دوست عزیز یا تیونر خراب شده است ویااین که مدارقلع مردگی دارد ترانزیستورهای smd هم را عوض کنید تیونرها از دوطرف مدار لحیم می شوند دقت کنید از هر دوطرف پایه های تیونر اتصال به مدار داشته باشند موفق باشیددوست عزیز با پچ چینی ولتاژ تیونر ازاد شده ولی سیگنال نداره
با سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم
و درخواست کمک دارم
دوستان من یه مدل استار ست 190 الترا دارم که به گفته مشتری یک باره هم درصد سیگنال و هم درصد قدرتش صفر میباشد
در ضمن آی سی lm317 هم یک پایه اش 24 ولت و پایه دیگر صفر ولت و تغذیه هم سالم میباشد
با اتصال کوچیک یک بار سیگنالمیاد و بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشود
چه کار باید کرد ؟
دوست عزيزسلام . من استارست 190d سوپر چینی دارم . و به دلیل نوسانات برق از کار افتاد و کار نمیکنه . دو دیود فرکانسی پاور و خازن های 16 ولت ر و نیز عوض کردم ولی کار نمی کنه . ولتاژ ها رو چک کردم همشون درست هستند. 3/3 * 7 رو 8.8 * 12 رو 13 * 5 رو 5 * 22رو 23 * 30 رو 31 * نشون میده .
پانل هم هیچی نشون نمی ده. خواستم جی تگ کنم قبول نکرد و آپگرید کنم باز هم نشد.
این مشکل بیشتر از قسمت پاور می شود ایا در قسمت پاور از ای سی 5lo380rاستفاده شده است اگر استفاده شده است این ایسی را تعویض کنسلام . من استارست 190d سوپر چینی دارم . و به دلیل نوسانات برق از کار افتاد و کار نمیکنه . دو دیود فرکانسی پاور و خازن های 16 ولت ر و نیز عوض کردم ولی کار نمی کنه . ولتاژ ها رو چک کردم همشون درست هستند. 3/3 * 7 رو 8.8 * 12 رو 13 * 5 رو 5 * 22رو 23 * 30 رو 31 * نشون میده .
پانل هم هیچی نشون نمی ده. خواستم جی تگ کنم قبول نکرد و آپگرید کنم باز هم نشد.
به دو صورت می توان فلش کردچگونه دستگاه استارست 190 سوپر را فلش کنم(hitler):hed:
لطفا هر کس میداند فلش را از کجا بگیر یم و چگونه نصب کنیم راهنمایی کند