راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
راه حل مشکل نگرفتن برنامه در میکروباکس
دوستانی که میکروباکس خود را به دانگل دیگری تبدیل کرده اند و یا برنامه اشتباهی به ان داده اند و اکنون برنامه دیگری قبول نمیکند به روش زیر اقدام کنند:
فایلهای زیر را دانلود کنید و ابتدا با لودری که در فایل اول قرار دارد ابتدا فایل1 وسپس فایل2 را که در کنار هم گذاشته ام به دانگل انتقال دهید. و در پایان فایل کلین را به دانگل انتقال بدهید.
این برنامه با برنامه های قبلی متفاوت است. و خودم توانستم تعدادی دانگل را که با روشهای قبلی برنامه قبول نمیکرد را درست کنم.
امیدوارم مشکل شما هم با این روش حل بشود.

پیوست‌ها

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
آقا خیلی محبت کردی 3تا دانگل درست کردم واسه خودم
oblpntx56jm4nqadfwm.gif

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوستانی که مراحل بالا را انجام داده اند و نتیجه نگرفتند وقتی که میخواهند گزینه دانلود را در لودر کلیک کنند همزمان دانگل را به برق بزنند.
در صورتیکه نتیجه نگرفتید راه حل نهایی استفاده از پروگرام میباشد.

ABS56

کاربر
2007-10-27
45
45
سلام دوست عزيز
خسته نباشيد
من دنكل ميكروباكس 1دارم
نرم افزار 1.58دادم حالا دانكل هيج نرم افزاري رو قبول نميكنه اين دانكل رو تازه خريدم اول رسيور بود تبديلش كردم به دانكل

kripstek

کاربر
2010-11-29
4
12
سلام شیهان:
من دقیقا طبق دستور عمل کردم و ابتدا فایل 1 و 2 رو با لودر به دانگل انتقال دادم که البته 3 ساعتی زمان برد و حالا دو روزه هر چه میکنم فایل کلین رو قبول نمی کنه یعنی اصلا استارت هم نمی کنه و دانگل یه وضع خاصی پیدا کرده به تلویزیون هم وصل نمیشه که بتونم وارد منو بشم!
لطفا منو راهنمایی بفرمایید.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سیاه و سفید شدن صفحه

دوستانیکه با فایلهای قبل مشکلشان برطرف نشده و یا با صفحه سیاه و سفید مواجه شده اند از فایلهای زیر استفاده کنند:
ابتدا فایل اول را یعنی BACK.to.MICROBOX1 دانلود کنند که داخل ان یک لودر است و با ان لودر پشت سر هم سه تا فایل 1 و 2 و 3 را انتقال دهند و در پایان فایل پیوست دوم یعنی Microbox Cleanerرا که فایل کلین است انتقال بدهند.

پیوست‌ها

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام
یه برنامه اشتباهی رو دانگل میکروباکس قدیمی ام ریختم ودانگل دایم روشن وخاموش میشه وهیچ برنامه ای نمیگیره لطفا کمکم کنید که چکار باید بکنم؟ ممنون
از فایلهای پست1 استفاده کن حتما جواب میدهد . اگر لازم بود چندین بار تکرار کن .

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
دوستانی که میکروباکس خود را به دانگل دیگری تبدیل کرده اند و یا برنامه اشتباهی به ان داده اند و اکنون برنامه دیگری قبول نمیکند به روش زیر اقدام کنند:
فایلهای زیر را دانلود کنید و ابتدا با لودری که در فایل اول قرار دارد ابتدا فایل1 وسپس فایل2 را که در کنار هم گذاشته ام به دانگل انتقال دهید. و در پایان فایل کلین را به دانگل انتقال بدهید.
این برنامه با برنامه های قبلی متفاوت است. و خودم توانستم تعدادی دانگل را که با روشهای قبلی برنامه قبول نمیکرد را درست کنم.
معذرت ميخوام شاهين جان فرموديد ابتدا فايل1 و سپس فايل2 را كه در كنار هم گذاشته ام انتقال بدين؛در صورتي كه فايل دوم 0kb (صفر كيلوبايت)هستش.آيا ميشه فايل 2 رو انتقال داد؟!

areya0007

کاربر
2010-05-15
29
58
سلام . میخواستم بدونم دانگل میکرو اچ دی به دانگل میکرو 2 چه تفاوتی داره ... بچه کمک کنند ممنون میشم :dast:

BARSA88

کاربر
2010-05-09
35
80
دوستان جهت پذیرفتن برنامه توسط میکروباکس از نرم افزارهای پست دوم آقای شیهان استفاده کنید.
من نرم افزارهای پست 2 را امتحان کردم واقعا عالی جواب داد.
حتماا 3 تا فایل را انتقال دهید وسپس از فایل کلین که در همان پست گذاشته شده است استفاده نمایید . سپس نرم افزار خود را بریزید.

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501

با درود

واقعا دستت درد نکنه خیلی عالی بود امیدوارم هر جا که هستید پیروز و پایدار باشید شیر مادرت حلالت باشه

koalogan

کاربر
2009-05-03
15
17
48
با سلام به اقای شیهان.من همه این کارها را کردم بعد که 2.19 را ریختم هر دو چراغ میکرو روشنه ولی کنترلش کار نمیکنه و روی صفحه مینویسه by djminato .چیکارش باید بکنم.میکروی من سری 2009 هست.لطفا کمک کنید

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام به اقای شیهان.من همه این کارها را کردم بعد که 2.19 را ریختم هر دو چراغ میکرو روشنه ولی کنترلش کار نمیکنه و روی صفحه مینویسه by djminato .چیکارش باید بکنم.میکروی من سری 2009 هست.لطفا کمک کنید
دوست گرامی
این ورژن2.19مربوط به میکرو2 است نه میکرو2009
شما یکبار دیگر مراحل را انجام بده ولی در نهایت بجای2.19 از ورژن مربوط به میکرو1 استفاده کن.

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام میخواستم بدونم دانگل های مکرو باکس تولید2010 با نرم افزارهای جدیدی که برای سری قدیمی اومده ساز گار هست نرم افزار رو قبول میکنه یا نه مرسی

بالا