رفع مشکل سیاه و سفید شدن صفحه تصویر در میکروباکس1

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
ابتدا فایلهای زیر را دانلود کنید
سپس لودر را مانند تصویر زیر تنظیم نمائید
و در اخر فایل دوم را انتقال دهید
این روش تست شده و بخوبی جواب داده است.

پیوست‌ها

• 46.2 کیلوبایت بازدیدها: 548
آخرین ویرایش:

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
پاسخ

باسپاس ازاستاد عزیز
روی سه تامیکروباکس تست شد اماهیچکدام جواب نداد

دوست عزیزم سلام

در بخش راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکرو 1 ( در پست شماره 40 ) دو فایل وجود دارد که توسط دوستمون champion قرار داده شده .
اگر همون کارهائی را که در اون پست گفته شده به دقت انجام بدی ، مشکلت حل میشه .

من هم مثل تو یک مشکل مشابه داشتم ، با اون نرم افزارها و دستورالعمل حل شد .

امیدوارم جواب بگیری .

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
با درود:
فایل فلاش پیوست اصلاح و جایگزین گردید.
استادبزرگوار خسته نباشید
بااین برنامه مشکل سیاه شدن تصویر حل میشه امابه محض ریختن ورژن های جدیددوباره سیاه میشه ممنون میشم پیگیری فرمایید

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
باسپاس ازاستاد عزیز
روی سه تامیکروباکس تست شد اماهیچکدام جواب نداد

سلام
میکروباکس من که 1سال و نیمه گوشه ی خونه افتاده بود و هیچ استفاده ای ازش نمیشد کرد. دیشب تصمیم گرفتم بیافتم به جونش و هر کاری که میتونم و هر آموزشی که تو اینجا وجود داره رو امتحان کنم.
من تمام فایل هایی که شیهان عزیز دوست خوبمون گذاشته بود رو به علاوه هر چی از قبل تو هارد خودم داشتم رو امتحان کردم. بیشتر از 30 بار این دانلودر GxDownloaderIII V2.004 رو استارت کردم و اداپتور رو به برق زدم ولی نگرفت که نگرفت تا اینکه یه هویی با همین دانلودر فایل اول شیهان رو سریع گرفت و بعد فایل دوم رو هم 1ساعتی طول کشید که به 50 یا 60 درصد برسه که ناگهان کامپیوتر زبون نفهم رفت رو (sleep) اسلیپ و هر چی کاشته بودیم درو شد رفت پی کارش. ولی نا امید نشدم دوباره تکرار کردم و همین الان که دارم تایپ میکنم فایل دوم تو وضعیت flash write تا 15% پیشرفت کرده. ظاهرا فایل دوم 3 یا 4 ساعتی طول میکشه منتقل بشه. به کامپیوتر سپردم خوابش نبره حواسش باشه که من دیگه میخوام برم بخوابم. ایشالا صبح با خبرای خوب بیدار بشم.اگه مال من درست بشه حتما مال شما هم درست میشه. اصلا خودم درستش میکنم.قول میدم.ساعت 3.15 نیمه شب گذشته. تا فردا صبح بای

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
البته جسارت نشه شما خودتون استادین که 3تا میکرو رو دارین درست میکنین.
سلام دوست گلم
نیاز به کنایه نبود وقتی دارم سئوال می کنم یعنی دارم شاگردی اساتید محترم رومیکنم
اون 3 تا میکروهم مال خودم وبرادرامه که باهم خریدم ووقتی برنامه ای میاد باهم بهشون برنامه میدم

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
سلام دوست من

تونستی دانگلت را درست کنی ؟ مشکلت برطرف شد ؟
دوست عزیزم سلام
نه متاسفانه درست نشد بابرنامه های اساتید محترم درست میشه اماهمینکه ورژن جدید رومیریزم دوباره سیاه میشه

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
پاسخ

دوست عزیزم سلام
نه متاسفانه درست نشد بابرنامه های اساتید محترم درست میشه اماهمینکه ورژن جدید رومیریزم دوباره سیاه میشه

وقتی که برنامه ها را می ریزی ( اون وقت که گفتی درست میشه ) وقتی کابل av را به تلویزیون وصل میکنی ، تصویر چی نشون میده ؟

همه را برام بگذار .

یا علی

majid_agha_2006

کاربر
2009-06-20
8
10
با سلام به دوستان . من طبق راهنمایی شما فایل جناب شیهان را انتقال دادم و میکرو تقریبا درست شد نرم افزار را قبول کرد حتی شرینگ برقرار شد اما مشکل جدیدی که ایجاد شده این است که هر بار دانگل را به برق میزنم تا 20یا 30 ثانیه شرینگ برقرار میشود اما بعدش میکروباکس قفل میکند چند بار فایل کلین را انتقال دادم اما بعد هر بار به برق زدن این مشکل ایجاد میشود لطفا دوستان کمک کنند؟؟؟؟؟؟؟؟

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
وقتی که برنامه ها را می ریزی ( اون وقت که گفتی درست میشه ) وقتی کابل av را به تلویزیون وصل میکنی ، تصویر چی نشون میده ؟

همه را برام بگذار .

یا علی
استادگلم سلام وخسته نباشید
دوست عزیز وقتی کابل avرووصل می کنم تصویر صفحه تلویزیون کاملا سیاه نشون میده

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
پاسخ

استادگلم سلام وخسته نباشید
دوست عزیز وقتی کابل avرووصل می کنم تصویر صفحه تلویزیون کاملا سیاه نشون میده

دوست عزیزم سلام

ببین تو توی نوشته های قبلیت گفته بودی نرم افزار کلین و دیگر نرم افزارها را انتقال دادی و دانگل درست شد . بعد که ورژن جدید را ریختی تصویر سیاه نشون میداد . از کجا فهمیدی که دانگل با ریختن نرم افزارهای مختلف درست شده است ؟
درست همون موقع کابل av را به تلویزیون وصل کن و بگو چی نوشته .

با این حال این مراحل را با دقت و بر همین اساس طی کن . انشااله نتیجه می گیری :

1- نرم افزار نمایش تاریخ و سریال واقعی را روی دانگل بریز .

2- از نرم افزارهای موجود در این پست ابتدا فایل 1 را با لودر خودش و با همان تنظیمات که قبلاً ذکر شد روی دانگل بریز .

3- ورژن جدید 1.68 که لودر سر خود می باشد را روی دانگل منتقل کن .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
نرم افزار

دوست خوبم :

به دلیل اینکه در پست قبلی نرم افزار آپلود نشده ، نرم افزارها در این پست قرار داده شده است .

انشااله نتیجه بگیری .

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست عزیزم سلام

ببین تو توی نوشته های قبلیت گفته بودی نرم افزار کلین و دیگر نرم افزارها را انتقال دادی و دانگل درست شد . بعد که ورژن جدید را ریختی تصویر سیاه نشون میداد . از کجا فهمیدی که دانگل با ریختن نرم افزارهای مختلف درست شده است ؟

2- از نرم افزارهای موجود در این پست ابتدا فایل 1 را با لودر خودش و با همان تنظیمات که قبلاً ذکر شد روی دانگل بریز .

استادگلم سلام خسته نباشید ازاینکه مشکل بنده روپیگیری کردید متشکرم
عزیزم بعداز ریختن فایلهای موجود درایت تایپک کابل روکه به تلویزیون میزنم میکروورژن 1.14 رونشون میده ومنوی میکرو کامل روی صفحه پدیدار می گردد. امابه محض ریختن ورژن جدید منو به صفحه سیاه رنگ تغییر پیدامی کند.

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست عزیزم سلام

باسلام استادم
1-نرم افزار نمایش تاریخ وسریال روریختم منو به تاریخ 1/4/2010 ظاهرشد
2- نرم افزار شماره 1راریختم منو دوباره سیاه شد ودانگل ورژن 1.68 رو قبول نمی کنه
ممنون ازپیگیریتان

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
راه حل

سلام دوست من

احتمالاً دانگل شما بایستی قطعه موردنظرش که توسط علی آقا توزیع می گردد ، عوض شود.:051:

برای اطمینان بیشتر با خود علی آقا هم مشورت نمائید .

یا علی / موفق باشید :a23IRSAT:

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
سلام دوست گلم
نیاز به کنایه نبود وقتی دارم سئوال می کنم یعنی دارم شاگردی اساتید محترم رومیکنم
اون 3 تا میکروهم مال خودم وبرادرامه که باهم خریدم ووقتی برنامه ای میاد باهم بهشون برنامه میدم

من کوچیکتم رفیق. من مال این حرفا نیستم که کنایه بزنم. گفتی سه تا میکرو گفتم حتما مال مشتریاته.

بالا