راهنمایی و کمک درباره اینترنت ماهوارهی open sky

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
سلام . لطفا این پست رو حذف نکنید تا مشکل من و کسایی که مشکل منو دارن حل بشه بعد اگه خواستین حذف کنید به ولاه قسم.:dast:

خوب مشکل من الان تنظیم دیش به طرف ماهواره سرویس دهنده است باید چطوری تنظیم کنم لطفا خواهشا زیر دیپلم سخن بگویید مثلا 5 سانت به راست 3 سانت دیش رو ببر بالا.

الان دیش من روی هاتبرد تنظیم هست

حالا من در سایت broadsat ثبت نام کردم اما جای لینکی برای دانلود open sky ندیم لطفا راهنمایی کنید.

خوب چطوری کانکشن اتصال بسازیم و چه کار کنیم این یه تیکش با لهجه بود:eek:k:

و در آخر ارزان ترین سرویس و چگونگی خرید سرویس رو لطف میکنید و ایا بعد از اتمام حجم مصرفی بازهم اینترنت داریم یا مثل dsl ایران باید مبلغی لطف کنیم برای شارژ.

خواهش میکنم این پست رو حذف نکنید این پست واقعا می تونه مرجی برای تازه کارا باشه

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
دمتون گرم یعنی کسی جواب سوال ما رو تو این فروم نمی دونه یا سوال سخت طرح کردیم یام که جواب سوال ما رو نمیدید؟.

ارش جون تو چی توم نمی دونی

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
سلام . لطفا این پست رو حذف نکنید تا مشکل من و کسایی که مشکل منو دارن حل بشه بعد اگه خواستین حذف کنید به ولاه قسم.:dast:

خوب مشکل من الان تنظیم دیش به طرف ماهواره سرویس دهنده است باید چطوری تنظیم کنم لطفا خواهشا زیر دیپلم سخن بگویید مثلا 5 سانت به راست 3 سانت دیش رو ببر بالا.

الان دیش من روی هاتبرد تنظیم هست

حالا من در سایت broadsat ثبت نام کردم اما جای لینکی برای دانلود open sky ندیم لطفا راهنمایی کنید.

خوب چطوری کانکشن اتصال بسازیم و چه کار کنیم این یه تیکش با لهجه بود:eek:k:

و در آخر ارزان ترین سرویس و چگونگی خرید سرویس رو لطف میکنید و ایا بعد از اتمام حجم مصرفی بازهم اینترنت داریم یا مثل dsl ایران باید مبلغی لطف کنیم برای شارژ.

خواهش میکنم این پست رو حذف نکنید این پست واقعا می تونه مرجی برای تازه کارا باشه

با درود
1 - جهت اوپن اسکای همون ماهواره Eutelsatw3a میباشد و فرکانسش هم 10928 V 27500 میباشد
2- برای دریافت ابتدا هاتبرد را بگیر بعد میله پشت حدود 1 سانت بیاد بالا یعنی سر ال ان بی رو به زمین میشه و یک کمی هم دیش میره سمت راست.
3 - شما تا اکانت نخرید نمیتونی از سرویس انلاین استفاده کنی برای خرید اکانت نیازی به ثبت نام در سایت اوپن اسکای نمیباشد و باید از نمایندگی ها که در سطح اینترنت زیاد پیدا میشن خرید کنی.
4 - برای سخت کانکشن هم بعد از خرید سرویس خودشون یک کانکشن اماده بهت میدن و نیازی به ساختن نیست و لی اگر بخوای بسازی باید از طریق vpn بسازی
5 - برای اتصال به سرویس باید حتما یک خط اینترنت وصل باشی چه دایل آپ چه adsl .
موفق و پیروز باشی

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
دمت گرم ارش گل کاشتی

فقط جواب چند تا سوال موند

ایا بعد از اتمام حجم مصرفی بازهم اینترنت داریم

و دانلود برنامه اپن اسکای

بالا