رفع مشکل بالا نیامدن ریسیور بعد تزریق پچ در 9200و مستر 1x1جدید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
با سلام
اين مطلب براي دوستاني كه تجربه خاصي در فلش كردن دستگاه هنگام بالا نيامدن ان و برخورد با مشكل clonدر پنل جلوي دستگاه دارن .

رفع مشکل بالا نیامدن ریسیور بعد تزریق پچ در 9200و مستر 1X1جدید
.
.

مدتیست در ریسیورهای جدید 9200و مستر1X1 سوپرمکس بعلت مشکل نرم افزاری بعد تزریق پچ مشکل بالا نیومدن ریسیور پیش میاد برای حل این مشکل طبق دستورات پایین عمل کنید

كاربران عزيز اول لودر و فايل فلش رو از لينكهاي زير دانلود كنيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27309 فايلهاي فلش رو اينجا دانلود كنيد .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27553 لودر ها رو اينجا دانلود كنيد .

نحوه تزریق در حالت بوت مد:

ریسیور رو از برق در بیار و در حالی که دگمه کانال پایین برجلوی ریسیور رو فشار میدهی به برق میزنی در پنل جلوی دستگاه اعداد 0030و 1و 001c رومیبینی بعد چند ثانیه دستتو بردار ولودر پایین رو باز کن اگه نداشتی برات گذاشتم و بعد انتخاب کام مربوطه که ریسیور رو با کابل 232 به اون وصل کردی در گزینه sw down میبایست boot mode رو انتخاب کنی و سپس مسیر پچ رو که از حالت زیپ قبلا در آوردی رو بهش میدی و روی پچ مربوطه جفت کلیک کرده منتظر برداشتن برنامه توسط ریسیور میشیم تا کلمه end رو جلوی پنل ببینیم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
شرح تصویری تزریق پچ در حالت بوت مد

کانال پایین بر رو گرفته مثل شکل و ریسیور رو به برق میزنیم بعد نمایش اعداد روی پانل ریسیور (چند ثانیه بعد )دستمون رو برمیداریم و لودر STBLink
را باز میکنیم​
yzcustomrr3.jpg

کام رو انتخاب میکنیم
comseimihd7.jpg

34735118au8.jpg

01rs5.jpg

در قسمت sw down گزینه boot mode را انتخاب میکنیم

bootmodeiz1.jpg

69396600jm1.jpg

مسیری که پچ مورد نظر در اونجاست و از زیپ در آورده ایم نشون میدیم

66606838bx1.jpg

62662168iv1.jpg

24724301yn3.jpg

و در آخر تا دیدن end روی پانل منتظر میشیم
.
.

kaveh264

کاربر
2009-09-28
2
7
46
salam man super max 1x1 daram clone dastgaham dochare moshkek shod bade upgrade kardan tamame karaeiam ke shoma farmudid donbal kardam ama 1ki inke faqat ba com e 4 javab mide va badesham ta akhar mire end ham mizane badesh ru namyeshgare reciever kalemaie off ro be surate cheshmak zan mizane va badesham hich etefaqi nemiofte va reciever dorost
nemishe . lotfan rahnamaeem konid chon be koli dastgam az kar oftade .az lotfetun sepas gozaram . ba
tashakor kaveh

:busted_red:توجه : كاربران محترم انگليسي تايپ نكنيد only*فارسي تا جواب بگيريد .:busted_red:​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaveh264

کاربر
2009-09-28
2
7
46
هاوزوان عازیزکم زیرک گیان زور سپاس دکم بو خاطر امه که جوابم ندای. روشی آزمون و خطا رسی به دادم.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
هاوزوان عازیزکم زیرک گیان زور سپاس دکم بو خاطر امه که جوابم ندای. روشی آزمون و خطا رسی به دادم.
با سلام .
دوست عزیز
چون زبان سایت فارسی است لطفا شما هم فارسی تایپ کنید. با تشکر از شما.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام به همکار گرامی و همچنین کاربران عزیز .
البته باید دقت کنید که اخرین ورژنی که برای سری S ارایه شد و چند روز پیش در سایت قرار دادم اگر به اشتباه روی سری معمولی ریخته شود راهی جز فلش کردن دستگاه با پروگرامر برای درست کردنش وجود ندارد و دستگاه در حالتboot برنامه قبول نمیکند.

980202

کاربر
2010-08-12
3
1
29
روش فلش کردن دستگاه 9200 را با پروگرامر آموزش دهید

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
دوست گرامی اگه فایل ها رو آپلود کنید بهتر می شود.

كاربران عزيز اول لودر و فايل فلش رو از لينكهاي زير دانلود كنيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27309 فايلهاي فلش رو اينجا دانلود كنيد .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27553 لودر ها رو اينجا دانلود كنيد .
لطفا اين لينك ها رو بروز كنيد اينها هردوش **********ه شده با .net بذاريد

sawae

کاربر
2010-09-05
2
6
44
کمک فوری -من نرم افزاری اشتباهی به استارمکس 1x1mesterتزریق کردم حالا روی صفحه مینویسد clonدر پنل جلوي دستگاه

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
کمک فوری -من نرم افزاری اشتباهی به استارمکس 1x1mesterتزریق کردم حالا روی صفحه مینویسد clonدر پنل جلوي دستگاه
دوست عزیز گشتم نبود نگرد نیست فقط باید ایسی فلش بشه اگه مال خودته که خوب وقت داری یه پروگرم بگیری اگه نه که باید بدی با تجربه تر از خودت

araz2010

کاربر
2010-08-16
6
18
لطفا روش فلش کردن دستگاه 9200 سری s را با پروگرامر آموزش دهید

araz2010

کاربر
2010-08-16
6
18
سلام خسته نباشید
هر کاری میکنم نمیتونم رسیور رو به کامپیوتر با کابل وصل کنم چی کار کنم؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
سلام خسته نباشید
هر کاری میکنم نمیتونم رسیور رو به کامپیوتر با کابل وصل کنم چی کار کنم؟

دوست گرامی مشکل شما در کدام قسمت است اگر اینه که وقت گزینه انتخاب کام پیغام ارور میده باید بگم که همین که شما گزینه انتخاب کام رو زدید قبل از اتصال دستگاه به برق دکمه کانال بالا را بگیرد بعد دیگه همان طوری که دستتون رو نگه داشتید بقیه مراحل را طی کنید

araz2010

کاربر
2010-08-16
6
18
دوست عزیز من هر چهار کامو انتخاب کردم ولی تو هر کدام ارور داد حتی با برنامه test com نیز پورتهارو چک کردم پورتها رنگ قرمز داشتن یعنی کانکت نیست.کابل هم تازه خریدم فکر نکنم مشکلی داشته باشه,تو چند کامپیوتر هم تست کردم جواب نداد.لطفا بیشتر راهنماییم کنید.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست عزیز من هر چهار کامو انتخاب کردم ولی تو هر کدام ارور داد حتی با برنامه test com نیز پورتهارو چک کردم پورتها رنگ قرمز داشتن یعنی کانکت نیست.کابل هم تازه خریدم فکر نکنم مشکلی داشته باشه,تو چند کامپیوتر هم تست کردم جواب نداد.لطفا بیشتر راهنماییم کنید.

دوست عزيز آموزش لازم براي رفع اين ارور در دو تاپيک داده شده در صفحه قبل هم که کاملا گويا هست و بصورت تصويري . نياز به هيچ توضيحي نيست. اگر با پورت com سيستم مشکل داريد که به اين تاپيک ارتباطي ندارد و بحث ديگريست. اگر هم نميتونيد با اين روش نرم افزار تزريق کنيد و دستگاه قبول نميکند لطفا ببريد پيش تعمير کار دستگاه براي شما فلش کند.

188188

Banned
2009-07-11
2
1
سلام سرپرست عزیز
لطفا نحوه فلش کردن سوپر مکس 9200 رو هم آموزش بدید من اشتباهی برنامه روی دستگاه کسی ریختم و باید درستش کنم با سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babakhani

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام سرپرست عزیز
لطفا نحوه فلش کردن سوپر مکس 9200 رو هم آموزش بدید من اشتباهی برنامه روی دستگاه کسی ریختم و باید درستش کنم با سپاس

سلام دوست عزیز.

فلاش کردن رسیور نیازمند دستگاه ویژه (پروگرامر) که بسیار گران هست و همچنین دانش فنی. کلا یک کار تخصصی هست . اگر رسیور شما نیاز به فلاش دارد پیشنهاد میشود به تعمیر کار ماهر مراجعه کنید. موفق باشید. :eek:k:

kurdishman

کاربر
2012-09-02
3
1
سلام خسته نباشید
من یک رسیور 1x1 cx ci master دارم دیشب می خواستم با یو اس بی نگارش 129 رو روش بریزم .تا مرحله save رفت ولی بعدش پیغام clon رو داد.هرچی گشتم نتوستم یه آموزش خوب پیدا کنم.(شایدم خوب بودنو من بلد نبودم)به هر حال به گفته ی آموزش ها باید جلوی رسیور اعدادی نمایش داده شود ولی ماله من کامل نوشته نمی شوند برای همین قابل خواندن نیست.با همون دستورالعملی هم که همه گفتن که کلید channel down رو فشار بدیم بعد به برق بزنیم هم درست نشد.البته تو device manager کامپیوتر پورت های Com رو میشناسه
مشکل اصلی اینجاست که وقتی پورت رو انخاب می کنم یک ارور می ده که به شرح زیره :
connect whit stb رو تا نصف می ره و بعدش ارور زیر رو میده
error conection
1-check if stand-by mod
2-check rom port(1-4)l
3.close other serial program
4.check serial cable

lممنون می شم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا