دانگل Astar

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
درخواست کمک دارم در مورد دانگل تایمروی چند روزی است که با ریختن برنامه 1093روی دانگل دانگلم
به سرعت چشمک می زنه و هیچ کانالی راباز نمیکنه حتی فایل کلین رو ریختم رو دانگل بعد پروگرام1093
را ریختم باز هم جواب نداد وبازهم دانگل به سرعت چشمک میزنه اگه میشه راهنماییم کنید چکار کنم :051:
با درود
اغلب دانگل های تایمر موجود در بازاراعتبار یکسالشان تمام شده ودچار اشکال شده اند:busted_red:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
با سلام
دوستان در مورد تایمر و بحثهای اینروزه مقدار زیادی گیج شده ام از این جهت که بحث تایمر معمولی چیست که دیگر کارایی ندارد؟ من این تایمر را 8 ماه پیش خریدم می خواستم بدانم این تایمر با تایمری که دوستی 2 ماه یا 4 ماه پیش خریده فرق دارد؟
به غیر از تایمر معمولی چه تایمرهای دیگری داریم که الان برایشان برنامه می آید و مشکلی ندارند . دوستی در اعلام وضعیت گفته حتی بعضی از این تایمرهای معمولی الان شیرینگشان برقرار است چگونه می شود؟ . شماره سریال تایمر من 00-00-77-c3 می باشد و تاریخ اکسپایر آن 20/6/2010 می باشد تکلیف من چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید

sunboyiran

کاربر
2009-06-15
2
0
icon1.gif
اطلاعیه مهم تیم شیرینگ در رابطه با سیستم ota و نحوه برقراری شرینگ تایمر

((( اطلاعیه مهم تیم شرینگ در رابطه با سیستم ota و نحوه برقراری شیرینگ تایمر )))

سلام و علیکم
ضمن تشکر ویژه از همه زحمات تیم مهندسی شرینگ کره
بالاخره بعد از زحمات بسیار زیاد شبانه روزی توسط این عزیزان شرینگ بر روی ماهوار های w3 / w6 برقرار شد .
همانطور که از قبل تیم شیرینگ بشما عزیزان قول داده بودند ساعاتی قبل از شروع بازیهای جام جهانی فوتبال شرینگ با ثبات را برقرار نمودند تا شما عزیزان از دیدن این برنامه های دیدنی محروم نباشید .

اما طبق دستور العمل تیم مهندسی شرینگ کره و بررسی دقیق و تست فنی که خودمان انجام دادیم نحوه برقراری شرینگ بر روی همه تایمر ها بشرح زیر اعلام میشود .

1- ابتدا نرم افزار بسیار قدیمی 1067a را از لینک زیر دانلود و بر روی دانگل بریزید .
2- بعد از آبگرید کردن تایمر لطفا بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
3- مجدد نرم افزار تمدید تایمر 1093a را بر روی دانگل بریزید .
4- بعد از آبگرید کردن تایمر لطقا بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
5- مجدد نرم افزار جدید 1094a را که از لینک زیر دانلود می کنید بر روی تایمر بزیرید
6- بعد از آبگرید کردن تایمر لطفا" بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
7 - ابتدا دانگل را به برق و فقط ماهواره شرینگ وصل کنید و حدود 1 دقیقه صبر کنید تا دانگل از طریق سرچ سیگنال های دیتا را پیدا و بوت بشود .
8- بعد از یک دقیقه دانگل را به رسیور متصل کنید و از دیدن کانال های شیرینگ و لذت ببرید .
9- با توجه به سیستم جدید ota شیرینگ، از امشب سعی کنید که دانگل های شما بین ساعت 12 تا 1 بامداد به برق و ماهواره شیرینگ متصل باشد زیرا از امروز دانگل بوسیله ماهواره و بطور اتوماتیک و در این ساعات آبگرید میشود .

پیوست‌ها

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
دانگل تایمر

سلام استاد به فوشنده دانگل تایمر زنگ زدم گفت 38 هزار تومان از میگیرم ودانگلت رابه مدت یکسال تمدید میکنم نظر شما در این باره چیست ودر ضمن شماره حساب تمدید داتگل تایمر را مخواستم مرس از جوابت :sadwalk:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام استاد به فوشنده دانگل تایمر زنگ زدم گفت 38 هزار تومان از میگیرم ودانگلت رابه مدت یکسال تمدید میکنم نظر شما در این باره چیست ودر ضمن شماره حساب تمدید داتگل تایمر را مخواستم مرس از جوابت :sadwalk:
با درود
دوست گرامی برخی سایتها اینکار را میکنند ولی هیچ تضمینی برای بهبود وضعیت خراب شیرینگ این دانگل وجود ندارد وانها همچنین قولی نداده اند:busted_red:

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
نظر شخصی من اینه که این دانگل و همچنین دلتا رو اگه تمدید نکنیم عاقلانه تره و بهتره دنبال یه دانگل بهتر که کانالهای بیشتری رو باز میکته مثل دارک2 و اس باکس و همچنین تیم پشتیبانی قویتر و مسئولیت پذیرتری دارند باشیم . تازه فکر نکنم قیمت تمدید این دانگل با قیمت خرید یه دانگل دیگه چندان تفاوتی داشته باشه .:eek:ky:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
اطلاعیه بسیار مهم: طریقه وصل مجدد دانگلهای تایمر و دلتا

سلام دوستان:
جهت برقراری شرینگ بر روی همه دانگلهای تایمر و دلتا بشرح زیر اقدام کنید:

1- ابتدا نرم افزار قدیمی 1067a را ازفایل اول همین تاپیک دانلود و بر روی دانگل بریزید .و حتما بعد از آبگرید کردن بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
2- در مرحله بعد نرم افزار 1093a را از فایل ضمیمه دوم همین تاپیک دانلود و بر روی دانگل بریزید و بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
3- مجدد نرم افزار جدید 1094a را یعنی فایل سوم همین تاپیک دانلود کنید بر روی دانگل بریزید.
4- بعد از آبگرید کردن تایمرو یا دلتا لطفا" بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
اکنون برای وصل کردن دانگل به رسیور مراحل زیر را انجام دهید:
ابتدا دانگل را به برق و فقط ماهواره شرینگ (بهتر است دبلیو6باشد)وصل کنید و حدود 1 دقیقه صبر کنید تا دانگل از طریق سرچ سیگنال های دیتا را پیدا و بوت بشود .
بعد از این یک دقیقه دانگل را به رسیور متصل کنید و صبر کنید تا کانالها باز شوند .
تذکر مهم:
با توجه به سیستم جدید ota شیرینگ، از امشب سعی کنید که دانگل های شما بین ساعت 12 تا 1 بامداد به برق و ماهواره شیرینگ متصل باشد زیرا از امروز دانگل بوسیله ماهواره و بطور اتوماتیک و در این ساعات آبگرید میشود
موفق باشید.

پیوست‌ها

• 325.5 کیلوبایت بازدیدها: 766
  • 331.5 کیلوبایت بازدیدها: 686
  • 331.6 کیلوبایت بازدیدها: 709

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
سلام دوستان:
جهت برقراری شرینگ بر روی همه دانگلهای تایمر و دلتا بشرح زیر اقدام کنید:

1- ابتدا نرم افزار قدیمی 1067a را ازفایل دوم همین تاپیک دانلود و بر روی دانگل بریزید .و حتما بعد از آبگرید کردن بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
2- در مرحله بعد نرم افزار 1093a را از فایل ضمیمه سوم همین تاپیک دانلود و بر روی دانگل بریزید و بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
3- مجدد نرم افزار جدید 1094a را یعنی فایل چهارمهمین تاپیک دانلود کنید بر روی دانگل بریزید.
4- بعد از آبگرید کردن تایمرو یا دلتا لطفا" بیش از یک دقیقه صبر کنید و بعد برق دانگل را قطع کنید .
اکنون برای وصل کردن دانگل به رسیور مراحل زیر را انجام دهید:
ابتدا دانگل را به برق و فقط ماهواره شرینگ (بهتر است دبلیو6باشد)وصل کنید و حدود 1 دقیقه صبر کنید تا دانگل از طریق سرچ سیگنال های دیتا را پیدا و بوت بشود .
بعد از این یک دقیقه دانگل را به رسیور متصل کنید و صبر کنید تا کانالها باز شوند .
تذکر مهم:
1_ با توجه به سیستم جدید ota شیرینگ، از امشب سعی کنید که دانگل های شما بین ساعت 12 تا 1 بامداد به برق و ماهواره شیرینگ متصل باشد زیرا از امروز دانگل بوسیله ماهواره و بطور اتوماتیک و در این ساعات آبگرید میشود
2_افرادی که دانگل دلتا دارند و از نوع دلتای اصلی(غیر تایمری)هست ایتدا باید فایل کلین که همان فایل پیوست شماره1 میباشد را به دانگل انتقال بدهند.
موفق باشید.
با سلام من فایل کلین و میخوام از طریق لودر انتقال بدم بعد از استارت وقتی برق دانگل و وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و چراغ دانگل قرمر میشه و دیگه چشمک هم نمیزنه و ثابت میمونه .
دانگلم هم دلتای اصله . تازه فایل کلین هم موقه انتقال 12 بایت بیشتر نیست ایا درستش همینه ؟

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام من فایل کلین و میخوام از طریق لودر انتقال بدم بعد از استارت وقتی برق دانگل و وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و چراغ دانگل قرمر میشه و دیگه چشمک هم نمیزنه و ثابت میمونه .
دانگلم هم دلتای اصله . تازه فایل کلین هم موقه انتقال 12 بایت بیشتر نیست ایا درستش همینه ؟
دوست عزیز:
حق با شماست این مراحل و فایلها برای دلتای تایمری و خود تایمر کارایی دارد و تاپیک را ویرایش کردم
در ضمن مشکل دلتا بزودی برطرف خواهد شد.

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
دانگل

اگه شانس داشتیم ............................................................
سلام استاد من تما مراهلی که گفته بودید انجام دادم اما همچنان کانالها بسته وچراغ دانگل تایمر تند تند مزنه مرسی از جوابت :in_love:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام استاد من تما مراهلی که گفته بودید انجام دادم اما همچنان کانالها بسته وچراغ دانگل تایمر تند تند مزنه مرسی از جوابت :in_love:
این روش100 درصد جواب میدهد شاید تنظیمات شما مشکل دارد

vahid_azad2001

کاربر
2010-03-24
12
7
سلام تورو خدا روش ریختن برنامه روی دانگل تایمر رو به من یاد بدین چون هر دفعه که یه برنامه جدید میاد من مجبورم به یک آدم بی انصافی پول بدم تا برام بریزه الان هم که شما اطلاعیه وصل مجدد دانگل رو دادین من باید حدود 20 هزار تومن به اون اقا بدم تا کارم راه بیفته من بلدم دانگل رو به کامپیوتر وصل کنم اما نمیدونم از چه طریقی باید وارد دانگل بشم وبرنامه بریزم تورو خدا کمکم کنید اگه سریع پاسخ بدین ازتون خیلی ممنون میشم فقط روش ریختن برنامه رو ساده توضیح بدین چون من تاحالا این کارو نکردم بازم ازتون ممنونم

sapare

کاربر
2009-03-07
3
0
42
سلام ببین اول جدید ترین برنامرو دانلود میکنی بهد بوسیله زیپ برنامرو باز میکنی خهوب برنامه لودر تایمر رو دانلود میکنی بهد از طریق لودر برنامهرو به تایمر انتقال میدی خیلی ساده موفق باشی

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
سلام ببین اول جدید ترین برنامرو دانلود میکنی بهد بوسیله زیپ برنامرو باز میکنی خهوب برنامه لودر تایمر رو دانلود میکنی بهد از طریق لودر برنامهرو به تایمر انتقال میدی خیلی ساده موفق باشی
سسسسلام با این وضی که دانگا تایمر داره کی میخواد درست بشه *********:sadwalk::in_love::051::sadwalk::in_love::051::sadwalk::in_love::051:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
با سلام خدمت دوستان
بنده دانگل تایمر خود را مدت 8 ماه پیش خریداری کردم و دانگل تایمر من اصلی و از نوع معمولی ان که نه hd و نه دلتا و یا هر نوع دیگر است. که کارایی خوبی در این 8 ماه داشت و هم اکنون هم با نرم افزار 1094 کانالهای مورد نظر را باز می کند و نرم افزار 1094 در مسیر w3 جواب داده است اما چند مورد و سوال برایم پیش امد که می خواهم دوستان مطلع همچون علی رسیور جان و دیگر عزیزان تا جای ممکن پاسخگوی این موارد باشند از جمله:
1- تایمر من شماره سریالش 00-00-77-c3 می باشد و بعد از ریختن 1094 هم تاریخ اکسپایر آن روی 20 / 6 / 2010 باقی ماند در حالیکه بعضی از دوستان اعلام کردند بعد از ریختن نرم افزار 1094 روی تایمرشان تاریخ اکسپایر ان حدود ماه چهارم سال 2011 یعنی حدود یکسال دیگر را نشان می دهد چرا مال من تغییر نکرد؟
2- آیا با این تاریخ اکسپایر حدود یک هفته دیگر شیرینگ تایمر من برای همیشه قطع می شود ؟
3- با وجود این نرم افزارها که برای همه تایمرهای معمولی جواب داد دست اندرکاران تیم شیرینگ چگونه متوجه می شوند که بعضی از تایمرها را تغییر تاریخ بدهند و بعضی دیگر نه؟ منظور اینکه چگونه بعضی از تایمرها تمدید اعتبار شدند تا سال 2011 ولی مثلا مال من تمدید اعتبار نشد؟
4- ایا برای تمدید اعتبار باید به صورت مجانی منتظر نرم افزار جدید باشم یا باید به فکر تمدید اعتبار از راه مطمئن باشم؟

بالا