رسیور a100بعد از مدتی هنگ و سپس تصویر بهم میخورد

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
رسیور a100 بعضی وقت ها به مدت زیاد کار میکند و یهو میبینید رسیور روی بوت میاد و دوباره روشن میشه و بعضی وقت هم رسیور هنگ و سپس تصویر بهم میخوره و تصویر قرمز,سبز,و رنگهای مختلف روی تلویزیون میاد و دچار مشکل میشه .دوستانی که تجربه ای در این مورد دارند ممنون میشم جهت راهنمایی
کارهای که انجام شده :
1:ای سی فلش پروگرام شده و نتیجه نداد و بعدش ای سی رو تعویض کردم .مشکل حل نشد
2:تعویض پاور صرفا جهت اطمینان بیشتر
3:هیتر کشی مدار
ولی ولتاژ روی دو تا رگولاتور بیشر از حد معمول هست توی عکس مشخص کردم
اگر رسیور هنگ میکند ولتاژ روی LP01نمی اید ولی روی پایه های up03پایه اول 3.2 وپایه 4 5.1 ولت می باشد
A100rr.jpeg

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

خب شما اگر بتونید رگلاتورها رو تعویض کنید

ولی من میگم که شما قلع مردگی داره مدارت یک هیت اساسی روی سی پی یو بکش با دقت یه کمی
هم روی آی سی رم.
دمای سی پی یو رو هم بررسی کن که نرمال باشه

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

همانطور که دوستمون گفتند مدار رو با دقت هیتر بگیرید

ممکنه یکی از رگلاتورهای دی سی به دی سی هم خراب باشه وقتی رسیور هنگ میکنه ولتاژ گیری کن و با زمانیکه رسیور سالمه مطابقت بده

کریستال رو هم جهت اطمینان تعویض کنید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
رسیور a100 بعضی وقت ها به مدت زیاد کار میکند و یهو میبینید رسیور روی بوت میاد و دوباره روشن میشه و بعضی وقت هم رسیور هنگ و سپس تصویر بهم میخوره و تصویر قرمز,سبز,و رنگهای مختلف روی تلویزیون میاد و دچار مشکل میشه .دوستانی که تجربه ای در این مورد دارند ممنون میشم جهت راهنمایی
کارهای که انجام شده :
1:ای سی فلش پروگرام شده و نتیجه نداد و بعدش ای سی رو تعویض کردم .مشکل حل نشد
2:تعویض پاور صرفا جهت اطمینان بیشتر
3:هیتر کشی مدار
ولی ولتاژ روی دو تا رگولاتور بیشر از حد معمول هست توی عکس مشخص کردم
اگر رسیور هنگ میکند ولتاژ روی LP01نمی اید ولی روی پایه های up03پایه اول 3.2 وپایه 4 5.1 ولت می باشد
مشاهده فایل‌پیوست 99064

با درود بعد از انجام سفارش دوستان این مشکل رو بنده در رسیورهای فول اچ دی دیدم وتجربه کردم .هنگ ورنگهایی که گفتیدمخصوصا فورست 9200 باور بفرمایید بعد از تلاش که شکم فقط به cpu بود .جایی خوندم .که با تعویض خازنهای اطراف رم برد مشکل برطرف شد .برای بنده هم حل شد
.توصیه میکنم بعد از انجام سفارش دوستان خازنهای اطراف رم رو گرچه ظاهرا سالم هستند .حتما تعویض چون با اندازه گیری هم بعضا سالم نشان میده .موفق باشیدونتیجه را اعلام کنید
این مشکل

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
برد را با دقت هیتر گرفتم و تا حالا رسیور بدون مشکل دارە کار میکنە ولی مشکل اینجاست میبینی دو روز مرتب بخوبی کار میکنە ولی یهو رسیور هنگ میکنە و تصویر بهم می خوره.
در هر حال از راهنمایی دوستان متشکرم وتا حالا رسیور بدون مشکل کار میکنه

mahdy112

کاربر
2012-05-06
38
178
سلام مشکل هنگ کردن تو این سری برد تماما مال ایسی رم هست...تا جایی که پیگیر سفارش شدم و جناب زارع موجود کردن.5تای اولشو خودم گرفتم و تعویض کردم چه استارمکس و چه هایپر و تماما مشکلشون حل شد
http://www.amiricshop.ir/index.php?route=product/product&product_id=2094

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
رسیور StarMax A100 که بعد از مدتی هنگ میکرد و تصویر هم بهم می ریخت به سفاش دوستان به دقت برد هیتر کشی کردم بخصوص ای سی رم(،البته قبلا هم هیتر کشی کردم ولی شاید نه به خوبی این بار) رسیور درست شد
از تمامی دوستان که راهنمای کردند تشکر می کنم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود
دوستان
ایس صد
سی پی یو خیلی داغ میکنه و میره رو بوت
خرابی سی پی یو!؟
اول توصیه های بالا رو لحاظ کن بعد
ی فن هیتسینگ دار با خمیر بزن ببین وضعیتش چطور میشه!
ولتاژ ورودی به سی پی یو رو هم چک کن.

آخرین ویرایش:
بالا