رسیور سامسونگ مدل sci-703m

mehdi_kish

کاربر
2009-10-22
6
1
با سلام
من رسیور سامسونگ مدل sci-703m دارم موقعی که به برق میزنم و کانال رو اسکن میکنم بعد از اسکن موقع ذخیره کردن کانال هنگ میکنه این رسیور از موقعی که گرفتم اینجوری بوده به قول معروف صفر کیلومتره چه کار کنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من رسیور سامسونگ مدل sci-703m دارم موقعی که به برق میزنم و کانال رو اسکن میکنم بعد از اسکن موقع ذخیره کردن کانال هنگ میکنه این رسیور از موقعی که گرفتم اینجوری بوده به قول معروف صفر کیلومتره چه کار کنم؟
با درود
این ایراد مربوط به فلش رسیر میشود مشکل دارد احتمالا اگه پیدا بشه باید تعویض کنید:eek:k:

mehdi_kish

کاربر
2009-10-22
6
1
فلش

استاد به نظر شما فلشش پیدا میشه؟چطور میشه عوضش کرد من فلش استرانگ با استار ست رو عوض کردم اما تا حالا سامسونگ نه اگه میشه آموزش بدبد ممنون میشم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
استاد به نظر شما فلشش پیدا میشه؟چطور میشه عوضش کرد من فلش استرانگ با استار ست رو عوض کردم اما تا حالا سامسونگ نه اگه میشه آموزش بدبد ممنون میشم.
با درود
شماره فروشگاه های همکار سایت موجود است شماره فلش را اطلاع دهید حتما راهنمایی میکنند
فرقی ندارد تعویض فلش یکجوره:eek:k:

fma

کاربر
2009-04-26
2
0
55
دوست عزیز باید دستگاه آپگرد کنی احتمالا همه مشکلات مربوط به دستگاه حل میشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

mehdi_kish

کاربر
2009-10-22
6
1
ارور کانکشن

با سلام مجدد
استاد فایل فلش و لودر رو از سایت عربی گرفتم.اما دو تا مشکل دارم:051::051:
1- فایل فلش پسوندش bin هست و لودر هنگام وارد کردن پسوند dat رو میخواد که اگه قسمت file of type رو (*.*)all file انتخاب کنیم فایل فلش ظاهر میشه
2- فایل رو که به لودر دادیم هنگام send کردن این پیغام ظاهر میشه و میگه کانکشن stb به pc رو چک کن و یا چک کن پسوند اروپا یا آسیای شرقی و قسمت آخرش رو هم مینویسه failed to send DB to STB

به نظر شما مشکل چیه پسوند فایل مشکل داره یا چیزه دیگیه؟
در ضمن من فایل فلش رو همراه با فایل آموزشی word به زبان انگلیسی رو هم گذاشتم

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام مجدد
استاد فایل فلش و لودر رو از سایت عربی گرفتم.اما دو تا مشکل دارم:051::051:
1- فایل فلش پسوندش bin هست و لودر هنگام وارد کردن پسوند dat رو میخواد که اگه قسمت file of type رو (*.*)all file انتخاب کنیم فایل فلش ظاهر میشه
2- فایل رو که به لودر دادیم هنگام send کردن این پیغام ظاهر میشه و میگه کانکشن stb به pc رو چک کن و یا چک کن پسوند اروپا یا آسیای شرقی و قسمت آخرش رو هم مینویسه failed to send DB to STB

به نظر شما مشکل چیه پسوند فایل مشکل داره یا چیزه دیگیه؟
در ضمن من فایل فلش رو همراه با فایل آموزشی word به زبان انگلیسی رو هم گذاشتم
با رود دوست گرامی
بیشترین توضیح را در این سایت در مورد فایل فلش دادیم بازهم دوستان میخواهند با ان اپگرید کنند!!
فایل فلش جنبه مصرفش تعمیراتی هست ویا باید دستگاهی که بالا نمیاد را جیتگ کنیم وبا نرم افزار جیتگ فلش را پاک وپر کنیم تا دستگاه بالا بیاد.
البته با فایل فلش به کمک پروگرامر هم میشود فلش را پر کرد وروی دستگاه نصب نمود.
اگر دستگاه بالا نیاد به کمک لودر نمیشود انرا اپگرید!:eek:k:

4230426

کاربر
2009-04-20
2
0
34
با سلام

من رسیور سامسونگ مدل 703 گرفتم و متاسفانه ریموت (کنترل) آن گم شده بود.خیلی ممنون میشم اگه تصویر ریموت را در این تاپیگ قراربدین تا من بتونم از بازار آن را تهیه نمایم.با تشکر

4230426

کاربر
2009-04-20
2
0
34
با سلام

من رسیور سامسونگ مدل 703 گرفتم و متاسفانه ریموت (کنترل) آن گم شده بود.خیلی ممنون میشم اگه تصویر ریموت را در این تاپیگ قراربدین تا من بتونم از بازار آن را تهیه نمایم.با تشکر:eek:ky:

بالا