A
admin3
Guest
دوستان كسي در مورد رسيور استارست sr-b1 اطلاعي داره
و ميدونه كه مشابه چه رسيوري هست؟
و ميدونه كه مشابه چه رسيوري هست؟
با سلام دوستان عزیز من با این رسیور اشنای کامل دارم این رسیور در قسمت پشت دستگاه مارک کره داره البته نه میدین کره فقط زده کره دستگاه کوچک وخوبیه تیونرقوی هم داره شکل جمعوجوری داره و شکیله هر سوالی داشتید بنده در خدمت شما دوستان عزیزم هستم:s13:این ریسیور چینی هست ولی من خوشم اومده چون با وجود سادگی امکانات خوبی داره .......
با سلام
من یه رسیور استارست b1 دارم روی تک چراغ مونده برنامه هم نمیکیره . رسیور رو باز کردم دیدم که سی پیو ali داره . و جای پین جیتگ هم نداره . چه راه حلی داره ؟
براي شروع بهتر است تغذيه دستگاه را چك كنيد احتمال خرابي پاور هست
باسلام . من رسیور sr-b1 را آپگرید کردم روی پنل آن 8888نوشته و دکمه های روی رسیور کار نمیکنه . لطفا من را راهنمایی کنیدبا سلام دوستان عزیز من با این رسیور اشنای کامل دارم این رسیور در قسمت پشت دستگاه مارک کره داره البته نه میدین کره فقط زده کره دستگاه کوچک وخوبیه تیونرقوی هم داره شکل جمعوجوری داره و شکیله هر سوالی داشتید بنده در خدمت شما دوستان عزیزم هستم:s13:
درودرسیور استارست مدل sr-b1برای تعمیر اومده رسیور نو هست خاموشه با چند بار خاموش روشن کردن کلید پشت پاور شماره جور واجور در پنل ظاهر میشه کار های انجام شده تغذیه برسی شده ایسی فلش برنامه ریزی شده از لحاظ لحیم سردی چک شدهبا هر بار خاموش روشن کرده پنل یه جور دیگه ظاهر میشه