دیشهای پنج جهته ایکس کروزر

kaveh

کاربر
2007-05-16
1
1
سلام من دنبال یک فروشنده رسیور ایکس کروزر می گردم اگه سراغ دارید لطفا شمارشو به من بدید

اگه شماره یک فروشنده رسیور ایکس کروزر را دارید لطفا به من بدید
:busted_red:تذکر:
خرید وفروش بغیر از طریق فروشگاه در سایت ممنوع است واخطار دارد رعایت کنید:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
من می خواهم یک دیش پنج جهته 90 سانتی بگیرم وبه مرکزیت هاتبرد دبلیو 6 وسه جهت دیگر را بگیرم که همزمان پنج النبی روی دیش نصب باشد واز ان یک جهتش یعنی دبلیو 6 جهت باز کردن کانالها با دانگل استفاده کنم ایا امکان پذیر است چون با دیش معمولی جواب نداد ومجبور شدم دیش جدا برای این جهت بگذارم سوال بعدی اگر بخواهم یک دیش گردان بگیرم ایا میتوانم روی دیش پنج جهته نصب کنم چه دیش گردانی بگیرم وایا روی رسیور استارست مدلx95 یا97 دیش گردان راجواب می دهد بدون مشکل با تشکر می خواستم قبل از خرید مطمئن شوم

IranDVB

کاربر
2007-06-21
178
709
جهتهایی که در سوال اشاره کرده اید با دیش 5 جهت مشکلی ندارند . موتور را میتوانید روی دیش 5 جهت هم نصب کنید ولی منطقی نیست زیرا دیش 5 جهت در واقع برای افرادی مناسب است که فضا و امکان استفاده از موتور را ندارند و یا مجبورند چند جهت را روی بالکن در یافت کنند .

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
دوستان قیمت موتور برا دیش 120 چنده؟
ایا اندازه دیش برا انتخاب موتور تاثیر داره؟

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
باعرض پوزش از تمامی دوستان به خاطر درج این مطلب
کسی نیست دیش به صورت عمده بفروشه یا یه تولیدی بشناسه ؟ ترجیحآ تو منطقه خوزستان
از طریق پیغام خصوصی اطلاع بدین
((((میدونم خرید فروش ممنوعه))))

IranDVB

کاربر
2007-06-21
178
709
خدا وکیلی کجای این سوالات مربوط به تاپیک دیش 5 جهت است ؟ حداقل برای رسیدن به پاسخ درست در محل مناسب درخواست کنید نه تاپیک دیشهای 5 جهت .

بالا