دیشگردان

ali azad

کاربر
2008-02-29
42
125
باسلام،به نظردوستان،بهترین موتوردیش گردان ودیش درحال حاضرچه مارکی می باشد وحدودقیمت چند است؟ من درمازندرانم ،آیابیام تهران قیمتش مناسبتره؟آیااصلی وتقلبی دارد؟چطورمی توان تشخیص داد؟.ممنون

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
اینطور که من در عکسها از موتور گردان دیدم فقط زاویه گردش به چپ و راست داره در حالی که برای ماهوارهای مختلف هم ساعت ال ان بی باید متفاوت باشه و هم دیش باید به سمت بالا و پایین حرکت کنه این موارد رو اگه ممکن توضیح دهید متشکرم

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
وقتي روي مدار باش ديش والنبي هم بالا ميره هم ساعت تغير مکنه

میشه بیشتر توضیح بدین یعنی دیش میچرخه تا ساعت ال ان بی تنظیم بشه برای انتل ست 902 ساعت ال انبی 6 و برای هاتبرد 5 میباشد چه طوری این حالت تنظیم میشه و ایا دیش به سمت بالا و پایین نیز حرکت میکند

pirmomenalireza

کاربر
2009-07-03
1
0
54
قیمت دیش گردان از 110هزار تومان الی ...

اخطار
ویرایش شد قرار دادن شماره تماس ممنوع و خلاف قوانین انجمن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
خود ديش جوري ميچرخه كه زاويه ال ان بي هم تنظيم ميشود

میشه بیشتر توضیح بدین یعنی دیش میچرخه تا ساعت ال ان بی تنظیم بشه برای انتل ست 902 ساعت ال انبی 6 و برای هاتبرد 5 میباشد چه طوری این حالت تنظیم میشه و ایا دیش به سمت بالا و پایین نیز حرکت میکند
سلام
خود ديش جوري ميچرخه كه زاويه ال ان بي هم تنظيم ميشود ديش چپ و راست ميره
ولي بدليل طرح خاص دسته موتور حركتش يك جور ديگست !!!
سعي ميكنم يك فيلم بزارم

relax0007

کاربر
2010-09-04
3
1
38
سلام به دوستان عزیزم
من در اصفهان ذیش استار تراک و موتور ایکس کروزر خریداری کردم.
یه پایه تراز و شاقول شده هم به جوشکار گفتم واسم درست کرد.
موقع نصب دقیقا ترازش کردم
باش جهت اکسپرس که در مدار قرار دارد را با رسیور 9696 با کیفیت 95% کیفیت سیگنال دریافت کردم.
بعد بستهای موتور را محکم کردم و خود دیشو هم پیچاشو محکم کردم.
با استفاده از گزینه یوژلز جهت استانیها و ترک و عربو را با کیفیت 95% دریافت کردم.
ولی وقتی میره رو هاتبرد سیگنالش خیلی ضعیف میشه و جهت سیروسو هم اصلا نمیگیره.
مشکل کار من کجاست؟

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
سلام به دوستان عزیزم
من در اصفهان ذیش استار تراک و موتور ایکس کروزر خریداری کردم.
یه پایه تراز و شاقول شده هم به جوشکار گفتم واسم درست کرد.
موقع نصب دقیقا ترازش کردم
باش جهت اکسپرس که در مدار قرار دارد را با رسیور 9696 با کیفیت 95% کیفیت سیگنال دریافت کردم.
بعد بستهای موتور را محکم کردم و خود دیشو هم پیچاشو محکم کردم.
با استفاده از گزینه یوژلز جهت استانیها و ترک و عربو را با کیفیت 95% دریافت کردم.
ولی وقتی میره رو هاتبرد سیگنالش خیلی ضعیف میشه و جهت سیروسو هم اصلا نمیگیره.
مشکل کار من کجاست؟
----------------------------------------------------------------------------------------------باسلام.دوست عزیز.بعد ازاینکه جهت اکسپرس.رو نصب کردی.حدود1.5سانتربه سمت راست.بعد دوست عزیز.نصب خودتو انجام بده

muhammad

کاربر
2009-07-01
20
50
دیش گردان

بهترین دیش گردان پرینیوم 3000 وقیمت ان 100 هزارتومانه عزیز
با سلام
در بیشتر سایت ها قیمت ها بیش از قیمت متعارف است .
من این نوع دیش گردان(3000) را با دیش یورو استار چینی نصب کردم حدودا80تومن

نکته:
دیش گردانهای پریمیوم در بعضی از جهت ها قاطی میکنند مخصوصا بعد از هاتبرد
مخصوصا هاتبرد آنها با یورودبرد 9آ
برای حل این مشکل باید یکی از جهت هایی را که فرکانس ندارد یا کانال به درد به خوری ندارد (حتما ku باند) را انتخاب کرده وآن جهت را به دیش گردان به عنوان ماهواره 9a معرفی کرد .
بنده تست کردم و100 درصد جواب گرفتم.

relax0007

کاربر
2010-09-04
3
1
38
----------------------------------------------------------------------------------------------باسلام.دوست عزیز.بعد ازاینکه جهت اکسپرس.رو نصب کردی.حدود1.5سانتربه سمت راست.بعد دوست عزیز.نصب خودتو انجام بده

سلام . ممنون از جوابت. ولی من از کسی پرسیدم گفت باید حدود 2 میلیمتر به سمته چپ بچرخانم وقتی اکسپرسو تنظیم کرد.

relax0007

کاربر
2010-09-04
3
1
38
به نظر شما دوستان موتور ایکس کروزر مدل xh240 موتور خوبیه؟ و همچنین دیش استار تراک؟؟

بالا