رفع مشکل سیاه و سفید شدن صفحه تصویر در میکروباکس1

ساجد

کاربر
2010-12-14
6
8
باسلام خدمت دوستان
من میروباکس 1دارم مدتی دادم به یکی از دوستان میگه آسی اون رو عوض کرده وبرنامه میکرو 2 را ریخته ولی از موقعی برنامه میکرو 2ریخته دستگاه من 2شده وچراغ سبز روشن هست ولی شیرینگ برقرارنمیشه همه نرم افزارها را تست کردم آخرین بار برنامه کلین به دستگاه دادم و فلشش کردم ولی دستگاه کامل پاک شد و صفحه سیاه نشان میده بدون منو وبرنامه یک را نمیگیره و برنامه 2 رو میگیره ولی منو پاک شده فکر کنم حافظه فلش شده لطفا راهنمایی کنید

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
باسلام خدمت دوستان
من میروباکس 1دارم مدتی دادم به یکی از دوستان میگه آسی اون رو عوض کرده وبرنامه میکرو 2 را ریخته ولی از موقعی برنامه میکرو 2ریخته دستگاه من 2شده وچراغ سبز روشن هست ولی شیرینگ برقرارنمیشه همه نرم افزارها را تست کردم آخرین بار برنامه کلین به دستگاه دادم و فلشش کردم ولی دستگاه کامل پاک شد و صفحه سیاه نشان میده بدون منو وبرنامه یک را نمیگیره و برنامه 2 رو میگیره ولی منو پاک شده فکر کنم حافظه فلش شده لطفا راهنمایی کنید
دوست گلم سلام
به احتمال فراوان ای سی دستگاه شماازنوع دوم که معرفی کردند بوده چون من هم همین مشکل رودارم متاسفانه تنهاراه حل شما تعویض ای سی فلش است

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام دوستان

من میکروباکس 1 تعویض قطعه دارم پچ قبول نمی کرد با فایل کلن قدیمی تبدیل به رسیور شد ولی هربار که پچ جدید میدهم برنامه قبلی هم پاک شده صفجه نمایش آبی میشود لطفا راهنمایی بفرمایید.

با سپاس

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
با سلا م

وضعیت شیرینگ میکرو با کس 2 با ورژ ن 2/28 با دیتای اینتل ست 1002 و هم دیتای دبلیو 3

دقیقا مانند پست قبلی خودم می با شد و تغییری نکرد ه است . در ضمن یکی از دو ستان

اعلا م کر ده که فر کا نس 11200 در ها تبرد با دیتای اینتل ست بر قرار شده که در این ساعت

چنین چیزی مشا هده نشده است . سا عت 13:28 روز جمعه

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
من میکرو 1 دارم با قطعه تعویضی علی آقا دانگل من بعد از ریختن نرم افزار 1/75 منوی سیاه شده ، از فایلهای داخل این پست استفاده کردم افاقه نکرد اگر راه حل بدید ممنون می شم

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
دوست گلم سلام
به احتمال فراوان ای سی دستگاه شماازنوع دوم که معرفی کردند بوده چون من هم همین مشکل رودارم متاسفانه تنهاراه حل شما تعویض ای سی فلش است

ممنون از پاسخ شما ، می شه بگید اگر من بخوام این آی سی رو در بازار تهیه کنم چه باید بکنم منظورم شماره و مدل آی سی هست و چه مشخصاتی داره ؟

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
ممنون از پاسخ شما ، می شه بگید اگر من بخوام این آی سی رو در بازار تهیه کنم چه باید بکنم منظورم شماره و مدل آی سی هست و چه مشخصاتی داره ؟
یه پیام خصوصی بااقای علی رسیور جهت تهیه قطعه بدید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام
دوستان عزیز من یک میکروباکس یک دارم که به رسیور تبدیل کردم ولی الان مشکلی که داره رنگ تصویر اون بعد چند دقیقه بهم میزیزه بصورتی که وسط سفید و اطراف ابی هست و البته بعضی موقعه ها همزمان با بهم ریختگی رنگ تصویر هم stop میزنه و weak signal میشه ولی دوباره تصویر میاد اما رنگها بهم ریخته است لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم این ایراد میتونه از سی پی یو باشه ؟
با تشکر

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سلام
دوستان عزیز من یک میکروباکس یک دارم که به رسیور تبدیل کردم ولی الان مشکلی که داره رنگ تصویر اون بعد چند دقیقه بهم میزیزه بصورتی که وسط سفید و اطراف ابی هست و البته بعضی موقعه ها همزمان با بهم ریختگی رنگ تصویر هم stop میزنه و weak signal میشه ولی دوباره تصویر میاد اما رنگها بهم ریخته است لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم این ایراد میتونه از سی پی یو باشه ؟
با تشکر

خب شما یکبار دستگاه رو کلین کن و مجدد نرم افزار رسیور دانگل رو اجراکن

barbyboy

کاربر
2010-08-12
8
7
38
دوستان من این برنامرو ریختم ولی انگار که اصلا برنامه رسیوری دیگه رو دانگل نیستش یعنی مثل وقتیه که رسیور نیست و دانگله میزنی به تلویزیون

الان راهی نیست برای اینکه تصویر رنگی بشه؟؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان من این برنامرو ریختم ولی انگار که اصلا برنامه رسیوری دیگه رو دانگل نیستش یعنی مثل وقتیه که رسیور نیست و دانگله میزنی به تلویزیون

الان راهی نیست برای اینکه تصویر رنگی بشه؟؟

دوست عزیز بعد از انتقال نرم افزار تبدیل به رسیور 2 بار کلید 0 کنترل بزنید کادری ظاهر می شود برای تنظیمات رنگ گزینه آخر دیفالت انتخاب و تائید کنید مشکل رفع می شود یا اینکه ریست فکتوری کنید اگر مشکل رفع نشد دانگل عیب سخت افزاری دارد

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
من این برنامه رو روی میکروباکس تست میکنم و بزودی خبرش رو به دوستان خواهم داد.با تشکر از شیهان عزیز

بالا