با سلام .میشه راهنمابی کنید با دستگاه x60usp چطوری میشه این کانالهایی که تایمر باز میکنه رو باز کرد؟ در ضمن اصلا x60 دستگاه خوبی هست ؟ خیلی ممنون
دوست عزیزایا جهت w6 هم به همان تعداد کانال برای استارست 550 باز می کند یا نه؟؟
با سلام دوستان عزیز من مسیر w3 برای دانگل تایمر انتخاب و برنامه مخصوص مسیر w3 که فایلی با پسوند bin بود را روی آن ریختم و در ضمن دستگاه من 550 استارست( انرا به پچ دانگل تبدیل کردم) می باشد در مسیر w3 نزدیک 200 کانال با سیگنال 55 تا 70 درصد دارم اما هم اکنون که ساعت 3 بعدازظهر پنجشنبه است کانالها قطع می باشد و جایی را باز نمی کند اگر دوستی با این نوع دستگاه و مسیر w3 کانالهایش باز می شوند علت مشکل را به من بگوید تو را به خدا راهنمایی کنید ایا نیاز به تغییراتی در منوی دانگل است چون بعد از ریختن برنامه w3 روی تایمر وقتی به منوی تایمر رفتم هیچ پیغامی نداده بود و مثل اینکه ساعت ان هم کار نمی کرد؟؟؟
با سلاماینجانب کاربر تازه واردی هستم امیدوارم سوالم را در جای مناسبی مطرح کرده باشم و آن هم اینکه به علت ندانستن و مبهم بودن بعضی چیزها مجبور به سوال هستم.یکی اینکه مسئله مهمی که وجود دارداین است که تنظیم مسیر شیرینگ برای دیتا است یعنی اینکه اگر طوری تنظیم کنیم که وقتی روی بعضی کانالها رفتیم و سیگنال مسیر شیرینگ در حدی بود که ان کانالها باز شدند دیگر احتیاجی به تنظیم دقیقتر مسیر دیتا نیست منظورم اینست که اگر با همین تنظیم ، روی کانالهایی دیگر رفتم(در حالیکه بعضی کانالها باز شدند) و باز نشدند و یا فریز داشتندمسئله دیگر به تنظیم مسیر شیرینگ مربوط نمی شود و مشکل چیزی دیگری است یعنی به عبارت دیگر هر چه سیگنال دریافتی مسیرشیرینگ خیلی بالا برود تعداد کانالهای باز شده بیشتر می شوند یا اینکه با تنظیم شیرینگ روی اولین کانالی رفتیم و باز شد مسئله تنظیم شیرینگ حل شده است!ضمن تشکر پیشاپیش از دوستان پاسخگو ، باید بگویم من مسیرw3 را با کوالیتی67 درصد روی فرکانسی که کانال m6-suisse می باشد را دارم ولی با تایمر کانالهایی روی نایلست مثل ای ار تی اسپورتها که حدود 10 کانال می باشد را باز نمی کند ( در حالیکه الجزیره اسپورتها را باز می کند)که فکر کردم باید از این مسئله بالا که طرح کردم باشد و به خوبی نمی دانم ایا نوع رسیور که مال من 550 استارست است تاثیر دارد دوست دارم اساتید محترم با دقت این مطلب را بخوانند و از اینکه مطالبم طولانی بود عذرخواهی می کنم
ایا این روی این دانگل کانال hd هم شر هست ؟ اگه هست چه کانالهایی باز می شود؟
گرامی میشه بفرمایید دانگل تایمر تا کی اعتبار داره بعد از کجا فهمید مثلا داخل منوی خود تایمر کجا