راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
تشکر و پاسخ

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا باید از تنظیم بودن دقیق دیش شرینگتان اطمینان حاصل نمائید، به همین منظور بررسی بفرمائید، ببینید در حالت عادی کیفیت دریافت دیش شرینگ در چه وضعیتی می باشد.

در مرحله دوم و پس از اینکه از دقیق تنظیم بودن دیش دریافت شرینگ مطمئن شدید، این مراحلی را که خدمتتان عرض می کنم را با دقت انجام دهید.
1= فایلهای پیوست شده همین پست را دانلود نمائید، و تنظیمات لودر را درست مطابق عکس انجام دهید:
i225952_62623872445144945199.gif

دوست عزیز یکی از فایلهای پیوست شده در زیر لودر GxDownloaderIII می باشد: که جنابعالی باید با آن یک بار فایل فلش (EN25P16) را به دانگل منتقل کنید، به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که ( باید تنظیمات لودر را به درستی انجام دهید ) و همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که لودر و فایل فلش را قبل از شروع آبگرید باید در یک نیوفولدر در کنار یکدیگر قرار دهید.
همینکه فایل فلش را با لودر GxDownloaderIII منتقل کنید دانگل شما به میکروباکس١ تبدیل می شود.
در مرحله آخر نیز می*توانید آخرین نرم*افزار موجود در سایت که در حال حاضرهمان ورژن 1.66میباشد، (که نرم افزاری لودر سرخود است) را با همین لودر خودش به دانگلتان انتقال دهید.

امیدوارم که این دفعه موفق شوید.:eek:k:

دوست بسیار عزیزم Champion سلام

خیلی زحمت کشیدی . دست شما درد نکنه . واقعاً ازت ممنون و سپاسگزارم .
قبل از اینکه شما زحمت کشیده و توضیحات جامع خودتون را بیان کنید ، من کاری کردم که لازمه که براتون ذکر کنم .شاید دیگران هم مشکلی مثل من داشتند و بدین طریق حل شد .
همون طور که گفتم دانگل من با ورژن 1.59 کار میکرد و خوب بود . بعد که نرم افزار اکسپایر شد ، نه تنها دانگل کانالی را نشون نمیداد ، بلکه در تلویزیون نیز نمیشد مشخصات دانگل اعم از شماره سریال و تاریخ اکسپایر و ... را مشاهده کرد و تصویر کاملاً سیاه بود .
با کمک دوستان همه راه ها و برنامه ها را امتحان کردم ولی جواب نگرفتم . تا اینکه دیروز فکری به خاطرم رسید . :rolleyes:
خاطر همه هست چندی پیش هکرهای ترکیه سایت میکرو را هک کرده بودند و نرم افزاری ارائه کرده بودند که شماره سریال دانگل را عوض میکرد . بعد از چند روز هم دانگل قطع شد . علی آقا زحمت کشیده و برنامه ای را در سایت آپلود کردند که شماره سریال و تاریخ اکسپایر واقعی را نشون میداد .
من همون برنامه را روی دانگل با لودر خودش که علی آقا گذاشته بود ریختم .
منو برگشت و میشد در تلویزیون شماره سریال و تاریخ اکسپایر را دید . :eek:ky:
پس از آن برنامه 1.66 که در سایت بود را ریختم ، ولی وضع دوباره همون جوری شد . یعنی تصویر سیاه.:mad:
در این زمینه چی ؟ کسی نظری داره ؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا باید از تنظیم بودن دقیق دیش شرینگتان اطمینان حاصل نمائید، به همین منظور بررسی بفرمائید، ببینید در حالت عادی کیفیت دریافت دیش شرینگ در چه وضعیتی می باشد.

در مرحله دوم و پس از اینکه از دقیق تنظیم بودن دیش دریافت شرینگ مطمئن شدید، این مراحلی را که خدمتتان عرض می کنم را با دقت انجام دهید.
1= فایلهای پیوست شده همین پست را دانلود نمائید، و تنظیمات لودر را درست مطابق عکس انجام دهید:
i225952_62623872445144945199.gif

دوست عزیز یکی از فایلهای پیوست شده در زیر لودر GxDownloaderIII می باشد: که جنابعالی باید با آن یک بار فایل فلش (EN25P16) را به دانگل منتقل کنید، به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که ( باید تنظیمات لودر را به درستی انجام دهید ) و همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که لودر و فایل فلش را قبل از شروع آبگرید باید در یک نیوفولدر در کنار یکدیگر قرار دهید.
همینکه فایل فلش را با لودر GxDownloaderIII منتقل کنید دانگل شما به میکروباکس١ تبدیل می شود.
در مرحله آخر نیز می*توانید آخرین نرم*افزار موجود در سایت که در حال حاضرهمان ورژن 1.66میباشد، (که نرم افزاری لودر سرخود است) را با همین لودر خودش به دانگلتان انتقال دهید.

امیدوارم که این دفعه موفق شوید.:eek:k:

دوست عزیزم سلام

همه اون کارهایی را که گفته بودی انجام دادم . منتها اولش نرم افزار نمایش تاریخ و سریال واقعی را ریختم .
دانگل درست شد . :a04IRSAT:
شیرینگ به خوبی وصل شد . خواستم ازت تشکر کرده و خبرش را بهت داده باشم . :dast:
دوستان اگر چنین مشکلی داشتند می تونم بهشون کمک کنم .
یا علی / باز هم متشکرم:eek:ky:

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست عزیزم سلام

همه اون کارهایی را که گفته بودی انجام دادم . منتها اولش نرم افزار نمایش تاریخ و سریال واقعی را ریختم .
دانگل درست شد . :a04irsat:
شیرینگ به خوبی وصل شد . خواستم ازت تشکر کرده و خبرش را بهت داده باشم . :dast:
دوستان اگر چنین مشکلی داشتند می تونم بهشون کمک کنم .
یا علی / باز هم متشکرم:eek:ky:
دوست من سلام
کلیه مراحلی روکه شمارفتیدرویکی یکی ازابتداتاانتها انجام دادم اما نشد بازهم صفحه سیاه است میشه برنامه ای که تست کردی روبرام بذاری

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
نرم افزار

دوست من سلام

به وسیله نرم افزار پیوست ابتدا تاریخ و سریال واقعی دانگل را برگردون .

بعد هم دوباره همون برنامه هایی که در بالا توضیح داده شده با لودر خودش روی دانگل بریز.

توجه کن حتماً تنظیمات لودر را درست و طبق شکل انجام بدی .

موفق باشی . یا علی

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با سلام و تشکر بخاطر نرم افزاز من از نرم افزار دوم استفاده کردم دانگل درست شد

آخرین ویرایش:

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست من سلام

بعد هم دوباره همون برنامه هایی که در بالا توضیح داده شده با لودر خودش روی دانگل بریز.

موفق باشی . یا علی

با سلام و تشکر بخاطر نرم افزاز من از نرم افزار دوم استفاده کردم دانگل درست شد
دوست من سلام
تابرنامه دومی پیشرفتم دانگل تصویر اورد اماهمینکه ورژن1.68روریختم دوباره سیاه شد چرا

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست من سلام

موفق باشی . یا علی
سرورگلم همه کارهاروکردم حتی ازبعداز راهنماییهای اساتیدولودر باریختن فایل کلین پس ازریختن ورزن جدید صفحه دوباره سیاه میشه
دوست گلم منتظر راهنمایییتون هستم

آخرین ویرایش:

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
پاسخ

سرورگلم همه کارهاروکردم حتی ازبعداز راهنماییهای اساتیدولودر باریختن فایل کلین پس ازریختن ورزن جدید صفحه دوباره سیاه میشه
دوست گلم منتظر راهنمایییتون هستم

سلام دوست من

به نوشته هات دقت کردی ؟ اگر بر اساس همین نوشته ها کار را پیش برده باشی ، تعجبی هم نداره که دانگل صفحه سیاه را نشون بده !!!!!:IRSATa30:

ببین تو این طور نوشتی :

همه کارهاروکردم حتی ازبعداز راهنماییهای اساتید و لودر باریختن فایل کلین پس ازریختن ورزن جدید صفحه دوباره سیاه میشه

یعنی اول ورژن را ریختی و بعد فایل کلین را ؟ :eek:

آخرین ویرایش:

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست گلم سلام
من ابتدافایل شماروریختم وبعد باتنظیمات لودر فایل استاد عزیز دانگل درست شداما به محض ریختن ورزن جدید دانگل سیاه شد.بعد دوباره مراحل روطی کردم وبعداز ریختن برنامه شما وتنظیمات لودر وریختن پچ استاد فایل کلین روریختم بعدورژن جدید دوباره تصویرسیاه شد این تمام کاری بود که کردم حالا ممنون میشم بگید مشکل کجاست وکدوم مراحل روجابجارفتم

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوست گلم سلام
من ابتدافایل شماروریختم وبعد باتنظیمات لودر فایل استاد عزیز دانگل درست شداما به محض ریختن ورزن جدید دانگل سیاه شد.بعد دوباره مراحل روطی کردم وبعداز ریختن برنامه شما وتنظیمات لودر وریختن پچ استاد فایل کلین روریختم بعدورژن جدید دوباره تصویرسیاه شد این تمام کاری بود که کردم حالا ممنون میشم بگید مشکل کجاست وکدوم مراحل روجابجارفتم

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی بهتر است برای رفع مشکل سیاه شدن تصویر دانگلتان به لینک زیر

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44757

مراجعه نموده و با دقت تمامی دستورالعمل هایی را که جناب Shihan عزیز به همراه عکس ذکر نموده اند، به ترتیب انجام داده و به دانگل انتقال دهید.
امیدوارم با این نرم افزار مشکل شما رفع گردد.

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی بهتر است برای رفع مشکل سیاه شدن تصویر دانگلتان به لینک زیر

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44757

مراجعه نموده و با دقت تمامی دستورالعمل هایی را که جناب shihanعزیز به همراه عکس ذکر نموده اند، به ترتیب انجام داده و به دانگل انتقال دهید.
امیدوارم با این نرم افزار مشکل شما رفع گردد.
استادگلم سلام وخسته نباشید بابرنامه های تواین تایپک هم مشکل تصویرم حل میشه امامشکل من اینه که به محضی که دوباره ورژن جدید رومیریزم سیاه میشه

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
سلام دوست من

به نوشته هات دقت کردی ؟ اگر بر اساس همین نوشته ها کار را پیش برده باشی ، تعجبی هم نداره که دانگل صفحه سیاه را نشون بده !!!!!:irsata30:

ببین تو این طور نوشتی :

همه کارهاروکردم حتی ازبعداز راهنماییهای اساتید و لودر باریختن فایل کلین پس ازریختن ورزن جدید صفحه دوباره سیاه میشه

یعنی اول ورژن را ریختی و بعد فایل کلین را ؟ :eek:
دوست گلم سلام

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
استادگلم سلام وخسته نباشید بابرنامه های تواین تایپک هم مشکل تصویرم حل میشه امامشکل من اینه که به محضی که دوباره ورژن جدید رومیریزم سیاه میشه

با سلام مجدد :
دوست عزیز پس با این اوصاف اولین توصیه بنده به شما این است که ابتدا به این لینک

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43732

مراجعه نموده و اولین نرم افزار موجود در پست شماره 1 را دانلود نمائید، سپس دقیقاً مطابق شکل موجود در همان تاپیک، با دقت تنظیمات لودرتان را انجام داده و همان نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 را یکبار به دانگلتان انتقال دهید.
سپس دو الی سه مرتبه فایل کلین میکروباکس را دقیقاً مثل مراحلی که دانگل را پروگرام می کنید، به دانگل انتقال دهید، در پایان نیز آخرین نرم افزار میکروباکس را که نرم افزاری لودر سر خود است را با همین لودر خودش به دانگل انتقال می دهید، بعد از اینکه نرم افزار انتقال داده شد و گزینه STOP لودر به حالت START تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، و دگمه قرمز روی ریموت کنترل را یکبار می زنید و به مدت پنج دقیقه صبر نموده تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است.
نکته بسیار مهم و قابل توجه :
اگر مشاهده نمودید که صفحه دانگل کماکان سیاه می باشد و با روش فوق مشکل رفع نشده،
مجدداً تنظیمات لودر نرم افزار اول را مطابق شکل انجام دهید، اما با این تفاوت اساسی که اینبار از منو کشویی تنظیمات لودر DRAM Type : گزینه DDRAM را انتحاب و سپس مجدداً دانگل را با همان نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 پروگرام کنید.از این مرحله به بعد دقیقاً همان مراحل بالا می باشد، یعنی ریختن دو الی سه مرتبه فایل کلین و باقی مراحل تا اتمام کار پروگزام ...

امیدوارم این دفعه دیگه موفق شوید.:eek:k:

آخرین ویرایش:

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
با سلام مجدد :
دوست عزیز پس با این اوصاف اولین توصیه بنده به شما این است که ابتدا به این لینک

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43732

مراجعه نموده و اولین نرم افزار موجود در پست شماره 1 را دانلود نمائید، سپس دقیقاً مطابق شکل موجود در همان تاپیک، با دقت تنظیمات لودرتان را انجام داده و همان نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 را یکبار به دانگلتان انتقال دهید.
سپس دو الی سه مرتبه فایل کلین میکروباکس را دقیقاً مثل مراحلی که دانگل را پروگرام می کنید، به دانگل انتقال دهید، در پایان نیز آخرین نرم افزار میکروباکس را که نرم افزاری لودر سر خود است را با همین لودر خودش به دانگل انتقال می دهید، بعد از اینکه نرم افزار انتقال داده شد و گزینه stop لودر به حالت start تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، و دگمه قرمز روی ریموت کنترل را یکبار می زنید و به مدت پنج دقیقه صبر نموده تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است.
نکته بسیار مهم و قابل توجه :
اگر مشاهده نمودید که صفحه دانگل کماکان سیاه می باشد و با روش فوق مشکل رفع نشده،
مجدداً تنظیمات لودر نرم افزار اول را مطابق شکل انجام دهید، اما با این تفاوت اساسی که اینبار از منو کشویی تنظیمات لودر dram type : گزینه ddram را انتحاب و سپس مجدداً دانگل را با همان نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 پروگرام کنید.از این مرحله به بعد دقیقاً همان مراحل بالا می باشد، یعنی ریختن دو الی سه مرتبه فایل کلین و باقی مراحل تا اتمام کار پروگزام ...

امیدوارم این دفعه دیگه موفق شوید.:eek:k:
باسپاس فراوان ازهمکاری شما عزیز
تمام مراحل انجام شدامامتاسفانه مشکل حل نشد به محض ریختن فایل جدید صفحه سیاه می شود
ولی ازتلاشتون سپاسگزارم

majid_agha_2006

کاربر
2009-06-20
8
10
با سلام به دوستان . من طبق راهنمایی شما فایل جناب شیهان را انتقال دادم و میکرو تقریبا درست شد نرم افزار را قبول کرد حتی شرینگ برقرار شد اما مشکل جدیدی که ایجاد شده این است که هر بار دانگل را به برق میزنم تا 20یا 30 ثانیه شرینگ برقرار میشود اما بعدش میکروباکس قفل میکند چند بار فایل کلین را انتقال دادم اما بعد هر بار به برق زدن این مشکل ایجاد میشود لطفا دوستان کمک کنند؟؟؟؟؟؟؟؟

majid_agha_2006

کاربر
2009-06-20
8
10
با سلام به دوستان . من طبق راهنمایی شما فایل جناب شیهان را انتقال دادم و میکرو تقریبا درست شد نرم افزار را قبول کرد حتی شرینگ برقرار شد اما مشکل جدیدی که ایجاد شده این است که هر بار دانگل را به برق میزنم تا 20یا 30 ثانیه شرینگ برقرار میشود اما بعدش میکروباکس قفل میکند چند بار فایل کلین را انتقال دادم اما بعد هر بار به برق زدن این مشکل ایجاد میشود لطفا دوستان کمک کنند؟؟؟؟؟؟؟؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی لطفاً یک مقدار بیشتر حواستان را جمع کنید، و به قوانین سایت توجه نمائید، آخه عزیز جان این چه وضع سوال پرسیدن است که شما دو بار پشت سر هم در این تاپیک سوالت را درج کردی و چهار بار نیز در تاپیک سوالات و مشکلات، اینطور که شما دارید پیش می روید مطمئن باشید از مدیران این تالار اخطار دریافت خواهید کرد.
ضمناً برای رفع مشکل دانگلتان نیز ابتدا به لینک زیر
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35427&page=4

مراجعه نمائید، در این بخش ( در پست شماره 40 ) دو فایل وجود دارد که توسط بنده قرار داده شده، دقیقاً مطابق دستورالعمل همان پست دانگل را پروگرام نموده و در پایان نیز آخرین نرم افزار میکرو را به دانگل انتقال دهید.

بالا