رفع مشکل ضعیف بودن سیگنال در Iclass X95

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dark44

کاربر
2008-07-25
8
34
امیدوارم فکر نکنید دارم تبلیغ سایتی رو میکنم فقط چون چندتا از دوستان با این مشکل روبرو بودند خواستم کمکی کرده باشم .

نقل از !!! F B I !!!

این دستگاه از لحاظ سخت افزار همانند استارست x95 می باشد ما نمی خوایم راجب تقلبی بودن یا نبودن این دستگاه صحبتی کنیم فقط آموزش رو براتون میزاریم این دستگاه بعد از 5 الی 10 دقیقه کار با ضعف سیگنال روبرو میشه که بعد از مدتی تست و کار بر روی این دستگاه متوجه شدیم اشکال از CPU هست که با داغ شدن CPU سیگنال دستگاه به تدریج ضعیف تر شده تا زمانی که کاملا قطع شود که ما با گذاشتن FAN بر روی CPU از گرم شدن CPU جلوگیری کرده تا دیگر با ضعف سیگنال روبرو نشویم این عمل کاملا تست شده و دستگاه بعد از تعمیر درون یک فضای کاملا بسته و گرم به مدت 18 ساعت یک ضرب بدون خاموشی کار کرده بدون اینکه حتی کوچکترین *******ی بر روی تصویر دیده شود حالا برای درست کردن ما به شما کم خرجترین و بهترین و استاندارد ترین راه رو پیشنهاد میکنیم و آموزش میدیم که برای تعمیر مطابق شکلهای زیر عمل کنید.

1: یک عدد FAN کوچک 12 ولت تهیه کرده و با چسب قطره ای مرقوب به آلمینیوم روی CPU می چسبانیم مطابق شکل زیر

attachment.php

2: بعد که از محکم شدن FAN بر روی آلمینیوم خنک کننده CPU مطمعا شدیم پاور دستگاه رو باز کرده و با اهم متر ولتاژ 12 ولت بر روی پاور را پیدا کرده و سیم قرمز FAN رو به ان قسمت لحیم می کنیم مانند شکل زیر
attachment.php

3: حال سیم مشکی رو هم مانند شکل زیر به تیونر ANTENNA لحیم می کنیم همانند شکل زیر
attachment.php

4: و اینهم یک شکل از کل دستگاهی که FAN خورده.
attachment.php

موفق و سربلند باشید

منبع: ********

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز این روش در اصل برای کم کردن حرارت cpu اما ابتدا باید دانست دلیل تولید این حرارت زیاد به چه علت سی پی یو استفاده شده برای این مدلها همان سی پی یو رسیورهای سری x95 شماره دیگری نیست مشکل اصلی مربوط به یک سری قطعات که باید دستکاری شود و مشکل رفع خواهد شد که فعلا این مدل در دسترس ندارم

dark44

کاربر
2008-07-25
8
34
البته من خودم رو این مورد کار کردم و 100 البته با دست کاری قطعات میشه این مورد رو حل کرد ولی این روشی که این دوستمون هم گفتن روش خوبی به نظر میاد و برد هم دیگه دستکاری نمیشه چون با گذاشتن فن هوا در رسیور جریان پیدا میکنه و دیگر قطعات رسیور نیز خنک میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehran139

dark44

کاربر
2008-07-25
8
34
ببخشيد ولى اين فن رو اگه كار بزاريم دستگاه مشكلي پيدا نميكنه؟ منظورم اينه كه پاور دستگاه مثل سابق كار ميكنه يا افت ولتاژ پيدا ميكنه؟

این فن برقی مصرف نمیکنه که بخواد به پاور اسیب بزنه یا پاور را با کمبود ولتاژ برق روبرو کنه همش 12 ولت برق می خواد نه عزیزم هیچ مشکلی برای پاور پیش نمیاد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehran139

mmmsssnnn

کاربر
2006-10-28
2
14
سلام اولان king sat 2 برای خودش قند می خورد چون که فن بعد از مدتی خراب مشود . هنگامی که فن کار می کند شب از صدای ان کر می شوی . قطعات داخلی مشاب با x95 starsat می باشد بس این کار درست نمی باش چون من امتحان کردام قدرت سیگنال بائین می باشد و بعد از کمی کار کردن خراب می شود

hossien007

کاربر
2009-09-03
1
1
35
يك روش اسون تر ندارين براي اين مشكل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ely

سروشی

کاربر
2009-10-19
1
1
45
سلام دوستان
من در یکی از سایت ها خوندم یه نفر یک نرم افزار گذاشته بود برای بهبود وضعیت سیگنال ولی سایت پولی بود و باید حق اشتراک و از این جور صحبت ها می دادیم .
رو این حساب بی خیال شدم . اگه کسی راجع به این نرم افزار اطلاعی داره لطفاً بگه و در اختیار دیگران قرار بده تا همه استفاده کنن .
مرسی

• Like

sajjedeh

کاربر
2009-06-08
43
150
44
دوستان بندازیدش دور یه ایکلاس اصل بخرید خوب میشه

• Like
2006-10-13
42
62
من هم يك رسيور هايويون 9191 سيگنال يك مرتبه قطع شده بود تيونر واسي 317 هم عوض كردم درست نشد به نظر شما سي پي يو خراب هست

• Like

norali

کاربر
2007-10-27
1
0
براي استفاده از نقشهاي رسيور وديگر چيزهاي رسيور كه قابل دانلود نيست چه كنم لطفا راهنمايي كنيد . با تشكر نورعلي

ali mosavi

Banned
2006-11-13
63
157
برای امتحان درب بالای ریسور رابردارید ودرجای خنک امتحان کنید یا روی سی پی یو فن بگذارید

frikhan

کاربر
2010-08-15
8
12
دوستان من يه رسيور iclass 9595 دارم ولى باسويچر مشكل داره الان دوجهت نايلست و هاتبرد را دارم وقتي از يكى از اين دوجهت به ديگري ميرم سيگنال قطع ميشه مگر اينكه دستگاه را ريستارت كنم ال ان بي و سويچر هم 100 تست كردم سالمه آپديتش هم كردم درست نشد مشكل كجاست؟

دوستان متخصص من هم این مشکل را دارم لطف کنید راه حل بر طرف کردن انرا اعلام کنید.البته دستگاه من ایکلاس 9696 است.پیشاپیش ممنون از لطفتون.

frikhan

کاربر
2010-08-15
8
12
روش سادتر قطعه c14را از ان خارج می کنیم

درود بر شما میشه لطفا بیشتر توضیح بدین.متاسفانه مدیران و متخصصین این بخش پاسخی در جهت رفع مشکل ما ندادند.رسیور من 9696 ایکلاس است و وقتی از یک کانال به کانال دیگری در ماهواره دیگر (مثلا از هاتبرد به نایلست) میروم با پیام سیگنال نیست روبرو میشوم و تصویر ندارم تا اینکه چند بار رسیور را خاموش و روشن کنم.با چند سوئیچ مختلف هم چک کرده ام مشکل بر طرف نشده.سپاس از لطف شما.

hatam-1347

کاربر
2009-11-11
3
1
56
ترتیب بستن سویج را به ترتیب شماره ماهواره وارد کن نایل یک دبلیو 3 2 هات برد 3 ترکیه 4

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
درود بر شما میشه لطفا بیشتر توضیح بدین.متاسفانه مدیران و متخصصین این بخش پاسخی در جهت رفع مشکل ما ندادند.رسیور من 9696 ایکلاس است و وقتی از یک کانال به کانال دیگری در ماهواره دیگر (مثلا از هاتبرد به نایلست) میروم با پیام سیگنال نیست روبرو میشوم و تصویر ندارم تا اینکه چند بار رسیور را خاموش و روشن کنم.با چند سوئیچ مختلف هم چک کرده ام مشکل بر طرف نشده.سپاس از لطف شما.

دوست عزیز سوال شما تکراریست ونمیشه هر سوال رو دوباره جواب داد
در کل رسیور ایکلاس با سوئیچ کمی مشکل داره که بستگی به طول کابل
وجنس کابل و نوع سوئیچ وlnbداره
اگه از جنسهای خوب و مرغوب استفاده کنید خیلی کم به این مشکل برخورد میکنید
اگه با این چیزایی که گفتم مشکلت حل نشد
به این تایپیک مراجعه کن

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34325

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا