دستگاه Xdsr Pro Pvr

IranDVB

کاربر
2007-06-21
178
709
دستگاه XDSR PRO PVR

- دارای سه درگاه USB با قابليت ضبط بر روی هارد دیسک خارجی
- دارای یک ورودی LAN جهت اتصال به شبكه اینترنت و شبكه بین دستگاههای مشابه خود.
- منوی جدید ایكس كروزر
- قابلیت شرینگ
- ریموت جدید

اطلاعات بیشتر در همین تاپیك ارایه خواهد شد .

XDSR%20PRO_c.jpg

xdsr_pro_1.jpg

xdsr_pro_2.jpg

pedram55

کاربر
2008-03-02
5
4
آیا برای اتصال lan به مودم از کابل کراس استفاده کرد و طول این مهم است ؟راه دیگری برای اتصال بیسیم وجوددارد؟
عکس از داخل این رسیور دارید ؟
میشه بااین رسیور صفحه وب باز کزد؟

IranDVB

کاربر
2007-06-21
178
709
من در منزل سیمی حدود 15 متر استفاده میکنم و مشکلی ندارم . برای اتصال بیسیم هم میتوانیداز پاور لاین کری یر استفاده کنید هم اکسس پواینت . این دستگاه بروزر وب ندارد .

pedram55

کاربر
2008-03-02
5
4
من در منزل سیمی حدود 15 متر استفاده میکنم و مشکلی ندارم . برای اتصال بیسیم هم میتوانیداز پاور لاین کری یر استفاده کنید هم اکسس پواینت . این دستگاه بروزر وب ندارد .
پاور لاین کریر واکسس چی هستند وقیمتهاشون چقدر؟

mindhunter40

کاربر
2009-06-20
8
12
35
میشه توضیح بدید چه شرینگ هایی رو ساپورت میکنه ؟
منظورم اینه که ایا دستگاه های ایکس کروزر شرینگ خاصی رو ساپورت می کنند ؟ من توی یه سایت خوندم که مدل 260 شریگ نیو کامد فقط ساپورت می کنه . این درسته ؟

hamid456

کاربر
2009-09-04
1
0
با سلام رسیور ایکس کروز پرو دارم که چند روزی قطع شده اینترنت مودمم سالم است در ضمن پیام server connectionfailed try another one میدهد با تشکر

Jamshid_ZH

کاربر
2010-08-01
3
3
با سلام رسیور ایکس کروز پرو دارم که چند روزی قطع شده اینترنت مودمم سالم است در ضمن پیام server connectionfailed try another one میدهد با تشکر

من هم همین مشکل رو دارم. واسه من حدود 1 ماه میشه که قطع شده. میخواستم ببینم دیگران واقعا مشکلی ندارند!!؟

من هم مدل pro دارم. در ضمن رسیور به اینترنت کانکت هست چون که به سایت وصل میشه و firmware رو میخواد که Upgrade کنه ولی به server ها کانکت نمیشه و همون Error دوستمون رو میده.

بالا