دستگاهی که امروز تعمیر کرده ام

ahmadonly

کاربر
2006-10-03
5
14
اقا
میدونی با گفت این عیبها برای ما تعمیر کارها دردسر درست میکنی

سلام
ميتوني دلايل اين درد سر ها رو هم بيان كني
چون به نظر من اگه كار يه نفر گير كرده باشه
با بيان اينجور معايب مشكلش حل ميشه

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
امروز رسیور بیوست را تعمیر کردم که رسیور اصلا روشن نمی شد و ولتاژهای خروجی پایین بودند و تمام قطعات سالم بود تغذیه رسیور لحیم سردی داشت.

باتشکر

آخرین ویرایش:

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
امروز رسیور فورتک استار 5000 را تعمییر کردمکه با کنترل کار نمی کرد چشم الکترونیکی سالم بود (با اهم متر یکی یکی سه پایه چشم الکترونیکی که دو پایه داری ولتاژمی باشد را تست کنید بدین صورت که با فشردن ریموت کنترل ولتاژ روی پایه های چشم الکترونیک تغییر کند نشانه سالم بودن چشم الکترونیکی میباشد در صورت نداشتن تغیر چشم الکترونیکی خراب و باید تعویض شود)و در نهایت مسیر خروجی چشم الکترونیکی که به یک آیسی 10پایه زیر فلش میرسه خراب بود و تعویض شد.

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
امروز یک رسیور 150plus استارست که سیگنال نداشت تعمیر کردم بدین شرح:
رسیور اصلا سیگنال نداشت قطعات مربوط به قسمت تیونر را تست کردم همه سالم بودند و سیگنال خروجیم داشتم تمام قطعات سالم بودند فلش رسیور یک مگ بود اما وقتی ورژن رسیور را چک کردم سخت افزار 7 بود با کلین نصفه و نرم افزار یک مگ 2.10 مشکل حل شد.(آبگریت)

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
رسیوری که امروز تعمیر کردم استارست 550 بود که تصویر مات و تاری داشت .
راه حل> روی برد در قسمت سمت چپ که آیسی تصویر قرار داره چند عدد ترانزیستور smd وجود دارد که ترانزیستور مثبت و شماره نوشتاری روی ترانزیستور CAY می باشد تعویض و مشکل تصویر حل شد.

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
رسیوری که امروز تعمیر کردم لیزر 2003 معمولی بود که چراغ قرمز جلو روشن می شد و دیگر بوت نمی شد.
قسمت تغذیه را چک کردم کاملا سالم بود(چون در قسمت تغذیه دو عدد خازن 220میکرو وجود دارد که باعث این مشکل می شود) و هیچ نوع لحیم سردی در مدار وجود نداشت تنها آیسی فلش و cpu ماند که تست کنم متوجه شدم 3 پایه از cpu که به پایه های 11و12و13 آیسی فلش میرود لحیم سردی و جدا شده بعد از وصل کردن رسیور روشن شد و هیچ مشکلی نداشت.

marfan

کاربر
2008-01-08
34
45
ریسوری که تعمیر کردم استرانگ 4620 ایکس !!بود که ا ل ان بی اف می زد که با تعویض tip402مشکل حل شد !

mimko

کاربر
2006-10-05
4
16
دوستان عزيز ممنون ميشم مشخصات ترانزيستور دي يا كي يا جي را بفرماييد

بالا