همه اساتید

سلام موردی داشتم که با تعویض خازن سرامیکی داخل تیونر که ابی رنگ هست این مشکل رفع شده بود شما ابتدا خازنهای الکترولیت اطراف تیونر رو تعویض کن

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز اول مشخص کنید تصویر برفکی است یعنی روی تصویر کانال یا روی منو هم برفکی است اگر مشکل سیگنال دارید و تصویر شطرنجی مربوط به تیونر و قطعات مجاور تیونر و یا تغذیه تیونر ولی اگر در تصویر ******* مربوط به آی سی تصویر و ترانزیستورهای موجود در خروجی تصویر که برای تست ******* تصویر میتوانید از خروجی اسکارت تست کنید

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام جناب حیدری در قسمت بالای تصویر یک خط دو سه ثانتی حالت خط پارا زیتی میزند وروی منو تصویر مشکل ندارد خازن های اطراف تیونر تعویض شد اما فرقی نکرد سپاس از راهنمایی همه اساتید

بالا