راهنماي رفع ايرادات براي رسيورهاي استرانگ در این تاپیک

mehdi_sat98

کاربر
2007-09-30
68
318
سلام توضیحاتی در رابطه با رفع ایرادات استرانگ میگم امیدوارم مورد پسند قرار بگیرد.

- پاک شدن مشخصات lnb و قرار گرفتن x به جاي نام ماهواره ها
براي حل اين مشکل بايد فايل dcl را روي دستگاه ريخته و مجددا فايل اصلي را
روي دستگاه بريزيد.
۲- نداشتن منو و يا بالا نيامدن تصوير کانالها که براي رفع مشکل بايد مقاومت يا خازن
ويديو تعويض شود ممکن هم هست ايراد از منبع تغذيه باشد و ولتاژ قطع شده باشد
۳- پس از ريختن پچ روي برخي فرکانس ها مثلا کانال vox سيگنال نداشته باشيد که بايد Lnb type دستگاه را روي universal قرار دهيد. اگر هم روي هيچ فرکانسي سيگنال نداشتيد دستگاه را تنظيم کارخانه ايي کنيد.
۴- روي پنل جلو دستگاه فقط چراغ ريموت کنترل روشن شود که دليل آن اين است که cpu آي سي فلش دچار قلع مردگي شده که بايد لحيم کاري شود.
۵- دستگاه هر چند لحظه يک بار هنگ مي کند که دليل آن اين است که دستگاه داغ کرده و بايد محل آنرا عوض کنيد هم چنين ممکن است آي سي فلش دچار مشکل شده باشد.
۶- در صورتي که روي يکي از قطبيت ها سيگنال نداشتيد بايد آي سي کنار رگلاتور ولتاژ تعويض شود.
۷- در صورتي که پسورد خود را فراموش کرديد هنگامي که دستگاه در حالت standby است Key up و menu را همزمان نگاه داريد صفحه ايي باز مي شود که مي توانيد به قسمت Password رفته و آنر ا مشاهد کنيد و يا از پسورد عمومی ۰۳۲۵ استفاده کنيد.
۹- اگر تغديه ها تعمير شد و هنگامي که lnb را وصل مي کنيد فيوز تعذيه ترکيد ايراد
از چوک مي باشد.
۱۰- اگر در اثر ريختن نرم افزار اشتباه دستگاه دچار مشکل 4 خط شد تنها راه پروگرام کردن مجدد فلش دستگاه مي باشد.
۱۱- اگر دستگاه روشن نمي شود ممکن است ايراد از منع تغذيه يا cpu و يا فلش رم باشد و بايد موارد ياد شده را چک کرد تا معلوم شود مشکل از کجاست.

amir99

کاربر
2009-03-29
2
4
با سلام دوست عزيز من يخ 4800 دارم كه سيگنال ندارم لطفا dsl قديمي 4800 رو به من بديد با تشكر فراوان

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
سلام دوست عزيز
خسته نباشي من مشكل نداشتن تصوير يا گزينه دوم كه شما گفتيد ايراد از خازن يا مقاومت ميباشد را در استرانگ4610ll داشتم اگر ميتوانيد راهنماي بيشتر كنيد ممنون ميشوم. در ضمن بگراند دستگاه كه ارم كانال روتانا و مربوط به اخرين ورژن اين مدل ميباشد پس از روشن شدن نمايش داده ميشود فقط تصوير منو وكانالها بالا نمي ايد. با تشكر

ali-852

کاربر
2009-09-12
1
1
39
من یه 4620 قدیمی دارم. تا دیشب کار می کرد. آخرین بار هم 3 سال پیش آپگرید کردمش. یعنی جدیدا هیچ چیزی روش نریختم. ولی امروز یهو قطع شد. اول که روشن کردم شماره کانال میومد ولی روی تلویزیون همون چیزی نمی یومد. چند بار که دستگاه رو از پشت خاموش روشن کردم فقط 4 تا خط روی پنل اومد و دیگه کار نکرد.
ممنون میشم اگر بگید مشکل از چیه و چی کار باید بکنم.

jnouri

کاربر
2009-05-05
5
1
لطفا" نرم افزارهاي آپگريت استرانگ مدل srt 4620 را براي حقير بگذاريد !!! متشكرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من یه 4620 قدیمی دارم. تا دیشب کار می کرد. آخرین بار هم 3 سال پیش آپگرید کردمش. یعنی جدیدا هیچ چیزی روش نریختم. ولی امروز یهو قطع شد. اول که روشن کردم شماره کانال میومد ولی روی تلویزیون همون چیزی نمی یومد. چند بار که دستگاه رو از پشت خاموش روشن کردم فقط 4 تا خط روی پنل اومد و دیگه کار نکرد.
ممنون میشم اگر بگید مشکل از چیه و چی کار باید بکنم.

با درود دوست گرامی
مشکل شما مربوط به سخت افزار وبه احتمال زیاد از پاور دستگاه میباشد اگر وارد هستید پاور را چک کنید اگر اطلاعات ندارید به یک تعمیرکار وارد مراجعه کنید:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
لطفا" نرم افزارهاي آپگريت استرانگ مدل srt 4620 را براي حقير بگذاريد !!! متشكرم
با درود دوست گرامی
برای استرانگ 4620از سال 2006 دیگه نرم افزار ارایه نشده است وقابلیت جدیدی هم ندارد فقط هم کانالهای عادی را نشان میدهد:eek:k:

AYEGOLDEN

کاربر
2010-06-28
7
2
ریست دستگاه

من این پچ رو ریختم.150
دیروز یه هارد اکسترنال وصل کردم واسه ظبط کردن.
از اون موقع حتی وقتی هارد نیست با زدن INFO ریست میکنه.
دوباره پچ رو ریختم اما بازم تو اون حالت ریست میشه.
راهش چیه؟
STRONG SRT 4622XII:dast:

mohamadi151

کاربر
2009-08-23
1
3
37
من strong srt 4622xii دارم بعضي از كانال ها براي دوستانم ميگيره (نزديك هم هستيم)البته استارست دارن (كانال بي بي سي فارسي و مثلا فارسي وان) اما با همون فركانس من ميزنم نميگيره و سيگنال داره اما تصوير اون شبكه نمياد
در مورد شبكه هاي ديگه مشكلي نيست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من strong srt 4622xii دارم بعضي از كانال ها براي دوستانم ميگيره (نزديك هم هستيم)البته استارست دارن (كانال بي بي سي فارسي و مثلا فارسي وان) اما با همون فركانس من ميزنم نميگيره و سيگنال داره اما تصوير اون شبكه نمياد
در مورد شبكه هاي ديگه مشكلي نيست

سلام عزيز اگر ازديش خودت اطمينان داريد كه دقيق هست از ************** شديد هست البته براي من هم اين موضوع وجود داره عزيز ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من این پچ رو ریختم.150
دیروز یه هارد اکسترنال وصل کردم واسه ظبط کردن.
از اون موقع حتی وقتی هارد نیست با زدن INFO ریست میکنه.
دوباره پچ رو ریختم اما بازم تو اون حالت ریست میشه.
راهش چیه؟
STRONG SRT 4622XII:dast:

سلام عزيز .

شما نبايد دگمه info را بزنيد.
و این دکمه کل کانالهای اون ماهواره و یا کلیه ماهواره هارو پاک و حذف میکنه.

وبراي همين ريست ميشه گل من موفق باشي ...

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
با سلام ريسيور استرانگ مدل 4622xii dvr روي پانل دستگاه 4 حرف ffff مياد وريسيور بالا نمياد دستگاه سالم بود خواستم ورزن جديد 154 را از طريق يو اس بي بريزم اين طور شد در صورت امكان فايل كلين و بوت مي خواستم با كلين وبوت4620x كلين و بوت نميشه

arefshaf

کاربر
2010-07-26
1
1
40
سلام،4620x2 دارم،جدیدا تصویرایی که رو فلش ذخیره میکنم باهاش با فرمت mpg شده،قیلا ts بود...چه طور برش گردونم به همون حالت ts؟ ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام ريسيور استرانگ مدل 4622xii dvr روي پانل دستگاه 4 حرف ffff مياد وريسيور بالا نمياد دستگاه سالم بود خواستم ورزن جديد 154 را از طريق يو اس بي بريزم اين طور شد در صورت امكان فايل كلين و بوت مي خواستم با كلين وبوت4620x كلين و بوت نميشه

سلام عزيز ..

SRTLoaderP 1.94

فایل بوت برای استرانگ مدلهای 4620XII و 4622XII

فایل فلش اورجینال استرانگ

جواب شما اقا جمشيد

این مورد موقعی صورت میگیره که ای سی فلش خراب شود یا لحیم سر داشتن پایه ای سی فلش باشد.باید به تعمیر کار مراجعه کرده تا ای سی فلش تعویض گردد

به تاپيك زير برو تمام نرم افزارها را گذاشتم ..

MEHDI SALIMI

کاربر
2009-07-23
15
15
44
با سلام به دوستان گرامی.من یک ریسیور 4622iiدارم که ازخروجی های avخودتصویر کاملا مات وبی کیفیت است اما با آراف یعنی همون تیونر شبیه تلویزیون تصویر کاملا شفاف است مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنید

mirzaei

کاربر
2009-01-11
1
1
44
با سلام به دوستان گرامی.من یک ریسیور 4622iiدارم که ازخروجی های avخودتصویر کاملا مات وبی کیفیت است اما با آراف یعنی همون تیونر شبیه تلویزیون تصویر کاملا شفاف است مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنید

اگر از تلویزیون اطمینان دارید ابتدا دستگاه را ریست کنید اگر مشکل حل نشد مشکل یا از کابل یا از خازن های خروجی تصویر

aki26

کاربر
2009-10-06
14
12
سلام
من دستگاه 4622xIIدارم تصوير خروجي از كامپوننت خود به خود رنگش قرمز شده با كابل آپگريد ميكنم يه دو ساعتي درست ميشه دوباره تصوير خروجي رنگ مات قرمز ميگيره ولي تصوير دارم قطع نشده كابل كامپوننت جديدم خريدم ايراد از تلوزيونم نيست لطف كنيد من راهنمايي كنيد

بالا