درخواست اكانت ماهانه Cccam فقط در اين تاپيك

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qais

کاربر
2009-04-24
6
2
43
ببخشید! وقتی فهمیدم اکانت تست ندارید، نتونستم پست قبلی رو ویرایش کنم! اگر امکان دارد یک اکانت ماهانه می خواستم! لطفا شماره حساب را ارسال کنید!
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
ببخشید! وقتی فهمیدم اکانت تست ندارید، نتونستم پست قبلی رو ویرایش کنم! اگر امکان دارد یک اکانت ماهانه می خواستم! لطفا شماره حساب را ارسال کنید!
با تشکر
پیغام هاتون رو چک کنید

• Like

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
ببخشید من پلاگین رو ریختم ولی هیچی باز نشد رسیور هم ایکس کروزر 400 اچ دی هستش اینترنت هم خوبه میشه راهنمایی کنید....ممنونم
مشخصات اکانتتون رو براتون ارسال کردم طبق آموزش های موجود اکانتتون رو به صورت دستی وارد کنید

اما همون هایی که داده بودم هم درست بودن

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
همیشه تو ذهنم در مورد شیرینگ اینترنتی این بود که کانالها رو میشه بدون فریز دید انگار داری کانالهای ازاد رو میبینی این چد مدت که من دارم از طریق اینترنت کانالها رو میبینم نشده که مثلا 5 دقیقه کانالی رو بدون فریز و گاها قطعی ببینم بعضی وقتها به 5 دقیقه هم نمیشه یا فریز داره و یا قطع میشه.کانال خاصی منظورم نیستا همه ی کانالهای کارتی اینجوریه به نظرت مشکل چیه و چجوریه میشه حلش کرد.
سرعت اینترنتم خوبه و مشکلی نداره.512 دارم من. اکانتم هم از 3 سروره و رسیورم استرانگ 4902 hd
مث

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
سلام
همیشه تو ذهنم در مورد شیرینگ اینترنتی این بود که کانالها رو میشه بدون فریز دید انگار داری کانالهای ازاد رو میبینی این چد مدت که من دارم از طریق اینترنت کانالها رو میبینم نشده که مثلا 5 دقیقه کانالی رو بدون فریز و گاها قطعی ببینم بعضی وقتها به 5 دقیقه هم نمیشه یا فریز داره و یا قطع میشه.کانال خاصی منظورم نیستا همه ی کانالهای کارتی اینجوریه به نظرت مشکل چیه و چجوریه میشه حلش کرد.
سرعت اینترنتم خوبه و مشکلی نداره.512 دارم من. اکانتم هم از 3 سروره و رسیورم استرانگ 4902 hd
مث

----------------------------------------
مدیر بخش شرینگ لطفا در این مورد که دوستمون نوشتند و مشکل همه هست توضیح بدید ؟ واقعا انصافه پول اینترنت بدیم و پول اشتراک سرور رو هم بدیم اونوقت با فریز کانال تماشا کنیم ؟ ایا راه حلی برای بدون فریز وپایدار دیدن نیست ؟ درسته اینجا محل مطرح کردن سوال نیست ولی نتونستم نوشته های این دوست عزیز رو نادیده بگیرم ؟ و از همین اینجا عذر خواهی میکنم . :frown:

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
سلام
مث
بهتره از جایی که اکانت گرفتین سوال خودتون رو بپرسین
روی سرور ما فریز روی کانال های خیلی کمتره نمیگم نیست ولی کمتر روی خیلی از کانال ها هم اصلا فریز نیست
مثلJSC و cyfra+ و Absat و polsat و خیلی پکیچ های دیگه به هیچ عنوان قطعی دیده نمیشه

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
----------------------------------------
مدیر بخش شرینگ لطفا در این مورد که دوستمون نوشتند و مشکل همه هست توضیح بدید ؟ واقعا انصافه پول اینترنت بدیم و پول اشتراک سرور رو هم بدیم اونوقت با فریز کانال تماشا کنیم ؟ ایا راه حلی برای بدون فریز وپایدار دیدن نیست ؟ درسته اینجا محل مطرح کردن سوال نیست ولی نتونستم نوشته های این دوست عزیز رو نادیده بگیرم ؟ و از همین اینجا عذر خواهی میکنم . :frown:
شما هم همینطور دوست عزیز فکر نکنم از من اکانت گرفته باشین
این هم انصاف نیست از جای دیگه اکانت بگیرین و سرور دیگه ای رو زیرسوال ببرین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516

دوست من اصلا بحث زیر سوال بردن هیچ سروری نیست من کلی پرسیدم و میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
حالا من چجوری میتونم از اکانت شما استفاده کنم که اگه دیدم فریز و قطعی نداره ازت بگیرم.اخه من دارم و شما هم میگین تستی ندارید چجوری میشه بعد؟
اگه میشود یه اکانت 1 روزه یا 1 هفته ای بگیرم ازت که ببینم چجوریه رو دستگام عالی میشود.اگه ممکنه راهنماییم کنید.مر30

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35

----------------------------------------------------------------------------
سلام . منظورم سرور شما نبود . سوال من کلی بود . یعنی کلا شرینگ اینترنتی سی سی کم و نیو کمد بود . من از یه سایت دیگه گرفتم که اسمشو نمیبرم فقط میتونم بگم که فول ترین و کامل ترین و عالی ترین و قدرتمند ترین ارائه دهنده سرور برای شرینگ اینترنتی در ایران میباشد . ولی باز هم فریز دارد ؟ با تشکر وقدر دانی از زحمات مدیریت محترم شرینگ . :s13:

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
----------------------------------------------------------------------------
سلام . منظورم سرور شما نبود . سوال من کلی بود . یعنی کلا شرینگ اینترنتی سی سی کم و نیو کمد بود . من از یه سایت دیگه گرفتم که اسمشو نمیبرم فقط میتونم بگم که فول ترین و کامل ترین و عالی ترین و قدرتمند ترین ارائه دهنده سرور برای شرینگ اینترنتی در ایران میباشد . ولی باز هم فریز دارد ؟ با تشکر وقدر دانی از زحمات مدیریت محترم شرینگ . :s13:
یک بار هم از ما بگیرین بعد مقایسه کنید

قبول دارم کسی که شرینگ داره با کسی که کارت اورجینال فرق میکنه
ولی خوب فریز روی سرور ما اونطوری که دوست عزیزمون گفتن از جای دیگه اکانت سه سروره دارن نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

qais

کاربر
2009-04-24
6
2
43
سلام
من رسیورم Starsat X97 USB Titanium هست! یک اکانت یک ماهه سیسیکم از این سایت تهیه کردم! ولی ظاهرا نمیتونم از پلاگین Hadu استفاده کنم چون رسیور من در بخش شیرینگ رسیور من گزینه Hisic وجود نداره! نرم افزار fausto هم هیچ جایی برای فایل های Hadu.dll , Hadu.ini نداره!!! اگه یک نفر یک لطفی کنه و راهنمایی کنه با این فایل هایی که پس از خرید اکانت توسط این سایت در اختیار من گذاشته شده (فایل های Hadu.dll , Hadu.ini) چگونه میتونم سیسیکم در X97 titanium راه اندازی کنم، ممنون میشم

• Like

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
سلام
من رسیورم Starsat X97 USB Titanium هست! یک اکانت یک ماهه سیسیکم از این سایت تهیه کردم! ولی ظاهرا نمیتونم از پلاگین Hadu استفاده کنم چون رسیور من در بخش شیرینگ رسیور من گزینه Hisic وجود نداره! نرم افزار fausto هم هیچ جایی برای فایل های Hadu.dll , Hadu.ini نداره!!! اگه یک نفر یک لطفی کنه و راهنمایی کنه با این فایل هایی که پس از خرید اکانت توسط این سایت در اختیار من گذاشته شده (فایل های Hadu.dll , Hadu.ini) چگونه میتونم سیسیکم در X97 titanium راه اندازی کنم، ممنون میشم

فایل های مخصوص پلاگین Acamd ارسال شد

• Like

alibidar

کاربر
2011-01-24
4
0
اکانت می خوام یک ماه لطفا یدونه بفرسیتید

لطفا شماره کارت بده ...

یک ماهه می خوام . یه چیزی بده واسه کانال های hd خوب باشه

آخرین ویرایش:

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
ایا مسیر nss6 را هم باز میکند یا خیر اگر باز می کند پس من هم اکانت 1 ماهه می خوام بی زحمت شماره حساب ضمنا من رسیورم اکس کروزر اچ دی 400 است

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا