راه اندازی شرینگ رایگان 400plus

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوستان وقتی میخوام شرینگ رایگان رافعال کنم به غیراز تنظیمات ناسکم تنظیم دیگری هست انجام بدم مثلاتنظیماته شبکه ای ریسور ولی بعداز واردشدن این گزینه download settings دوگزینه دیگه ظاهر میشن مشکله از کجاست نامه گزینه هاmain system(world wide)backup system(recovery[/QUOTEلطفا طریقش وکامل توضیح بدین بعضی دوستان فایل پی دی اف فرستادن برام ولی طریقه ای اتصال اینترنت به ریسور نگفتن باید از هاب استفاده کن یا از سویج اینترنتم وایراس 128لطفا راهنمایی کنید مدیران وکاربران محترم

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام دوست من
شما باید رو main system(world wide)backup کلیک کنی‌ تنظیمات دانلود می‌شه بعد کد #۵۵#۰۰۷* رو وارد میکنی‌ البته اگه درست گفته باشم ( توی خود منو نوشته ) واسه کانکت شدن به اینترنتم میری قسمت اینترنت ستینگ اگه وایرلس استفاده میکنی‌ اترنت رو به وایرلس تغییر میدی و با زدن دکمهٔ آبی یوزرتو پیدا میکنی‌ با زدن پسورد کانکت میشی‌ البته حتما باید کارت شبکه usb داشته باشی
انشالا مشکلت حل شه

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوست من
شما باید رو main system(world wide)backup کلیک کنی‌ تنظیمات دانلود می‌شه بعد کد #۵۵#۰۰۷* رو وارد میکنی‌ البته اگه درست گفته باشم ( توی خود منو نوشته ) واسه کانکت شدن به اینترنتم میری قسمت اینترنت ستینگ اگه وایرلس استفاده میکنی‌ اترنت رو به وایرلس تغییر میدی و با زدن دکمهٔ آبی یوزرتو پیدا میکنی‌ با زدن پسورد کانکت میشی‌ البته حتما باید کارت شبکه usb داشته باشی
انشالا مشکلت حل شه
دوست عزیز اینترنت وایرلس نانوا یعنی رادیو بالا نصب کردم بعد یک سویج دوخروجی وردم پشت کامپیوتر به کارت شبکه وصل کردم

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوست من
انشالا مشکلت حل شه
دوست عزیز میشه چند عکس بفرستی

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست عزیز اینترنت من وایرلس باکابل نه usbدار باید چکار کنم

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست عزیز اینترنت من وایرلس باکابل نه usbدار باید چکار کنم​

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47

با درود. فکر نمیکنم این دستگاه دیگه اکانت یک ماهه رایگان بده. بهتره یک اکانت سیسیکم خوب تهیه کنید.
بنده خودم در 20 دستگاهی که توی این یک ماهه نصب کردم هیچ جوری نتونستم فعالش کنم و Failed میزد.
در هر حال شما احتیاج به تنظیمات خاصی ندارید. تنها کافیه در قسمت Network Setting گزینه DHCP رو یک بار ON و OFF کنید تا رسیور از اینترنت آی پی بگیره.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39

با درود. فکر نمیکنم این دستگاه دیگه اکانت یک ماهه رایگان بده. بهتره یک اکانت سیسیکم خوب تهیه کنید.
بنده خودم در 20 دستگاهی که توی این یک ماهه نصب کردم هیچ جوری نتونستم فعالش کنم و Failed میزد.
در هر حال شما احتیاج به تنظیمات خاصی ندارید. تنها کافیه در قسمت Network Setting گزینه DHCP رو یک بار ON و OFF کنید تا رسیور از اینترنت آی پی بگیره.
ممنون از پاسخ شما ولی اینNetwork Settingکجا قرار داره تو ریسور یا کامپیوتر

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36

سلام دوست عزیز من فکر کنم شما دارید بدون توجه و الکی داری پست میزنی هم اینجا و هم اعلام وضعیت میکرو1 انگار شما اصلا 400 پلاس نداری اگر داری دقیقا تو منو این رسیور نوشتهNetwork Setting بازم اگر فکر میکنی نفهمیدی یک چند تا پست بیهوده دیگه بزن تا برات عکس هم بزارم

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47

دوست عزیز , در منوی اصلی رسیور 4 بخش وجود داره که یکی از بخشها Installation نام داره.
گزینه Network Setting در این بخش وجود داره.
زمانی که رسیور از طریق کابل به اینترنت متصل میشه تنها کافیه که DHCP رو ON و oFF کنید تا رسیور از اینترنت آی پی بگیره .
سپس میتونید در منوی اصلی به بخش PLUGIN برید و اگر از اکانت استفاده میکنید گزینه سیسیکم رو استارت کنید.

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
[
چرا دوست عزیز به من ربط داره اینجا سایت irsat یکی از بهترین سایت های مخصوص ماهواره هست ما تمامی کاربران چه افتخاری و فعال و عادی و مدیران این سایت بزرگ باید طوری رفتار کنیم که همه مون حرفه ای هستیم در تمام موضوعات و ثابت کنیم که بهترین هستیم؛؛ و یک پست رو چند باز پشت سر هم زدن؛؛؛؛ وقتی یک کاربر سایت دیگه که رقیب این سایت بزرگ باشه میاد پست های الکی که اصلا مفید نیست رو میبینه که کاربرانش چیزای الکی مینویسند به جای اعلام وضعیت علی اقا چی شد چی شد رو مینویسند طرف با خودش فکر میکنه این سایت کلاه برداره و داره از کاربرانش دزدی میکنه نه خیر دوستان به علی رسیور ربطی نداره تازه ایشون محبت میکنه جواب ما رو کم و بیش میده وقتی سرور نرم افزار رو بیرون نمیده علی اقا چطوری نرم افزار بزاره تو سایت در کل من در بیشتر سایت ها عضو هستم و نام کاربریم یکی هست و من فقط در این سایت فعالیت میکنم چون باید بهترین سایت باشه دوستان هم یاد بگیرند فقط به فکر این نباشند که تعداد پست هاشون بالا بره ممنون دوستان گل irsat

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا