رسیور اچ دیdw700 شرکت فورتک استار

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
با سلام
من یک رسیور دی دبلیو 700 یا دریم ولد 700 دارم کانالهای اچ دی رو خوب سا پورت می کنه و منوی خیلی خوبی داره از نظر سخت افزاری هم عالیه اما یک مشکل اساسی داره اونم اینه که نمی شه بیش کد داد نمی دانم که ایا اصلا نمی شه بیش کد داد یعنی مثل یک رسیور دیجیتال عادی که کد نمی خوره یعنی نه می شه بیش سافت کم داد و نه کد دستی از طرفی هنوز هم تو هیچ سایتی ندیدم ازش پشتیبانی کنن و لودر یا برنامه جانبی هم براش ندادن
از دوستان و مدیران عزیز خواهش می کنم در صورت اماکان کمک کنن و یا اگر برنامه ای دارد در سایت قرار دهند
با تشکر

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
با سلام این برنا مه ها رو با این لودر بریز مشکل شما حل خواهد شد:
مشاهده فایل‌پیوست DW700_DLTool.zip
ولي سافتور زدن از طريق فلاش ميموري راحتر هست كافي قبل از روشن كردن دستكاه فلاش ميموري را بشت دستكاه بزنيد سبس برق را روشن كنيد وصبر كن تا كلمه فايل روي صفحه نمايشكر اون موقعه دوبار روي كليد ولوم سمت راست را بزنيد البته رو دستكاه نه كنترل .من برنامه رو دارم ولی نمیشه آپلودش کرد ارور میده همش .
یه برنامه برا استفاده از دانگلهای ماهواره ای و یه برنامه واسه استفاده از دانگل اینترنتی (اکشن باکس).

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
سلام
میشه کد داد ولی جون پرگرام نشده هنوز خام هست:eek:ky:

[color="blue"] دوست عزیز من برنامه رو با یو اس بس بیش دادم ولی بازم نتونستم بیش کد بدم اون لودر رو هم دارم با برنامه هاش که یکی برای ساپورت میکرو و وای 4 ره اما هر کاری کردم نشد با این لودر منتقلش کنم لطفا اگر برنامه جدید یا سایتی که برنامه این رسیور رو میزاره معرفی مند
با تشکر[/color]

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
ایا کسی تو این سایت از این مدل استفاده نمی کنه؟

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
دوستان و مدیران محترم آیا کسی نتونسته صفحه کد این مدل رو پیدا کنه؟
آیا رمز خواصی برای ورود کد ها میخواد؟

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
از دوستان خواهش میکنم هر کس نرم افزار این مدل رو داره لطفا تو سایت بذاره
ضمنا نحوه استفاده از دانگل action box رو هم که همراه رسیور هست توضیح بدید لطفا

sarbaz_1

کاربر
2008-07-20
12
3
سلام دوستان
خسته نباشيد بنده هم از اين نو ع دستگاه دارم .
اين دستگاه به هيچ عنوان فعلا نه كد دستي نميگيره چون اين رسيور ساخته شده براي دو نو ع دانگل اينتر نتي و يا ما هواره اي همينو بس يعني هر چي بخواد باز بشه با همين دو گزينه هستش حالا شايد در اينده براش بر نامه اي بنو يسان كه قابليت كد دستي و يا سقتكم رو داشته باشه چون اين نو ع رسيو هنور جديد و هنوز جا داه كه بخواد خودشو نشون بده اميدو ارم كه به دردتون خورده باشه اگر سايت نرم افزار شو بخواين بگين تا براتون تو خصوصي بفرستم

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام دوستان
خسته نباشيد بنده هم از اين نو ع دستگاه دارم .
اين دستگاه به هيچ عنوان فعلا نه كد دستي نميگيره چون اين رسيور ساخته شده براي دو نو ع دانگل اينتر نتي و يا ما هواره اي همينو بس يعني هر چي بخواد باز بشه با همين دو گزينه هستش حالا شايد در اينده براش بر نامه اي بنو يسان كه قابليت كد دستي و يا سقتكم رو داشته باشه چون اين نو ع رسيو هنور جديد و هنوز جا داه كه بخواد خودشو نشون بده اميدو ارم كه به دردتون خورده باشه اگر سايت نرم افزار شو بخواين بگين تا براتون تو خصوصي بفرستم

سلام با تشکر از شما
اگه لطف کنید سایت رو بهم بدید ممنون میشم

بالا