دریافت نسخه فول ورژن ESET Smart Security5.0.93.0 & ESET NOD32 Antivirus5.0.93.0

mohamad2548

Banned
2010-04-28
0
11,045
44
ESET Smart Security 5.0.93.0 Final آخرین و کاملترین نسخه نرم افزار امنیتی شرکت Eset که شامل آنتی ویروس، آنتی اسپای ور و فایروال میباشد. و همچنین قابلیت حفاظت از کامپیوترهای مجاور را با استفاده از NetWork دارا میباشند. امروزه با افزایش ویروس های کامپیوتری و دیگر خطرات اینترنتی استفاده از یک آنتی ویروس قدرتمند لازمه وصل شدن به شبکه اینترنت می باشد زیرا هستد کاربرانی که File ها و اسناد مهمی را بر روی کامپیوتر خود ذخیره می کنند و با یک غفلت ممکن است تمامی این اسناد را از دست بدهند. از طرف دیگر مشکلات استفاده از برخی از آنتی ویروس ها از جمله: پایین آوردن سرعت کامپیوتر، آپدیت های حجیم و دادن پیام های پی در پی و خسته کننده باعث شده است که برخی از کاربران از آنتی ویروس استفاده نکنند! چاره چیست؟ آیا آنتی ویرویس وجود دارد که بدون پایین آوردن سرعت سیستم به طور همه جانبه و تمام وقت از کامپیوتر محافظت کند. NOD 32 محصولی از کمپانی ESET، آنتی ویروسی بسیار سریع، قدرتمند و آرام برای محافظت همه جانبه و تمام وقت از سیستم در برابر انواع ویروس ها، کرم های اینترنتی، برنامه های جاسوسی، Trojan ها، هکر ها و سرقت های اینترنتی

بخش های اصلی تشکلیل دهنده ESET Smart Security 5.0.93.0 Final :

• دارای فایروالی قدرتمند که تمامی ترافیک های رد و بدل شده بین کامپیوتر محافظت شده و دیگر کامپیوتر ها را در یک شبکه محلی زیر نظر می گیرد
  • برخی از کارایی های این فایروال:
  • مرور همیشگی برنامه هایی که از پروتکل های HTTP و POP3 استفاده می کنند (این پروتکل ها برای وبگردی، گرفتن و فرستادن ایمیل مورد استفاده قرار می گیرند) برای آلودگی ها
  • جلوگیری از حملات در شبکه های سطح پایین که امنیت کمتری دارند
  • فیلتر کردن اطلاعات ورودی و خروجی بر اساس قوانینی که کاربر وضع می کند
  • زیر نظر گرفتن همیشگی تغییرات صورت گرفته در فایل های اجرایی
  • Antivirus MONitor: این بخش که به اصطاح (AMON) نامیده می شود برای جستجوی خودکار و همیشگی File ها برای پیدا کردن ویروس قبل از دسترسی کاربران به آنها می باشد.
  • NOD32: این بخش برای جستجوی دستی File ها یا Drive های مختلف می باشد.
  • Internet MONitor: این بخش که به اصطلاح (IMON) نامیده می شود برای جستجو و از بین بردن File های آلوده قبل از رسیدن به سیستم کاربر در شبکه اینترنت می باشد.
  • Email MONitor: این بخش که به اصطلاح (EMON) نامیده می شود برای جستجوی Email های دریافتی و فرستاده شده به وسیله برنامه های Microsoft Outlook و Microsoft Exchange می باشد.
  • Document MONitor: این بخش که به اصطلاح (DMON) نامیده می شود برای جستجوی اسناد متنی و File های Microsoft Office می باشد.
  • ESET Anti Spam:
  • پشتیبانی از فرمت RCF ایمیل ها
  • قابلیت ایجاد Blacklist و Whitelist
  • قابلیت کنترل چندین پیام به صورت همزمان
  • یکپارچگی کامل با نرم افزار Microsoft Outlook

قابلیت های كلیدی نرم افزار :

• ThreatSense® technology چک کردن کد ها برای پیدا کردن برنامه های مخرب مانند ویروس ها، برنامه های جاسوسی و ...
  • جستجو کننده ای بی نظیر و هوشمند برای پیدا کردن File هایی که مشکوک به آلودگی های جدید و ناشناخته هستند
  • محافظت از تمام راههای نفوذ ویروس ها به سیستم شامل : SMTP، POP3، HTTP و all local و removable media
  • جلوگیری از اجرا و انتشار File های آلوده به ویروس
  • توانایی پاک کردن برنامه های مخرب فعال در حافظه
  • پاک کردن آلودگی از File هایی که فقط خواندنی هستند. (مانند File های DLL در حال اجرا)
  • اجرای خودکار در هنگام بالا آمدن ویندوز
  • آپدیت ساعتی آنتی ویروس و کم حجم بودن حجم آپدیت های دانلود شده(مناسب برای سرعت های پایین)
  • سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا و ویندوز محبوب 7
  • و ...

note.gif
حجم فایل 54 MB
دریافت نسخه فول ورژنESET Smart Security5.0.93.0

note.gif
حجم فایل 48.9 MB
دریافت نسخه فول ورژن5.0.93.0 ESET NOD32 Antivirus

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
دوستانی که v.p.n و چیلتر ش.ک.ن دارن قبل از کلیک لینک دانلود قطع کنند و ای پی شما به ایران برگرده چون صفحه سایت ESET طبق ای پی لود میشه و تغییر پیدا میکنه لینک دانلود فقط برای سرور کاربران ایران هستش و قبل از دریافت فول ورژن به صورت نصب آنلاین قبلش آنتی ویروس قبلی نود32 خودتون رو از قسمت پروگرام حذف کنید قسمت کنترل پنل توی مای کامپیوتر و بعد ریستارت دوباره دانلود کنید
نسخه دانلود 32 بیتی و64 بیتی هم پست شد

حجم فایل 54 MB
دانلود نسخه 32 بیتی فول ورژنESET Smart Security5.0.93.0
دانلود نسخه 64 بیتی فول ورژنESET Smart Security5.0.93.0
دریافت ونصب آنلاین نسخه فول ورژنESET Smart Security5.0.93.0

حجم فایل 48.9 MB
دانلود نسخه32 بیتی فول ورژن5.0.93.0 ESET NOD32 Antivirus
دانلود نسخه64 بیتی فول ورژن5.0.93.0 ESET NOD32 Antivirus
دریافت ونصب آنلاین نسخه فول ورژن5.0.93.0 ESET NOD32 Antivirus

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من این ورژن رو قبلا دانلود کردم اما نتونستم که ابدیتش کنم لطفا اگر اموزشی برای ابدیت از سرورهایی مثل اسان دانلود را دارید قرار دهید تا این کار را بکنیم ممنونم

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام
من این ورژن رو قبلا دانلود کردم اما نتونستم که ابدیتش کنم لطفا اگر اموزشی برای ابدیت از سرورهایی مثل اسان دانلود را دارید قرار دهید تا این کار را بکنیم ممنونم

دوست عزیز این ورژن و ورژن های قبلی به طور اتوماتیک خود به خود خودش را آپدیت می کند
و شما نیاز به آپدیت کردن آن ندارید
فقط کافیست به اینترنت وصل باشید
موفق باشید
...

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
با سلام

البته چون این نسخه خریداری شده نیست بعد از یک ماه برای ابدیت یوزر و پس میخاد ولی آبدیت به روش زیر دیگه از شما یوزر و پس نمیخواهد ولی در ورژن جدید اطلاع ندارم روی همون سرور قبلی جواب میدهد یا نه؟

روش استفاده از سرور آسان دانلود به جای سرور شرکت ESET :
ابتدا صفحه ی اصلی آنتی ویروس خود یعنی ESET Smart Security یا ESET Nod32 Antivirus را باز کرده و کلید F5 روی صفحه کلید خود را زده تا ستون تنظیمات آنتی ویروس بازشود سپس در ستون باز شده بر روی Update کلیک کرده و در صفحه ی سمت راست در قسمت Update server بر روی Edit کلیک نمایید. حال در صفحه ی باز شده و در قسمت Update server آدرس سرور آسان دانلود یعنی

http://www.asanupload.com/eset_upd/

را وارد نمایید و بر روی گزینه ی Add کلیک کرده و سپس بر روی Ok کلیک نمایید تا پنجره بسته شود و سپس در صفحه ی که مقابلتان است بر روی OK کلیک نمایید حال کافی است در صفحه ای اصلی بر روی گزینه ی Update کلیک کرده و Update Virus Signature Database را کلیک نمایید.

توجه داشته باشيد در صورتي كه قبلا به آنتي ويروس خود يوزرنيم و پسورد داده ايد حتما حذف شود.

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
ESET 5.0 Manual

کلیه آموزشهای مربوط به نصب آنتی ویروس نود 32

چگونه بفهمیم ویندوزمان 32 بیتی است یا 64 بیتی ( کدام نسخه را دانلود کنم ) ؟

از قسمت Start به قسمت Run رفته و عبارت dxdiag را درRun بنویسید و سپس Ok را بزنید.اگز با پیغامی مواجه شدید No را بزنید.
اگر ویندوز شما ۶۴ بیتی باشد در سربرگ System و در کنار عبارت Operating System جمله ی ۶۴ بیتی بودن ویندوز نوشته شده است. مثلاً: Microsoft Windows XP SP2 64-bit Edition

و اگر ویندوزتان ۶۴ بیتی باشد روبروی عبارت Processor جمله ی Itanium یا Itanium2 نوشته شده است.
در غیر این دو صورت ویندوز شما ۳۲ بیتی است.

- آموزش نصب برنامه و به روز رسانی.
- آموزش استفاده از فایل های به روز رسان.
- آموزش اعتمادسازی یک فایل و عدم حذف آن.
- آموزش حذف صحیح برنامه از سیستم.

پیوست‌ها

kaveh1000

کاربر
2008-02-16
70
123
داخل سایت iransetup همه آنتی ویروس ها برای دانلود هستشون براحتی میتوانید دانلود کنید.

بالا