mohammad gh
کاربر
- 2008-07-18
- 47
- 70
الان اين نرم افزار فعال هست يا نه ؟
رو چه مسيري از مال من رو w3 قطع است /
با تشكر محمد
يكي نيست جواب مارو بده ؟
رو چه مسيري از مال من رو w3 قطع است /
با تشكر محمد
يكي نيست جواب مارو بده ؟
نه مثل اينكه اين دانگلم ديگه ساپورت كننده هاش از ساپورتش خسته شدن و بايد بيخيالش بشيم .
علي آقا اميدي به اين دانگل هست يا نه ؟
با تشكر محمد
فایل اول برای سایر رسیورها و فایل دوم برای هایویون و آیکلسعلی اقا فایل اول با فایل دوم چه تفاوتی داره؟
تاریخش چه فرقی کرده؟
با درود دوست گرامینحوه ابگرت دانگل تایمر راخواستم با تشکر
با سلام خدمت دوستان
اين نرم افزار را متونم براي ريسيور 9800 استفاده كنم و اين برنامه چه مزيتي نسبت به برنامه 1076 داره.
با تشكر لطفا راهنمايي كنيد.
با سلام مجددشاید سوالات و مسائلی که مطرح می کنم زیاد بی ارتباط به این تاپیک نباشد آنهم اینکه :1- هنوز جوابم را نگرفته ام که آیا تایمر در زمان جام جهانی یعنی خرداد و تیرماه کارایی دارد و دیتا برای آن برقرار می ماند تا جام جهانی را با خیال راحت ببینیم؟2- نمی دانم چرا فعالیت تایمر برای بعضی کانالها که به نظر میرسد توانایی باز کردن آنها را دارد کم است مانند osn cinemaها.3- واقعا چرا انگیزه رقابت با میکروباکس در تایمر وجود ندارد الان میکروباکس کانالهای اکشن و سینه اف ایکس و تمامی کانالهای فرکانس 11727 را باز می کند اما تایمر فقط چند کانال 11727را باز می کند.4- تکلیف کانالهای 11642 چه شد؟ ایا باید منتظر باز شدن انها در فرکانس 11470 باشیم یا نه؟
با درودبا سلام خدمت دوستان
اين نرم افزار را متونم براي ريسيور 9800 استفاده كنم و اين برنامه چه مزيتي نسبت به برنامه 1076 داره.
با تشكر لطفا راهنمايي كنيد.
با سلام
كسي نبود كه جواب منو بده .....لطفا راهنمايي كنيد