دوستان عزیز نرم افزاری برای مشاهده فایلهای dbf می خواهم : لطفا حتما راهنمایی کنید.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوستان عزیز در بسیاری از سایتها برای نرم افزاری که بتواند فایلهایی که پسوند dbf دارد را نمایش دهد پیدا نکردم . شاید دوستان بدانند که لیست بیمه افراد به صورت فایل با پسوند dbf می باشد دوستان عزیز اگر نرم افزار و برنامه ای که بتواند مشکل مرا حل کند و بتوانم فایلهای با پسوند dbf در کامپیوترم مشاهده کنم ممنون می شوم در ضمن باید حتما زبان فارسی را ساپورت کند امیدوارم دوستان فوری کمکی کنند.

2009-05-15
0
28,977
درستهdbfشرمنده من تاحالانشنیده بودم.توگوگل سرچ کردم متوجه شدم.

آخرین ویرایش:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43

دوست عزیز من این نرم افزار را دانلود کردم ( paretolgic file cure) اما انگار فقط فایلها را جستجو می کند من نرم افزاری می خواهم که نوشته های متنی ( آنهم فارسی ) داخل فایلهای dbf را را بتوام بخوانم و از محتویات درون فایل اگاه شوم مثل فایلهای pdf که با adobe reader خوانده می شود. اگر امکان دارد توضیحات بیشتر یا نرم افزار مناسب را ارائه دهند دوستان .

Mr.Omid

کاربر
2008-05-26
48
153
سلام...عذر خواهی میکنم ... من برای شما نرم افزار نزاشتم ... داشتن پست شما رو پاک میکردن و بنده نشــون دادم که فایلی با پسوند dbf وجود داره.

این برانامــه ای که شما دنبالشی برنامه ای برای اگه اشتباه نکنم حسابداری..!!درستــه..؟

این سری برنامه هارو باید بصورت ارجینال تهییه کنی و یا از بانک های نرم افزاری موجود در بازار.

منتها در لینک زیــر میتونی از این برنامه بصورت چند روز آزمایشی استفاده کنی.

در ضمن لینک هم فیلتــــــره.اگــه خواستید بگید تا من براتون آپلــود کنم.

لینک

بالا