دانستنیهای عیوب و تعمیر استارست

barbod_m

کاربر
2006-11-21
26
6
کمک

دوست عزیز با پچ چینی ولتاژ تیونر ازاد شده ولی سیگنال نداره

rashedin

کاربر
2006-10-03
14
7
با سلام : دوست عزیز لطفاً توضیحات بیشتری راجع به مشکلی که دارید بدهید دستگاه معیوب شما چیست و کارهایی که انجام داده اید و مشاهدات خود را از اشکال دستگاه به طور کامل توضیح دهید تا در خدمت باشیم .
. ......................................متشکرم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز با پچ چینی ولتاژ تیونر ازاد شده ولی سیگنال نداره
دوست عزیز یا تیونر خراب شده است ویااین که مدارقلع مردگی دارد ترانزیستورهای smd هم را عوض کنید تیونرها از دوطرف مدار لحیم می شوند دقت کنید از هر دوطرف پایه های تیونر اتصال به مدار داشته باشند موفق باشید

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
باسلام من یک مشکل دارم 290استار ست این دستگاه در موقع جابجای کانال لودنگ زد
روی دستگاه و من از پشت دستگاه خاموش کردم و بعد ریست فکتوری کردم
و حالا میخوام اسکن کنم این پیغام میده بروی ای-ویok now intern.b
و بعدمنو هم میاد تا میخوام سرچ کنم سریع این پیغام میده
ودیگر کنترول اصلا کار نمکند و سیگتال هم داردلطفا
لطف کنید راهنمایی بفرماید ممنون

dr.hamed

کاربر
2007-05-09
4
0
باسلام.دستگاه رسیور 550 من پس از هر بار که دوشاخه برق از پریز درمیارم و دوبار ه به پریز می زنم روشن نمیشه و بایستی یکبار دیگه دوشاخه رو بیرون بیارم وبه پریز بزنم تا روشن بشه.آیا این اشکال است یا طبیعی است؟علت چیست؟

باتشکر

saeidnobady

کاربر
2007-04-24
25
113
با سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم
و درخواست کمک دارم
دوستان من یه مدل استار ست 190 الترا دارم که به گفته مشتری یک باره هم درصد سیگنال و هم درصد قدرتش صفر میباشد
در ضمن آی سی lm317 هم یک پایه اش 24 ولت و پایه دیگر صفر ولت و تغذیه هم سالم میباشد
با اتصال کوچیک یک بار سیگنالمیاد و بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشود
چه کار باید کرد ؟

eraj

کاربر
2006-10-03
21
3
با سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم
و درخواست کمک دارم
دوستان من یه مدل استار ست 190 الترا دارم که به گفته مشتری یک باره هم درصد سیگنال و هم درصد قدرتش صفر میباشد
در ضمن آی سی lm317 هم یک پایه اش 24 ولت و پایه دیگر صفر ولت و تغذیه هم سالم میباشد
با اتصال کوچیک یک بار سیگنالمیاد و بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشود
چه کار باید کرد ؟

دوست عزيز اگر در پايه 317 lmولتاژ داشته باشي وبا مشكلي كه گفتي تيونر شما مشكل دارد

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
باعرض سلام به اساتيد ومديران محترم
لطفا اگر مي توانيد ياري ام كنيد
دستگاه استارست 150 ورژن 3.10 يا 2مگ با تيونزر كوچك دارم كه پس از اپگريد پيغام پايان اپگريد را نمي داد كلين كردم و
از نرم افزارهاي 1مگ. 2مگ ورژن پايين 7و3.10 اورجينال.كندور. هايويژن.استفاده كردم فايدهاي نداشت دستگاه در حالت
ارور 7 مانده بود و هيچ برنامهاي نمي گرفت.اقدام به جيتك كردم ولي ايسي فلش ان تا68 درصد برنامه را مي گرفت ولي ارور
مي داد ايسي فلش با شمارهat49vb160at را تعويض كردم وبرنامه دادم برنامه را گرفت ولي دستگاه روي حالت دو نقطه مونده
مجددا اپگريد كردم فايدهاي نداشت پاور دستگاه رو عوض كردم نيز فايدهاي نداشت چون ايسي رو جي تك كردم از سالم بودن سي پي يو نيز
اطمينان دارم ايا قطعه اي ديگر در اين رابطه خراب است؟لطفا مرا ياري كنيد

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز اول از چسبيدن كامل پايه هاي فلش به مدا مطمئن شو
و با يه فايل مطمئن جيتگ كن
و اگر باز هم روي حالت دو نقطه موند كريستان و همچنين اي سي v4hc04 كه كنار كريستال هست رو عوض كن

arash000

کاربر
2007-07-26
2
0
روشن نشدن 560 ultra!!!

با سلام دوستان حدود و هفته پيش پچ ورژن 373 را براي 560 Ultra از سايت خود شركتش دانلود كردم و دستگاه را با اون آپديت كردم.ولي از همان اوايل بعضي وقتها دستگاه روشن نمي شد و مجبور بودم دو شاخه را در بيارم و جا بجا كنم و دوباره بزنم تا روشن بشه.تا امروز كه دستگاه خود به خود خاموش شد و ديگه هر كاري كردم روشن نشد... (انگار اصلا برق تو دستگاه نمياد و اصلا پانل جلوي دستگاه هم چيزي نمي نويسه و روشن نميشه....)لطفا راهنمايي كنيد ؟؟؟؟مشكل از چيه؟؟؟؟؟چي كار كنم؟؟؟؟؟لطفا كمك كنيد؟؟؟؟؟؟

azarbaujan

کاربر
2007-01-17
3
0
سلام . من استارست 190d سوپر چینی دارم . و به دلیل نوسانات برق از کار افتاد و کار نمیکنه . دو دیود فرکانسی پاور و خازن های 16 ولت ر و نیز عوض کردم ولی کار نمی کنه . ولتاژ ها رو چک کردم همشون درست هستند. 3/3 * 7 رو 8.8 * 12 رو 13 * 5 رو 5 * 22رو 23 * 30 رو 31 * نشون میده .
پانل هم هیچی نشون نمی ده. خواستم جی تگ کنم قبول نکرد و آپگرید کنم باز هم نشد.

david

کاربر
2006-11-14
83
66
سلام . من استارست 190d سوپر چینی دارم . و به دلیل نوسانات برق از کار افتاد و کار نمیکنه . دو دیود فرکانسی پاور و خازن های 16 ولت ر و نیز عوض کردم ولی کار نمی کنه . ولتاژ ها رو چک کردم همشون درست هستند. 3/3 * 7 رو 8.8 * 12 رو 13 * 5 رو 5 * 22رو 23 * 30 رو 31 * نشون میده .
دوست عزيز
شما اول با يك تغذيه ديگه امتحان كن اگه نشد آي سي فلش خرابه بايد تعويض بشه

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
این مشکل بیشتر از قسمت پاور می شود ایا در قسمت پاور از ای سی 5lo380rاستفاده شده است اگر استفاده شده است این ایسی را تعویض کن
با تشکر

بالا