راهنمایی در مورد خرید اکانت برای کاربران پر مصرف خانگی

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
درود.

من یه گشت و گذاری در اینترنت و شرکت های فروشنده اکانت ماهواره ای کردم اما از قیمت بالای سرویس ها و قدرت خرید کمم متاسف شدم.

اگر سرویس ارزان قیمتی یا حداقل عادلانه ای برای کاربران پرمصرف میشناسید ممنون میشوم معرفی کنید در ضمن گفتن اسم شرکت های سرویس دهنده هم تبلیغ نیست بلکه معرفی به نفع کاربراست.

و این خیلی مهمه که بعد از اتمام حجم مصرفی ایا بازم اینترنت با سرعت کم داریم یا نه.

با تشکر از همه کسانی که کمک و راهنمایی می کنند

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
يا از شركتهاي ديگر با اين قيمت

درود.

من یه گشت و گذاری در اینترنت و شرکت های فروشنده اکانت ماهواره ای کردم اما از قیمت بالای سرویس ها و قدرت خرید کمم متاسف شدم.

اگر سرویس ارزان قیمتی یا حداقل عادلانه ای برای کاربران پرمصرف میشناسید ممنون میشوم معرفی کنید در ضمن گفتن اسم شرکت های سرویس دهنده هم تبلیغ نیست بلکه معرفی به نفع کاربراست.

و این خیلی مهمه که بعد از اتمام حجم مصرفی ایا بازم اینترنت با سرعت کم داریم یا نه.

با تشکر از همه کسانی که کمک و راهنمایی می کنند

سلام

به نظر من اگر بهadsl دسترسي داريد بصرفه نيست

يك سري اكانت ارزان هم امده كه براي مشتركان ديگر و هك شده است

شما ميتوانيد از 128 مخابرات استفاده كنيد
يا از شركتهاي ديگر با اين قيمت
2گيگ شبانه رايگان حدود 11 هزار
3 گيگ شبانه رايگان 14 تومان
4 گيگ شبانه رايگان حدود 16 هزار تومان
اكثر شركتها قيمتشون همينه
ميتونيد هر روز با برنامه هاي مديريت دانلود وقتي خواب هستيد ساعت 2 تا 7 صبح
كلي فايل رو دانلود كنيد
بعد اتمام حجم مصرفي بايد شارژ مجدد كنيد
چون ديگه تموم شده و ديگر نميتونيد كانكت شويد

آخرین ویرایش:

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
اکانت

من یک دوست صمیمی و عزیز دارم
الان ایالات متحده آمریکا میباشد - لس آنجلس

میگه اونجا ماهی 25 دلار پرداخت میکنند برای 10 گیگ مصرف
با پهنای باند 2 مگابیت

متاسفانه هنوز در کشور ما بین کاربران اینترنت جا نیفتاده که مقیاس اندازه گیری فیلم سینمایی نیست.
هر کسی میخواهد اینترنت بخرد میگه مثلاً 4 گیگ چیه 3 تا فیلم دانلود کنم تموم میشه !!!! :sadwalk:

مشتری زنگ زده میگه 4 مگابیت پهنای باند نامحدود دانلود میخواهم حاضر تا ماهی 20 هزار تومان هم بدهم :eek:ky:

به نظر شما چی باید گفت؟

photoshahab

کاربر
2010-10-08
3
0
40
سلام
من اکانت می خوام
s1باشه سرعت 1 مگ قیمت زیاد بالا نباشه
کارت من اسکای ستار2 می باشد و s1 ساپورت می کنه

اگه کسی بتونه کمک کنه یه میل بزنه
ممنون میشم همکاری بفرمایید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
سئوال پهنای باند

پهنای باند 2 گیگ یعنی چی؟

پهنای باند عبارت است از مقدار اطلاعات عبور داده شده از کانال ارتباطی داده شده در واحد زمان.

مقدار اطلاعات به صورت کلی توسط بايت اندازه گيری می شود ( کيلو بايت،مگابايت، گيگابايت و ..... ) ولی برای اندازه گيری پهنای باند از ضريب های بيت در ثانيه استفاده می شود. مثلا کيلوبيت در ثانيه.

erfan-8

کاربر
2010-10-06
14
30
34
سلام به همه دوستان
به نظر من اینترنت ای دی اس ال تو ایران مزخرفه چون اونا میگت 4 گیگ دانلود اما تمام بایت های مصرفی با دریافتی محاسبه میشه!!!! یعنی معیارشون دانلود نیست!!! اگه شما دانلود هم نکنید و در ماه همش چت کنید مطمئن باشید یه گیگ مصرف دارید در ماه شاید هم بیشتر!!!! ادم باید نامحدود بگیره که اونم قیمتش یکم بالاست در ضمن سرعت 128 هم که مزخرفه حداقل باید 512 باشه تا بهش بگن ای دی اس ال

vaeli

کاربر
2007-08-17
5
16
خرید اکانت

با سلام خدمن دوستان گرامی اینجا صحبت از همه چی شده اما جوابی دریافت نکردین کسانی هم که میخوان اکانت بگیرن دنبال

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا