سلام و درود
دوستان اکانت تست می خواین چیکار ؟!؟!؟!؟!؟!؟
این سرورها 100% پایدار و قوی و ثابت شده اند . من خودم یه اکانت یک ماهه (۱۷۰۰۰ تومان ) برای تست گرفتم . بعد که راهش انداختم رفتم رو کانال ها که چکشون کنم . بعد اقا یه دفعه ای دیدم باز شد و بعد همینطور رفتم رو اکثر کانال ها و پکیج های معروف (چه اچ دی و چه معمولی), اقا همه باز بودن . برای من که اولین بار بود که تونسته بودم cc-cam رو راه اندازی کنم , واقعا تماشایی بود . یعنی این طور بت بگم که اقا برا یه هفته منو از کار وزندگی انداخت تا به قول معروف وضعیت برام عادی شد . چون نمی تونستم باور کنم که اقا چه خبره و همه ی این شبکه ها چه طوری باز شدن ( ما شا الله ) ولی بعد دیگه عادت کردم و برام عادی شد .
من خودم الان اینترنت ام ۵۱۲ وایمکس ایرانسل و دستگام کروز ۴۰۰ اچ دی و دارم حالشو می برم . اکانت رو هم از ایرانیان خریدم که مثل اینکه اخیرا امتیاز ان به شرکتی دیگر واگذار گردیده اما شرینگ هیچ فرقی نکرده و تازه دائما رو به پیشرفت هم هست .
تذکر مهم :
دوستان حتما توجه دارید که مطالب ذکر شده , ذکر وضعیت می باشد و قصد من بیان وضعیت حال حاضر خودم بود .
خب دوستان برای همتون ارزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم که همیشه پایدار و برقرار باشید .
یا حق