درخواست نرم افزار چنل ادیتور برای مدیااستار 5000 لیزر

hamid62

کاربر
2015-03-27
1
3
با سلام به همه دوستان
نرم افزاری میشناسید که بشه توش لیست کانال چید ؟

من این دستگاه رو تازه گرفتم میشه راهنمایی کنید چطور میشه روی usb بکاپ نرم افزار و لیست و کانال گرفت ؟

mediastar

نماینده شرکت مدیا استار
2014-02-05
43
271
دوست عزیز
بعد از اتصال usb به دستگاه ... از منو وارد زبانه گسترش شده و گزینه usb را انتخاب کنید
در پنجره باز شده کلید زرد رنگ را از روی ریموت کنترل فشار داده و در پنجره جدید گزینه دوم یعنی ارسال لیست کانال به یو اس بی را انتخاب کنید ok را بزنید
اسمی برای فایل نهایی انتخاب نموده و ذخیره کنید
موفق باشید

reza4566

کاربر
2017-01-17
5
9
با سلام
من نرم افزار چنل ادیتور اختصاصی مدیااستار رو دان کردم داخل usb هم کانالها رو آپلود کردم داخل یه پوشه ولی نرم افزار فایل sdx رو شناسایی نمیکنه مشکل کجاست چند نوع نرم افزار رو هم امتحان کردم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با سلام
من نرم افزار چنل ادیتور اختصاصی مدیااستار رو دان کردم داخل usb هم کانالها رو آپلود کردم داخل یه پوشه ولی نرم افزار فایل sdx رو شناسایی نمیکنه مشکل کجاست چند نوع نرم افزار رو هم امتحان کردم

درود:
شما از چ سیستم عاملی استفاده میکنید آیا xp هست چرا که بیشتر نم افزارها روی ویندوس های xp طراحی شدن پیشنهاد میکنم روی xp تست یفرمایید.

reza4566

کاربر
2017-01-17
5
9
با سلام :
متاسفانه روی xp هم امتحان کردم فایل رو شناسایی نمیکنه دستگاه رو هم با آخرین آپدیت موجود 2017به روز کردم مشکل حل نشد پیغام the file is not a correct file میده

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با سلام :
متاسفانه روی xp هم امتحان کردم فایل رو شناسایی نمیکنه دستگاه رو هم با آخرین آپدیت موجود 2017به روز کردم مشکل حل نشد پیغام the file is not a correct file میده

درود:
همانطور که میدونید این ارور میگه که نرمافزار فایل رو نمیشناشه پس حتماً این نرم افزار خوب طراحی نشده و یا خصوص برنده های دیگری شاید باشد...

reza4566

کاربر
2017-01-17
5
9
امکانش هست نرم افزار استاندارد مدیا استار 5500 رو آپلود بفرمایید ممنون میشم اگه یه توضیحاتی هم درباره روش کار با نرم افزار بدید شاید یه جای کار من اشکال داره

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
امکانش هست نرم افزار استاندارد مدیا استار 5500 رو آپلود بفرمایید ممنون میشم اگه یه توضیحاتی هم درباره روش کار با نرم افزار بدید شاید یه جای کار من اشکال داره
درود
دوست من کانال ادیتور مشکلی ندارد شما در صحفه باز شده اوپن را انتخاب نمایید وفایل sdxرا انتخاب کنید و تغییراتی که مد نظرتان میباشد انجام دهید بعد سیو نماییدتمام.
untitled.JPG

آخرین ویرایش:
بالا