درخواست نرم افزا جديد دانگل galaxy - 1

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود : لطفا دوستان هر كي داره براي من تو سايت اپلد كنه نرم افزار galaxy - 1 خيلي لازم دارم، تو ليس نبود گشتم چرا اين هم عكسش ؟

پیوست‌ها

• 69.3 کیلوبایت بازدیدها: 63

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درخواست نرم افزا لودر دانگل galaxy - 1

درود دوست گرامي احتمال داره نرم افزار خودشه اما رسيور منويي براش ظاهر نميشه ك بتونم از طيق يو اسبي پرگ كنم هر چند ك از نوع 2 يو اسبي هست ممنون ميشم اگه كسي لودر مخصوص بخود اين رسيورو برام آپلد كنه يا لودر هاي دانگل هاي مشابه خود كه نرم افزارشو ساپرت بكنه برام توضيح بديد، سپاسگذارم ((بازم ممنو از شما استاد گرامي))

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود دوست گرامي نشد اما من حوصله ب خرج دادم وتمام لودر هاي هر رسيوري رو كه بگيد تست كردم و خشبختانه ب نتيجه رسيدم!!!!!! لودر دانگل ميكرو باكس 3 بهش خورد يك نكته حائض اهمت اينه ك دوستان دقت كنن موقع تزريق نرم افزار بايد تنظيمات لودر رو روي ((مين كد)) قرار بدن در غير اين صورت احتمال خالي كردن فلش رسيور دور از انتظار نيست موفق باشيد.

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
نرم افزا لودر دانگل جديد galaxy - 1 پيدا شد!!!

درود دوست گرامي نشد اما من حوصله ب خرج دادم وتمام لودر هاي هر رسيوري رو كه بگيد تست كردم و خشبختانه ب نتيجه رسيدم!!!!!! لودر دانگل ميكرو باكس 3 بهش خورد يك نكته حائض اهمت اينه ك دوستان دقت كنن موقع تزريق نرم افزار بايد تنظيمات لودر رو روي ((مين كد)) قرار بدن در غير اين صورت احتمال خالي كردن فلش رسيور دور از انتظار نيست موفق باشيد.

بالا