رفع مشکل سویچ

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
باسلام خدمت دوستان اگه اشتباه نکنم بااوج گرفتن شدید ******* مشکل سویچ نکردن رسیور های آیکلاس وحتی دربعضی موارد استارستها شروع شده ورنگ تازه ایی به خود گرفته در روز شاید بالای 10نفر با بنده تماس میگیرند واز این مشکل گله دارند تمام راهکارها رو امتحان کردم همه جور مدل سویچ رو امتحان کردم که تعداد انگشت شماری جواب دادند تا اینکه یک روز یه دستگاه آیکلاس رو برا یه نفر نصب کردم دیدم که سیم فایل دار آمل خریده بود خلاصه وصلش کردم وبدون هیچ مشکلی در سویچ کردن کار میکرد هر نوع سویچ که شما میشناسید رو روش امتحان کردم جواب داد ازاون روز به بعد شاید بالای 50تا فروختم بدون مشکل کار میکنند البته باتوصیه خرید این کابل وبه دیگر نصابها که از بنده خرید میکنند این کار رو توصیه کردم که خوشبختانه آنها هم جواب گرفتند شما هم امتحان کنید ونظر بدید . باعرض شرمندگی از مدیران که پست جدید زدم ببخشید٪:eek:ky:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام خدمت دوستان اگه اشتباه نکنم بااوج گرفتن شدید ******* مشکل سویچ نکردن رسیور های آیکلاس وحتی دربعضی موارد استارستها شروع شده ورنگ تازه ایی به خود گرفته در روز شاید بالای 10نفر با بنده تماس میگیرند واز این مشکل گله دارند تمام راهکارها رو امتحان کردم همه جور مدل سویچ رو امتحان کردم که تعداد انگشت شماری جواب دادند تا اینکه یک روز یه دستگاه آیکلاس رو برا یه نفر نصب کردم دیدم که سیم فایل دار آمل خریده بود خلاصه وصلش کردم وبدون هیچ مشکلی در سویچ کردن کار میکرد هر نوع سویچ که شما میشناسید رو روش امتحان کردم جواب داد ازاون روز به بعد شاید بالای 50تا فروختم بدون مشکل کار میکنند البته باتوصیه خرید این کابل وبه دیگر نصابها که از بنده خرید میکنند این کار رو توصیه کردم که خوشبختانه آنها هم جواب گرفتند شما هم امتحان کنید ونظر بدید . باعرض شرمندگی از مدیران که پست جدید زدم ببخشید٪:eek:ky:
اول اینکه برخی موارد رانباید اعلام کنید که ویرایش شد
دوم اینکه خیلی جاها که دستگاه مزخرف ایکلاس با سوییچر مشکل داره وکابل روکش دار امل هم جواب نمیده یک سوییچر قدیمی که مثلا یک خونه اش هم سوخته میندازی برای 3 جهت با همون سیم قدیمی وفرسوده بدون هیچ مشکلی کار میکنه!
کلا هرچی کابل بلندتر باشه ایراد بدتره وبه نوع سوییچر حساس تر میشود
اما واقعش این هست که سوییچرهای جدید از نوع نامرغوب هستند واکثرا هم خودبخود خراب میشوند
چند تا سویچر باز کردم وقطعات داخلی را مقایسه کامل میکنم اگر نتیجه ای حاصل شد برای دوستان خواهم گفت

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
فقط رسیورهای ای کلاس مخصوصا -hd k9k9 مشکل عدم سیگنال و تاخیر هنگام نمایش کانالها دارد این مشکل سخت افزاری با تغییر سیم و سوئیچر تغییر چندانی حاصل نمی شود 90% رسیورهای هایویون این مشکل دارند

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
برای سوییچ کردن یک پالس سیگنال بادامنه فرکانس کم مثلن زیر 30 کیلو هرتز به کنترولر محصوص سوییچ ارسال میشود تا خروجی سوییچ به ورودی مورد نظر مثلن 2 لوپ شود در این رسیور این سیگنال به نظر من ضعیفه خیلی وقتها با تعویض یک تیکه سیم درست میشه خیلی وقتها هم با تست چند مدل سویچ بعضی وقتها هم فقط با یک به 8 در بعضی سیمها بعضی از دامنه های فرکانسی بهتر عبور میکنند
به هر حال این دستگاه خوبی برای نصابها و مصرف کننده ها نیست ولی دستگاه عالی برای فروشندگان و تا حدی تعمیرکارانه

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
در این مدلها برای تعریف هر ماهواره و تعریف سویچ و در یافت 4 جهت با هم باید اين تنظیمات جداگانه در منو انجام شود:
براي شروع زبان رسيور رو فارسي كنيد.
پس از انتخاب زبان فارسي به اين قسمت ميرويم:منو.نصب.تنظيم آنتن
بطور مثال برای تنظیم 4 جهت هاتبرد و نیلست واستانی و عربست باید تنظیمهای زیر انجام شود:به این ترتیب که در قسمت آنتن بشقابي(اولين گزينه در قسمت تنظيم آنتن) ماهواره شماره یک رو انتخاب کنید و درقسمت ماهواره(گزينه دوم در قسمت تنظيم آنتن) از لیست ماهواره ها هاتبرد(يا هر جهتي كه قصد رصد داريد) رو اتخاب کنید.
دوباره در قسمت آنتن بشقابي ماهواره شماره دو و از ليست ماهواره ها جهت بعدي كه قصد رصد داريد را انتخاب كنيد.بقيه رو هم بهمين ترتيب تنظيم كنيد.
فرض ميكنيم كه به اين ترتيب اين چهار جهت رو تنظيم كرديم:
ماهواره شماره يك:هاتبرد
ماهواره شماره دو:نيلست
ماهواره شماره سه:استاني
ماهواره شماره چهار:عربستتنظیم بعدی که باید انجام بدین مربوط به پاسخگر ماهواره مربوطه است که در رسیورها بصورت پیش فرض تمامی پاسخگرها رو فرکانس 10725 تنظیم شده است که به همین دلیل رسیور قاطی میکنه چون پاسخگر تمامی جهتها رو همون فرکانس هست و رسیور همه جهتها رو اولین ماهواره انتخابی تشخیص میده.
پس بطور مثال برای تنظیم 4 جهت هاتبرد و نیلست واستانی و عربست باید تنظیمهای زیر انجام شود:

ردیف کردن ماهواره از شماره 1 تا 4 که روش تنظیم در بالا توضیح داده شد
تنظیم پاسخگر که باید پاسخگر هر ماهواره فرکانس اصلی اون ماهواره باشه مثلا برای
هاتبرد 11158
نیلست 11747 یا 11938
استانیها 11555
عربست 11727
و در اخر باید سویچ رو تعریف کنید:در قسمت نوع سوييچ(گزينه هفتم در قسمت تنظيم آنتن) DiSEqC را انتخاب كنيد
در قسمت گزينه(گزينه هشتم(آخرين گزينه)در قسمت تنظيم آنتن)بايد اين تنظيمات را انجام دهيد:
فرض ميكنيم كه در پشت بوم روي سوييچ به اين ترتيب عمل كرده ايم:
هاتبرد ورودي يك
نيلست ورودي دو
استاني ورودي سه
عرب ورودي چهار
در قسمت آنتن بشقابي(اولين گزينه از قسمت تنظيم آنتن)هاتبرد را انتخاب كنيد(طبق توضيحات بالا هاتبرد شماره يك از ليست ماست) و در قسمت گزينه(گزينه هشتم(آخرين گزينه)در قسمت تنظيم آنتن) با زدن دكمه ولوم(راست)ورودي هاتبرد روي سوييچ را براي رسيور به اين صورت تعريف ميكنيم:
DiSEqC 1.0=1
DiSEqC 1.1=un1
چرا يك؟چون در پشت بوم روي سوييچ ال ان بي هاتبرد رو به ورودي يك سوييچ وصل كرديم.
دوباره به قسمت آنتن بشقابي برميگرديم.نيلست را انتخاب ميكنيم(طبق توضيحات بالا شماره دو در ليست آنتن بشقابي نيلست ميباشد) و دوباره به قسمت گزينه ميرويم و ورودي نيلست روي سوييچ را براي رسيور به اين صورت تعريف ميكنيم:
DiSEqC 1.0=2
DiSEqC 1.1=un2
چرا دو؟چون در پشت بوم روي سوييچ ال ان بي نيلست رو به ورودي دو سوييچ وصل كرديم.
بهمين ترتيب ادامه ميديم تا آخر...
این روش تست شده و مشکل نشناختن سویچ برطرف شده.
امیدوارم مفید واقع شود.انشاءالله

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
در اکثر موارد با نرم افزار مشکل حل نميشود و 99 درصد اشکالها مربوط به کيفيت پايين سيم ارتباط رسيور تا سوئيچر و خود سوئيچ ميباشد . شما ميتوانيد رسيور را در يک متری سوئيچ نزديک ديش برده و با يک سيم يک متری آن را تست کنيد تا از سيم مطمعن شويد

ali_reza3275

کاربر
2009-05-03
2
0
مشکل ایکلاس اینجوری حل میشه :شماره سوییچ با شماره ماهواره باید یکی باشه مثلا اگه بالا هاتبرت پورت یک سوییچه شماره یک رو تو تنظیم انتن هاتبرد میزاریم

بالا