دوستان اگه کسی اخرین کرک برنامه idm را دارد ممنون میشم ضمیمه کند ...گویا دانلود منیجر وقتی آبدیت می شود کرک ان نیز از بین میرود فکر میکنم ورژن ان به v6.05_build_7 تغییر کرده است
دوست عزيز اينم برنامه تريال ريست كه تا 1 سال براتون استفاده ميشه البته قبل دانلود آنتي ويروستون رو غير فعال كنيدبا سلام خدمت دوستان من product key انتی ویروس نورتون سکوریتی2011 را می خواستم لطفا راهنمایی کنید نرم افزار دانلودی است با تشکر
دوست عزيز من قبلا ازش استفاده ميكردم الان نميدونم ولي اين برنامه خودش بصورت اتوماتيك كي هاي جديد به برنامت ميده موفق باشيدوست عزیز دستت در نکنه من فایل ضمیمه را نصب کردم کلا غیر فعال کرد مشکل چیه این انتی ویروس بعد از نصب product keyمی خواهد لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز اينم كرك اين برنامه موفق باشيبا سلامکسی کرک و یا سریال نرم افزار Babylon.v9.0.0v رو نداره؟ممنون میشم اگه در اختیار ما هم بذاره
دوست عزيز از اين سريال نامبر استفاده كن ببين ميگيره يا نهباسلام به دوستان گرامی من نرم افزارNero_PlatinumHD-10.6.11800 را نصب کردم ولی الان این نرم افزار برای باز شدنKEY میخواهد دوستان درصورت داشتن آن را قرار دهند . باتشکر