راه اندازی شیرینگ CCcam در رسیور 4900HD و 4902 و 4910HD و 4920 و4922 استرانگ

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام دوست عزیز
اموزش راه اندازی cccam شرینگ بر روی استرانگهای اچدی..
رسیور را با آخرین پچ آپگرید نمایید.
پورت لن را با استفاده از کابل Cat5/5e مستقیما به مودم ADSL وصل کنید.
کد 6969 را دو بار جهت فعال شدن امولیتور وارد کنید.
در منو Option آیتم serial mode را در حالت off قرار دهید.
به منو IP Setting بروید و آیتم DHCP را در حالت on قرار دهید تا به صورت اتوماتیک به مودم کانکت شود. در
صورت نیاز کلید قرمز را جهت اسکن و گرفتن IP Address بزنید.
سپس از منو خارج شده و کد 8281 را وارد کنید تا منو مخفی server list ظاهر شود.
بعد از ظاهر شدن منو server list تنظیمات مربوطه و مشخصات اکانت خود را وارد کنید.

باید مانند زیر باشه ..

ای پی
cspro1.loginto.me

پورت

35679
یوزر
1staug01sdl301

پسورد

dkdcs

cspro1.loginto.me 35679 1staug01sdl301 dkdcs

در ضمن اکثرا برای راختی کار تمامی مشخصات را در فایل تکست جایگزین می کنند وبا فلش به دستگاه انتقال می دهند ..

در ضمن دوستانی هستند که اکانتهای بی کیفیت همراه رسیور را خریدن بنام کارتهای تایگر وغیره برای فعال کردن این اکانتها .که اصلا مورد تایید نیست .زمانی که روی کنترل 8281 را می زنی شما خواستید اکانت را وارد کنید برای مدلهای 4922 و4920 توجه داشته باشید که نیوکمد را انتخاب کنید ولی در کارتهای سری جدید زده استرانگ که با گزینه سی سی کم فعال هست واین کارتها اکثرا بی اعتبار وبی کیفیت هستند واصلا مورد تایید بنده وهمکاران نیست ..

اگر روی کنترل 8281 را نداشتید حتما باید ماژول زیر را انتقال دهید نحوه انتقال همانند پچ ویا سافکم هست موفق باشید .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام.
شاید واژه سی لاین یا C Line را از مدیران فروش اکانت سی سی کم شنیده اید خلاصه توضیحات کوتاه و مفیدی برای شما عزیزان اگر فایل CCcam.cfg خود را توسط برنامه Notepad++ باز کنید

اولین خط که با C: شروع میشود را خواهید دید

فایل CCcam.prio شامل تنظیماتی است که دریافت کد های شیر شده را سریع تر میکند و همیشه جدیدترین را باید استفاده کنید البته برای دریم باکس وویو پلاس کاربرد دارد دوستان گل ..

اما فایل CCcam.cfg شامل اطلاعات اکانت شما ، آدرس سرور و نحوه ارتباط شما با سرور است که شامل پورت و میشود..

به این خط که شامل آدرس سرور . username ( نام کاربری ) و password ( رمز عبور ) شما میشود خط سی یا C Line میگویند موفق باشید ..

پیوست‌ها

• 12.5 کیلوبایت بازدیدها: 182

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
دوستان عزیزی که دولاین برای شما ارسال شده از طرف فروشنده اکانت لاین اول مخصوص سرور ایران ولاین دوم در این سرور که تهیه کردی لاین المان هست دوست گلم لاین اول را در فایل تکست سی سی کم در solt0 یا هر چیزی که می خواهید نام گذاری کنید ولاین دوم را در solt1 در اخر بعد انتقال فایل تکست روی کنترل 8281 را بزن وهر دولاین را روشن کن ..
مانند تنظیمات من در فایل تکست زیر برای دو لاین تنظیم کردم شما فقط جایگزین کن وبعد سیو کنید هر دو لاین باید روی پروتکل سی سی کم باشه عزیز در فایل تکست موفق باشی ..

فایل تکست زیر مخصوص دوستانی که دولاین دارند وهیچ فرقی بین دو لاین وسه لاین نیست ..

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
اموزش انتقال فایل تکست در مدلهای 4902 که رسیور انها با فایل تکست اماده شد سی سی کم در پچهای جدید هنگ می کنه وفایل تکست انتقال پیدا نمی کند ..

بله با پچ های جدید انتقال فایل تکست سی سی کم در مدل 4902 فول اچدی مشکل دارد ولی در مدلهای 4922 و4920 چنین مشکلی نیست البته اقا ویزکید قول داده این مشکل را حل کند در پچ بعدی . شما اول پچ 122 را بریز سپس اکانت خودت را منتقل کن ودر اخر پچ 134 را انتقال بده وبعد ریست فاکتوری کن قبل ریست فاکتوری از لیست کانالهایت بکاپ بگیر سیپس وارد تنظیمات رسیور شوید وان را تنظیم کنید با ریختن پچ جدید اکانت شما وکدهای سافکم شما حذف نمیشه ودر اخر روی کنترل 8281 را بزن وهر دو لاین را روشن کن موفق باشی عزیز ..

پچ 122 اپلود شد پچ 134 در بخش هست دوستان عزیز ..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
فایل cccam.cfg در همین پست اپلود کردم باز کنید .شما می توانید با نت پت(Notepad) باز كنيد
اکانت ها را به صورت سه لاین ارایه شود. ویا دو لاین ودر کارتهای تایگر وغیره در یک لاین
لاین اول لاین ایران و مربوط به سرور داخلی لاین دوم و سوم لاین های خارجی هستند

در اول فایل تکست یک نام به دلخواه انتخاب کنید که این گذاشتن نام جز سی لاین اکانت نیست ..

مثلا :name: SRT1

به طور مثال یکی از لاین هایی که برای شما ارسال می شود : C: ema-ir.ath.cx 15000 1ema75 fwk

گزینه C که در اول اکانت ارسالی شما هست را در ip=هاست خودتان وارد نکنید. منظور از C همان سی لاین اکانت شما هست دوستان عزیز ..
که باید مانند زیر باشد ..
ema-ir.ath.cx : هاست یا url
15000 :شماره پورت
1ema75 :یوزرنیم
fwk :پسورد

فایل تکست زیر تنظیم شده برای اکانت سه لاین فقط کافیه مانند توضیحات بالای همین پست عمل کنید موفق باشید ..

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام دوستان گل ..

دوستانی که تازه رسیور مدلهای 4922 و4920 ومدل4902 اچدی را تهیه کردن چند موارد زیر خوب توجه کنند ممنوم ..

بعد ریختن اخرین پچ وریست فاکتوری وتنظیمات رسیور حتما باید پچ شما فعال باشد بازدن دوبار روی کنترل6969 پچ فعال خواهد شد واگر دوباره همین عمل را تکرار کنید غیر فعال خواهد شد ..
در مدل 4902 حتما اگر روی کنترل 8281 را زدید وگزینه شرینگ روی صفحه فعال نشد حتما باید ماژول پست یک را انتقال دهید که فعال شود در مدل 4922 و4920 نیازی نیست دوستان گل ..
ودر اخر خواهشی دارم پست 1 همین تاپیک واز همه مهمتر کار را برای دوستان گل عزیز بخش استرانگ قعال کردن برای دوستانی که اکانت دو لاینه وسه لاینه دارند اموزش فیکس کردن در فایل تکست سی سی کم را توضیح دادم فقط باید فیکس کنید وانتقال دهید دوستان توجه کنید فایل تکست دولاینه را برای دولاینه ها تنظیم کردم وفایل تکست سه لاینه را برای دوستان سه لاین دارند در اخر هیچی فرقی بین دولاین وسه لاین وحتی بیشتر نیست فقط کیفیت سرور سی سی کم مهم هست دوستان گل ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام و با تشکر از استاد قدیمی خودم مهدی عزیز عالی بود

سلام گل من بنده در مقابل استادان خودم مانند شهرام گل وشما ودیگر دوستان دارم درس پس می دهم دوستان گل خودم:bs_iloveyou:

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام من تازه 4922گرفتم دستگاه ای پی را پیدا میکنه و لی پیغام میده سرور را پیدا نمکنه

سلام عزیز ..

اگر از کابل لن استفاده می کنید مانند زیر عمل کنید اول از کابل لن خیلی خوب کابل های وکیوم چینی درجه یک استفاده کنید رنگ کابلها زرد ویا ابی هست از کابل های انتی استفاده نکنید واگر از وای فای استفاده می کنید از مدل زیر تهیه کنید خوب مچ میشه دوستان گل ..

مدل دقیق usb wifi
dlink-dwa-125
hardware ver:A3
firmware ver:1.50

در منو Option آیتم serial mode را در
حالت off​
قرار دهید.
به منو IP Setting بروید و آیتم DHCP را در حالت on قرار دهید تا به صورت اتوماتیک به مودم کانکت شود. در
صورت نیاز
کلید قرمز را جهت اسکن​
و گرفتن IP Address بزنید.

ودر اخر اکانت خودت را داخل فایل تکست فیکس کن وانتقال بده وروی کنترل 8281 را بزن ولاینهای اکانت خودت را روشن کن از پچ 118 استفاده کن ومنتظر پچ جدید باش عزیز یادت باشه حتما باید پچ شما فعال باشه روی کنترل قبل از هر کار دوبار 6969 را بزن تا پچ فعال شود اگر همین عمل را تکرار کنی غیر فعال خواهد شد موفق باشی ..

samavi

کاربر
2013-04-10
2
4
سلام طغرل جان باور کن هر کار کردم نشد که نشد من ساعتها در اینترنت و سایتهای مختلف تمام تنظیم ها را حفظ شدم و بکار بستم ولی نشد بعضی میگن کارت اکانت مشگل داره .اما بدون کارت و اکانت نباید اینتر نت دستگاه کار کنه منظورم یوتیوب و نقشه و وضعیت هوا است (رسیورم 4922 است ) ضمنا کابل با کیفیت هم تهیه کردم

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام طغرل جان باور کن هر کار کردم نشد که نشد من ساعتها در اینترنت و سایتهای مختلف تمام تنظیم ها را حفظ شدم و بکار بستم ولی نشد بعضی میگن کارت اکانت مشگل داره .اما بدون کارت و اکانت نباید اینتر نت دستگاه کار کنه منظورم یوتیوب و نقشه و وضعیت هوا است (رسیورم 4922 است ) ضمنا کابل با کیفیت هم تهیه کردم

سلام عزیز ..

البته عکس زیر برای مدل 4902 هست فرقی نمیکنه شما در منو Option آیتم serial mode را در حالت off قرار دهید.
صورت نیاز کلید قرمز را جهت اسکن و گرفتن IP Address بزنید. ایا ببنید مانند عکس زیر ip گرفته یا خیر ..

مودم شما باید روتر دارباشه اگر روتردار نباشه وصل نمیشه .. تا بریم سراغ مشکل بعدی عزیز ..

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام طغرل جان متشکرم از پاسخت
دستگاه ip را شناسایی میکنه ولی اعداد gateway و dns مشابه هستند

سلام عزیز ..

شما از چه اکانتی استفاده می کنی عزیز ؟

اگر از اکانتهای داخل رسیور بنام تایگر استفاده می کنی اکثرا سوخته ویا کارایی ندارد در مورد رساندن نت بصورت خودکار به رسیور بایدمودم شما روتر دار باشه اگر ای پی را می گیرد مشکل شما از اکانت هست ویا تنظیمات اکانت سعی کنید اکانت را داخل فایل تکست که من در صفحه اول گذاشتم فیکس کنید وانتقال دهید ودراول کار حتما باید پچ شما فعال باشه با زدن دوبار روی کنترل پچ فعال میشه واگر همین عمل را تکرار کنی غیر فعال خواهد شد در اخر بعد انتقال فایل تکست روی کنترل 8281رابزنید ولاینهای اکانت را روشن کنید موفق باشی عزیز ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
اموزش فیکس کردن اکانت های سی سی کم برای تمام مدل های اچدی استرانگ

مانند زیر باید عمل کنید عزیز ..

فایل cccam.cfg در همین پست اپلود کردم باز کنید .شما می توانید با نت پت(Notepad) باز كنيد
اکانت ها را به صورت سه لاین ارایه شود. ویا دو لاین ودر کارتهای تایگر وغیره در یک لاین ..
لاین اول لاین ایران و مربوط به سرور داخلی لاین دوم و سوم لاین های خارجی هستند

در اول فایل تکست یک نام به دلخواه انتخاب کنید که این گذاشتن نام جز سی لاین اکانت نیست ..

مثلا :name: SRT1

به طور مثال یکی از لاین هایی که برای شما ارسال می شود : C: ema-ir.ath.cx150001ema75fwk

گزینه C که در اول اکانت ارسالی شما هست را در ip=هاست خودتان وارد نکنید. منظور از C همان سی لاین اکانت شما هست دوستان عزیز ..
که باید مانند زیر باشد ..

ema-ir.ath.cx : هاست یا url
15000 :شماره پورت
1ema75 :یوزرنیم
fwk :پسورد

فایل تکست زیر تنظیم شده برای اکانت دو لاین فقط کافیه مانند توضیحات بالای همین پست عمل کنید ودر اخر فایل تکست را سیو کنید وهمانند پچ براحتی انتقال دهید حتما باید پچ شما فعال باشد با زدن روی کنترل دوبار 6969 پچ فعال خواهد شد واگر همین عمل را دوباره تکرار کنید پچ غیر فعال خواهد شد موفق باشید ..
موفق باشی ..

بالا