راهنمایی جهت ارتقا کامپیوترم

ali_36

کاربر
2007-10-19
36
52
سلام خدمت تمامی دوستان
سیستم من مربوط به 5-6 سال پیشه
میخوام ارتقا بدم
اما نمیدونم از کجا شروع کنم همیشه هم به همین علت از ارتقا دادن فراری بودم
دوست دارم خودم اینکار را انجام بدم و دست کسی ندم
چند تا سوال دارم
برای اینکار لازم به عوض کردن خود جعبه کیس هم هست؟
پاور را باید حتما عوض کنم؟
و اینکه اگر بخوام در حد 100 خرج کنم میتونم یه چیز خوب جمع کنم؟
چون یکی از اشناها که تو یکی از پاساژها فروشنده است گفت با 100 تومن میشه ارتقا داد
اما چیزی که من برآورد کردم چیزی در حدود 200-250 خرج داره

rzel55

کاربر
2006-10-22
38
118
سلام عزیز
مشخصات سیستمت چیه؟
بستگی به مادر بورد سی پی یو کارت گرافیکی و رم شما داره
تا چی را بخوای ارتقا بدی؟
ولی با 100000 هزار تومان اصلا فکرشم نکن چون انگار همین 100000 تومان را هم دور ریختی

saeedasg

کاربر
2008-09-09
1
0
شما احتیاج به یک کیس atx دارید پاور رو باید حتما عوض کنید با پول شما یک پاور معمولی mec 500 حدود 12000 تومن . یک مادربرد Giga Series s2 حدود 70000 تومن که گرافیک 512 انبرد داره و رم 1g kingstone حدود 14 هزار تومن خود کیس هم اگه بخوای عوض کنی حدود 30 هزار تومن بدون پاور . سی پی یو هم باید e200 یا e5200 بخرید که اینم حدود 80 تومن میشه . این حداقل هزینه برای خرید یک سیستم اینتل و البته کارآمد که بروز هم باشه هست . در غیر اینصورت میتونید از سی پی یو سلرون استفاده کنید یا از amd استفاده کنید .

majid_tech

کاربر
2007-04-04
7
8
من هم با rzel55 موافقم سیستم های حدود 6 سال دارای رم sd هستن فرکانس مسرشون خیلی پایینه ولی اگه مادربردت خوب باشه رمهاتddr هست که اونا هم فرکانس مسیرشون پایینه و جوابگوی نرم افزار های امروزی نیستن تازه مادربردت احتمال قوی cpu های سوکت 478 را ساپورت میکنه که اگه مادربردت ساپرت کنه نهایتا میتونی
2.8 full
روش بزاری و این قطعات کمیاب هستن و به مصیبتش نمی ارزه شما با 300 تومن میتونی یه سیستم متعارفی بدون مانیتور بگیری و با مانیتور قبلی کار کنی وخیالت را راحت کنی و الا هر چی خرج بابت ارتقا سیستم فعلی کنی پلتو دور انداختی

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
باسلام
من يه سيستم ميخام که به اصطلاح آچار فرانسه باشه يعني براي يه کاربر خونگي که کارهاي مختلف انجام ميده مناسب باشه سرعت سيستم هم برام مهمه وبراي مينبورد-رم-هارد-سي پي يو-پاور-کارت گرافيک حدود 500 تومن در نظر گرفتم.تمايل دارم سي پي يو اينتل Core 2 Duoباشه و مينبورد هم گيگابايت ولي تو مدلشون موندم
ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد

babak7610

کاربر
2009-04-23
1
1
44
باسلام
من يه سيستم ميخام که به اصطلاح آچار فرانسه باشه يعني براي يه کاربر خونگي که کارهاي مختلف انجام ميده مناسب باشه سرعت سيستم هم برام مهمه وبراي مينبورد-رم-هارد-سي پي يو-پاور-کارت گرافيک حدود 500 تومن در نظر گرفتم.تمايل دارم سي پي يو اينتل Core 2 Duoباشه و مينبورد هم گيگابايت ولي تو مدلشون موندم
ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد

دوست عزيز من چند روز پيش سيستمي با مشخصات زير براي كسي جمع كردم كه واقعا عالي بود و طرف حال كرد....! مشخصات سيستم پيشنهادي من به شما

cpu intel core 2 7300
mother board asus p5ql pro
ram 2 gb ocz bus 1066
hdd 500 sata western digital
vga ASUS - GeForce 9400GT - 1GB
power green 430 w
case delux
rw samsung 22x

اقلام بالا حدودا شد 498 بدون مانيتور و خورده ريزاي ديگه مثل كيبرد و غيره....ضمنا اگر مادر بوردهاي جديد asus رو بگيري ديگه سمت گيگا نميري...!!

بالا