راهنمایی در مورد فلش پروگرام Xcruiser 420

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
دوستان ایکسکروزر 420 که برنامه اشتباه خورده بود و روی بوت گیرکرده بود و با ریکاری هم درست نشد رو با فایلی که تو فروم هست و همینطور فایلی که تو فروم ایکسکروزر هست و همینطور فایلی که از روی یک دستگاه سالم ورداشتم پروگرام کردم
دستگاه کار نمیکنه و پنل دیگر روشن نمیشه
به نظر دوستان فایل فلش اشکال داره ؟
مشکل از کجاست ؟
ممنون

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
درود
دوستان ایکسکروزر 420 که برنامه اشتباه خورده بود و روی بوت گیرکرده بود و با ریکاری هم درست نشد رو با فایلی که تو فروم هست و همینطور فایلی که تو فروم ایکسکروزر هست و همینطور فایلی که از روی یک دستگاه سالم ورداشتم پروگرام کردم
دستگاه کار نمیکنه و پنل دیگر روشن نمیشه
به نظر دوستان فایل فلش اشکال داره ؟
مشکل از کجاست ؟
ممنون
سلام
اقا ارش لطفا شماره ای سی فلش را بفرمایید

amiric

2007-09-29
670
6,121
درود
امیر خان شماره آی سی
s34ml02g100tf100
امیر خان من فکر میکنم پروگرامها یا نمیتونن کامل دامپ کنند یا کامل روش بنویسند
چون تو فروم هم دیدم دوستان مشکل داشتند ؟
ممنون

من نمونه این دستگاه را دیروز داشتم از دستگاه سالم بگاپ گرفتم وروی یک ایسی دستگاه خراب گداشتم
اما دستگاه بالا نیامد
هرچند با سعی وتلاش با پروپرامر tnm5000 این ایسی شناخته شد اما نام ای سی در لیست ساپورت دستگاه نبود
ناچارا شماره ای سی را طی تماس تلفنی به مهندسین محترم شرکت اعلام کردم
که اعلام نمودن در طی چند روز اینده به لیست ساپورت دستگاه اضافه خواهند نمود
فعلا منتظرم تا باامدن اپدیت جدید دستگاه این ایسی به لیست پروگرامر اضافه شود
اگر دستگاه پروگرامر شما بغیر از tnm5000 است من فایل هم خود ایسی سالم این دسگاه را دارم وهم فایل بکاپ گرفته شده اش را
اگر میتوانید تشریف بیاورید در خدمت هستم
که پس از تست در انجمن قرار دهم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
ای سی فلش به کار رفته از نوع ناند و فایل بکاپ گرفته از ای سی های ناند فقط در صورتی کاربرد دارد که ای سی ها هر دو دارای شماره یکسان باشند قبلا این مشکل با 420 داشتم البته فایل فلش از سایت ایکس کروزر با حجم 250 میگ دانلود و استفاده کردم جواب نداد بعد از دستگاه سالم با همان ای سی فلش بکاپ گرفتم جواب داد

amiric

2007-09-29
670
6,121
ای سی فلش به کار رفته از نوع ناند و فایل بکاپ گرفته از ای سی های ناند فقط در صورتی کاربرد دارد که ای سی ها هر دو دارای شماره یکسان باشند قبلا این مشکل با 420 داشتم البته فایل فلش از سایت ایکس کروزر با حجم 250 میگ دانلود و استفاده کردم جواب نداد بعد از دستگاه سالم با همان ای سی فلش بکاپ گرفتم جواب داد
سلام
بله این نوع ای سی ها ناند میباشند اما با چه پروگرامری این ای سی را پروگرام نمودید چون tnm5000هم توان ساپورت این ایسی را فعلا ندارد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
بله این نوع ای سی ها ناند میباشند اما با چه پروگرامری این ای سی را پروگرام نمودید چون tnm5000هم توان ساپورت این ایسی را فعلا ندارد

با پروگرامر مخصوص ای سی های ناند پروگرام کردم شماره ای سی فلش هم hy27u2g8f2ctr احتمالا سری جدید رسیورهای 420 دارای ای سی فلش با شماره دیگری هستند شماره ای سی که آقا آرش قرار دادند مربوط به تولیدات قبل نیست به هر حال اگر ای سی فلش hy27u2g8f2ctr دارید با فایل فلش مطمئن پروگرام کنید مشکل رفع می شود ای سی s34ml02g100tf100 دارای حجم ای سی قبلی اما فایل فلش متفاوت ابتدا باید توسط پروگرامر شناسایی شود بعد از نمونه سالم بکاپ تهیه و استفاده شود

آخرین ویرایش:

amiric

2007-09-29
670
6,121
درود
امیر خان شماره آی سی
s34ml02g100tf100
امیر خان من فکر میکنم پروگرامها یا نمیتونن کامل دامپ کنند یا کامل روش بنویسند
چون تو فروم هم دیدم دوستان مشکل داشتند ؟
ممنون

نسخه جدید برنامه ناند برای آی سی های درخواستی در صفح دانلود سایت قزار گرفت
http://www.tnmelectronics.com/downlo...ndSetUpNew.zip

MOROK

کاربر VIP
2009-06-04
24
31
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک دستگاه ایکسکروزر 420HD به شماره آی سی h27u2g8f2ctr
دارم می‌ خواستم آگه ممکنه فایل فلش سالم یا بک آب گرفته شده رو قرار بدین ممنون میشم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک دستگاه ایکسکروزر 420HD به شماره آی سی h27u2g8f2ctr
دارم می‌ خواستم آگه ممکنه فایل فلش سالم یا بک آب گرفته شده رو قرار بدین ممنون میشم

درود :
رسیور مورد نظر شما متاسفانه تازه وارد کشور شده اند لذا کمتر کسی دامپ یا بکاپ از فلش این رسیور گرفته باشه چشم به محض دریافت در بخش مربوطه آپ میشه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام ببخشید میشه با پروگرام +tnm2000 پروگرام کرد
درود :
با هر پرگریمری میشه فایل فلش مربوطه رو تزریق کرد حالا این مدلی رو که عنوان فرمودین بهترین پرگیمره بخاطر این میگم بهترین پرگریمره چرا که قبلاً چند سالی با آن کار کرده بودم ...واقعاً هم عالی امتحان پس داده .

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

به شرطی که کفی ناند و اداپتور مخصوص ای سی رو داشته باشید بله میشه پروگرام کرد

بالا