masoud1354
کاربر افتخاری
- 2010-02-28
- 1,480
- 5,010
- 49
تشکر و پاسخ
دوست بسیار عزیزم Champion سلام
خیلی زحمت کشیدی . دست شما درد نکنه . واقعاً ازت ممنون و سپاسگزارم .
قبل از اینکه شما زحمت کشیده و توضیحات جامع خودتون را بیان کنید ، من کاری کردم که لازمه که براتون ذکر کنم .شاید دیگران هم مشکلی مثل من داشتند و بدین طریق حل شد .
همون طور که گفتم دانگل من با ورژن 1.59 کار میکرد و خوب بود . بعد که نرم افزار اکسپایر شد ، نه تنها دانگل کانالی را نشون نمیداد ، بلکه در تلویزیون نیز نمیشد مشخصات دانگل اعم از شماره سریال و تاریخ اکسپایر و ... را مشاهده کرد و تصویر کاملاً سیاه بود .
با کمک دوستان همه راه ها و برنامه ها را امتحان کردم ولی جواب نگرفتم . تا اینکه دیروز فکری به خاطرم رسید .
خاطر همه هست چندی پیش هکرهای ترکیه سایت میکرو را هک کرده بودند و نرم افزاری ارائه کرده بودند که شماره سریال دانگل را عوض میکرد . بعد از چند روز هم دانگل قطع شد . علی آقا زحمت کشیده و برنامه ای را در سایت آپلود کردند که شماره سریال و تاریخ اکسپایر واقعی را نشون میداد .
من همون برنامه را روی دانگل با لودر خودش که علی آقا گذاشته بود ریختم .
منو برگشت و میشد در تلویزیون شماره سریال و تاریخ اکسپایر را دید . ky:
پس از آن برنامه 1.66 که در سایت بود را ریختم ، ولی وضع دوباره همون جوری شد . یعنی تصویر سیاه.
در این زمینه چی ؟ کسی نظری داره ؟
با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا باید از تنظیم بودن دقیق دیش شرینگتان اطمینان حاصل نمائید، به همین منظور بررسی بفرمائید، ببینید در حالت عادی کیفیت دریافت دیش شرینگ در چه وضعیتی می باشد.
در مرحله دوم و پس از اینکه از دقیق تنظیم بودن دیش دریافت شرینگ مطمئن شدید، این مراحلی را که خدمتتان عرض می کنم را با دقت انجام دهید.
1= فایلهای پیوست شده همین پست را دانلود نمائید، و تنظیمات لودر را درست مطابق عکس انجام دهید:
دوست عزیز یکی از فایلهای پیوست شده در زیر لودر GxDownloaderIII می باشد: که جنابعالی باید با آن یک بار فایل فلش (EN25P16) را به دانگل منتقل کنید، به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که ( باید تنظیمات لودر را به درستی انجام دهید ) و همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که لودر و فایل فلش را قبل از شروع آبگرید باید در یک نیوفولدر در کنار یکدیگر قرار دهید.
همینکه فایل فلش را با لودر GxDownloaderIII منتقل کنید دانگل شما به میکروباکس١ تبدیل می شود.
در مرحله آخر نیز می*توانید آخرین نرم*افزار موجود در سایت که در حال حاضرهمان ورژن 1.66میباشد، (که نرم افزاری لودر سرخود است) را با همین لودر خودش به دانگلتان انتقال دهید.
امیدوارم که این دفعه موفق شوید.k:
دوست بسیار عزیزم Champion سلام
خیلی زحمت کشیدی . دست شما درد نکنه . واقعاً ازت ممنون و سپاسگزارم .
قبل از اینکه شما زحمت کشیده و توضیحات جامع خودتون را بیان کنید ، من کاری کردم که لازمه که براتون ذکر کنم .شاید دیگران هم مشکلی مثل من داشتند و بدین طریق حل شد .
همون طور که گفتم دانگل من با ورژن 1.59 کار میکرد و خوب بود . بعد که نرم افزار اکسپایر شد ، نه تنها دانگل کانالی را نشون نمیداد ، بلکه در تلویزیون نیز نمیشد مشخصات دانگل اعم از شماره سریال و تاریخ اکسپایر و ... را مشاهده کرد و تصویر کاملاً سیاه بود .
با کمک دوستان همه راه ها و برنامه ها را امتحان کردم ولی جواب نگرفتم . تا اینکه دیروز فکری به خاطرم رسید .
خاطر همه هست چندی پیش هکرهای ترکیه سایت میکرو را هک کرده بودند و نرم افزاری ارائه کرده بودند که شماره سریال دانگل را عوض میکرد . بعد از چند روز هم دانگل قطع شد . علی آقا زحمت کشیده و برنامه ای را در سایت آپلود کردند که شماره سریال و تاریخ اکسپایر واقعی را نشون میداد .
من همون برنامه را روی دانگل با لودر خودش که علی آقا گذاشته بود ریختم .
منو برگشت و میشد در تلویزیون شماره سریال و تاریخ اکسپایر را دید . ky:
پس از آن برنامه 1.66 که در سایت بود را ریختم ، ولی وضع دوباره همون جوری شد . یعنی تصویر سیاه.
در این زمینه چی ؟ کسی نظری داره ؟