دیشگردان

hwafadar

کاربر
2010-08-24
1
2
سلام من یک رسیور آیکلاس 9696 دارم گردون رو انداختم روی مدار و15-20 جهت هم گرفتم ولی با لیست کانال، با خود رسیور که می خوام سرچ کنم در قسمت ست ماهواره لیست ماهواره ها مخلوط می شود مثلا 2 تا هاتبرد دارم که یکیش دبلییو 3 است و درست هم عمل نمی کنه با رسیور استارست 190 تست کردم گردون عالیه و مشکل نداره لطفا کسی که تخصص داره راهنماییم کنه نه فرد عادی با تشکر.

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام من یک رسیور آیکلاس 9696 دارم گردون رو انداختم روی مدار و15-20 جهت هم گرفتم ولی با لیست کانال، با خود رسیور که می خوام سرچ کنم در قسمت ست ماهواره لیست ماهواره ها مخلوط می شود مثلا 2 تا هاتبرد دارم که یکیش دبلییو 3 است و درست هم عمل نمی کنه با رسیور استارست 190 تست کردم گردون عالیه و مشکل نداره لطفا کسی که تخصص داره راهنماییم کنه نه فرد عادی با تشکر.

دوست عزیز مشکل شما توی سرچ کردن هستش در منوی نصب 2 تا گزینه داره یکی عدد و نام ماهواره گذاشته و دیگری نام و درجه که در منوی کشوئی که عدد هستش 30 تا ماهواره بیشتر نیست که رسیور هایویون و آی کلاس اون عدد رو مد نظر دارن مثلا هاتبرد عدد 7 هستش پس اگر میخوای سرچ کنید ماهواره رو از اون قسمت عدد انتخاب کن و اگر ماهواره مورد نظرت نبود اول اون قسمت عدد رو بذار روی یه ماهواره که استفاده نمیکنی بعد از اون قسمت ماهواره که درجه داره ماهواره مورد نظرت رو انتخاب کن یعنی ماهواره ای که مثلا توی عدد 15 ماهواره nss703 بوده تو اونو با ماهواره nss6 عوض میکنی و سیو میکنی دیگه ماهواره شماره 15 همون nss6 با همون درجه هستش .
خیلی از دوستان این مشکل رو در سویچ بستن و در موتور دیش دارن که با این روش 100 درصد مشکل حل میشه و هنگام سرچ هر ماهواره رو جدا جدا سرچ میکنه وماهواره ها رو قاطی نمیکنه و خیلی از نصاب های تازه کار میگن مشکل از رسیوره در صورتی که رسیور مشکلی نداره بلکه مشکل از نصاب هستش که نمیتونه تنظیمات رو درست انجام بده

shahramco

کاربر
2009-08-05
2
0
44
سلام
به سایت مراجعه کنید و از قیمتها مطلع شوید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m4ster

کاربر
2010-06-06
2
0
34
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم من مشکلی دارم که منو بد جور گیج کرده....
من در قم سکونت دارم و کار نصب انجام میدم البته نصب دیش ثابت چند روزی هست که یه دیش گردون گرفتم و که متورش سامست هست .. طبق راهنمائی یکی از دوستان من گردون رو نصب کردم میله پایه رو کامل عمود کردم و دیش و متور رو روش سوار کردم و در صفر درجه قرار دادم و اکسپرس رو گرفتم .. ناگفته نمونه که عرض جغرافیای قم رو که باید رو متور تنظیم کنم رو 34 گذاشتم طبق اندازه که در کاتالوگ بود ...
بعد از اکسپرس ترک رو هم گرفتم و همین طور اینتل ست که مسیر استانیهاست ولی فقط همین 3 جهت رو تونستم بگیرم با اینکه با دیش ثابت حتی تلستار رو هم جواب میده ....... حالا سوالم اینه که ایا امکان با توجه به اینکه موقیعت اکسپرس 53 درجه و قم 50.88 هست من دچار اختلاف درجه شده باشم یا نه؟
و اینکه چجوری باید این اختلاف رو درست کنم چند سانت باید به راست بدم ؟
فقط مسئله که منو گیج کرده اینه که من وقتی رو صفر درجه اکسپرس رو گرفتم و تنظیم هست اگر بخام برای درست کردن طول جغرافیای دیش رو 1 یا 2 سانت به راست بدم برای دریافت هارتبرد !! چجور هست که اکسپرس به هم نمیخوره ؟ با اینکه رو صفر درجه اکسپرس دقیق بوده و بخام اونو به راست بدم ؟؟
و دومین سوالم اینه که بلندی استاندارد لوله برای دیش گردون چقد هست ؟
متشکر میشم کسی منو راهنمائی کنه ؟؟

salary

کاربر
2008-01-04
5
15
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم من مشکلی دارم که منو بد جور گیج کرده....
من در قم سکونت دارم و کار نصب انجام میدم البته نصب دیش ثابت چند روزی هست که یه دیش گردون گرفتم و که متورش سامست هست .. طبق راهنمائی یکی از دوستان من گردون رو نصب کردم میله پایه رو کامل عمود کردم و دیش و متور رو روش سوار کردم و در صفر درجه قرار دادم و اکسپرس رو گرفتم .. ناگفته نمونه که عرض جغرافیای قم رو که باید رو متور تنظیم کنم رو 34 گذاشتم طبق اندازه که در کاتالوگ بود ...
بعد از اکسپرس ترک رو هم گرفتم و همین طور اینتل ست که مسیر استانیهاست ولی فقط همین 3 جهت رو تونستم بگیرم با اینکه با دیش ثابت حتی تلستار رو هم جواب میده ....... حالا سوالم اینه که ایا امکان با توجه به اینکه موقیعت اکسپرس 53 درجه و قم 50.88 هست من دچار اختلاف درجه شده باشم یا نه؟
و اینکه چجوری باید این اختلاف رو درست کنم چند سانت باید به راست بدم ؟
فقط مسئله که منو گیج کرده اینه که من وقتی رو صفر درجه اکسپرس رو گرفتم و تنظیم هست اگر بخام برای درست کردن طول جغرافیای دیش رو 1 یا 2 سانت به راست بدم برای دریافت هارتبرد !! چجور هست که اکسپرس به هم نمیخوره ؟ با اینکه رو صفر درجه اکسپرس دقیق بوده و بخام اونو به راست بدم ؟؟
و دومین سوالم اینه که بلندی استاندارد لوله برای دیش گردون چقد هست ؟
متشکر میشم کسی منو راهنمائی کنه ؟؟

دوست عزیز بهترین روش که خودم با این روش تمام جهات 2 ماهواره را گرفتم این شما درجه موتور را رو ی صفر بذار و بعد استانیها را بگیر اینتلست 902 و بعد بدون اینکه دو درجه بچرخونی محکم کن سپس بصورت دستی ماهواره هارا با کمک رمیوت کنترل پیدا کن البته این روش از طریق نصب موتور است نه یوزال

erfan-8

کاربر
2010-10-06
14
30
34
من خودم دیش گردون دارم من اول اکسپرس رو گرفتم بعد به صورت دستی ماهواره های دیگرم گرفتم البته الان به دو روش دارم بعضی ماهواره ها رو به صورت دستی سیو کردم بعضی ها رم با یوزال!!! الان 13 ماهواره دارم اما مشکلی ندارم!!! به نظر من کاره خیلی راحتیه!!! پیشنهاد من به شما اینه که با پیچ های روی موتور و پشت دیش بازی کنید احتمالا زمانی که اکسپرس رو میگیرید کار درسته اما دیش شما رو مدار نیست چون زمانی که با متور چپ رو راست میشه از مدار خارج میشه!! درجه روی موتور خیلی مهمه

shahramco

کاربر
2009-08-05
2
0
44
دوست عزیز بهترین روش که خودم با این روش تمام جهات 2 ماهواره را گرفتم این شما درجه موتور را رو ی صفر بذار و بعد استانیها را بگیر اینتلست 902 و بعد بدون اینکه دو درجه بچرخونی محکم کن سپس بصورت دستی ماهواره هارا با کمک رمیوت کنترل پیدا کن البته این روش از طریق نصب موتور است نه یوزال

درود
اگر در قسمت تنظیم آنتن نوع سوئیچ را روی موتور بگذاریم باید چطور ماهواره های دیگر را پیدا کنیم اگر ممکنه یک کمی واضح تر توضیح بدید شرمنده من آماتورم

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
درود
اگر در قسمت تنظیم آنتن نوع سوئیچ را روی موتور بگذاریم باید چطور ماهواره های دیگر را پیدا کنیم اگر ممکنه یک کمی واضح تر توضیح بدید شرمنده من آماتورم

با درود.
دوست عزیز اگر گزینه سوییچ رو روی موتور بگزارید با تمام جهات رو به صورت دستی جهت یابی و ذخیره کنید.
در غیر اینصورت اگر میخواهید با دادن مختصات جغرافیایی جهت یابی کنید باید از گزینه یوژوال استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر به ادرس زیر بروید. آموزشهای لازم موجوده دوست گرامی.

تاپیک مخصوص آموزشهای تنظیم دیشگردان های دایسک و جک و پیستونی

اگر سوالی هم داشتید در تاپیک زیر مطرح کنید تا دوستان عزیز پاسخگو باشند.

[h=3]تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ نصب ديش گردان دايسك و پيستوني + تجربیات[/h]

بالا