رفع مشکل boot در استارست sr2000 fullhd فول اچ دی

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
رفع مشکل boot در استارست sr2000 fullhd فول اچ دی

درود
با پچ 1.55 یکسری از استارست های 2000 مشکل گیر کردن برروی boot پیدا کردن.
با برنامه وآموزش زیر مشکل رفع میشه.
تذکر :
شرکت توصیه به استفاده از فلش مموری (usb)پاتریوت 2 گیگ برای استفاده کرده.
موفق باشید
حتما اموزش پیوست رو مطالعه کنید

پیوست‌ها

2009-05-15
0
28,977
باسلام.بااینکه این برنامه درقسمت تعمیرات رسیورهاهم قرارداده شده متاسفانه مشکل بوت رسیورهاروهم حل نکرده وبارهاامتحان کردم برروی4تارسیور2000که روی بوت مونده وپچ نویس استارمکس اومده این برنامه روردیف کرده ودرعمل کاری انجام نمیده وبه نظرمن اکثرپروگرامرهاهم ناتوان ازفلش کردن این نوع آی سی هستن .آیادوستان تاحالا تونستن آی سی این رسیورباپروگرامر2000وسوپروپروفلش کنن.باتشکر

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام.بااینکه این برنامه درقسمت تعمیرات رسیورهاهم قرارداده شده متاسفانه مشکل بوت رسیورهاروهم حل نکرده وبارهاامتحان کردم برروی4تارسیور2000که روی بوت مونده وپچ نویس استارمکس اومده این برنامه روردیف کرده ودرعمل کاری انجام نمیده وبه نظرمن اکثرپروگرامرهاهم ناتوان ازفلش کردن این نوع آی سی هستن .آیادوستان تاحالا تونستن آی سی این رسیورباپروگرامر2000وسوپروپروفلش کنن.باتشکر

شماره ای سی فلش en25q64 و 8 میگ هست که براحتی توسط پروگرمرهای سوپر پرو و 2000 قابل پروگرام مشکل بوت در صورتی نرم افزاری که توسط فلش نامرغوب رسیور پروگرام شود یا اواسط آپدیت دستگاه خاموش شود موارد دیگر مربوط به سخت افزار

آخرین ویرایش:

amir_1358

کاربر
2008-11-02
37
258
سلام دوستان این آموزش رو برای دوستانی که مشکل بوت دارن و دستگاهشون روی بوت مونده میذارم البته خودم تست نکردم از اساتید محترم خواهش میکنم اگر براشون امکان داره تست کنن و خبر بدید جایی که این آموزشو گذاشته بودن خودشون تست کرده بودن و نوشته بودن مشکل 100 درصد حل شده.

آموزش JTAG رسیور SR-2000 HD ACE برای رفع مشکل BOOT

حالا آموزش رو با توضیحات کامل براتون میزارم.
در مرحله اول این 2 فایل رو دانلود کنید:
EromUpgrade
Dump Starsat 2000HD ACE

حالا هر دو فایل رو از حات RAR خارج کنید.
میریم سراغ دستگاه.
1-قاب روی دستگاه رو باز کنید و پائین تر IC FLASH جامپر شماره JD01 رو پیدا کنید و پایه های اونو با یه تکه سیم بهم وصل کنید.این کار حتما باید انجام بشه وگرنه نرم افزار انتقال پیدا نمیکنه.
2- دستگاه رو به برق بزنید و دکمه پشت دستگاه رو در حالت خاموش قرار بدید.
3- نرم افزار EromUpgrade رو باز کنید.
4-دکمه browse رو بزنید و فایل dump رو که دانلود کردید رو لود کنید.
5-تیک گزینه include bootloader رو هم حتما بزنید.
6-حالا next رو بزنید.
7-دکمه پشت دستگاه رو روشن کنید و حالا باید منتظر باشید و به چیزی دست نزنید تا عمل شناسائی صورت گرفته و سپس فایل منتقل شود.
8-بعد از اتمام کار زمانی که انتقال 100 درصد شد کلید next را فشار دهید.
9-باز هم منتطر باشید تا انتقال انجام شده و عملیات 100 درصد انجام شود.
10-دکمه finished رو بزنید. کار تمام است.

11-حالا اتصال جامپر JDO1 رو باز کنید.
12-دستگاه رو به tv زده با usb نرم افزار جدید و لیست کانالها رو منتقل کنید.

موفق باشید.با تشکر از دوست عزیز saeid_smd

امیدوارم که مشکل دوستان حل بشه

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
سلام دوستان این آموزش رو برای دوستانی که مشکل بوت دارن و دستگاهشون روی بوت مونده میذارم البته خودم تست نکردم از اساتید محترم خواهش میکنم اگر براشون امکان داره تست کنن و خبر بدید جایی که این آموزشو گذاشته بودن خودشون تست کرده بودن و نوشته بودن مشکل 100 درصد حل شده.

EromUpgrade
Dump Starsat 2000HD ACE

میریم سراغ دستگاه.
1-قاب روی دستگاه رو باز کنید و پائین تر IC FLASH جامپر شماره JD01 رو پیدا کنید و پایه های اونو با یه تکه سیم بهم وصل کنید.این کار حتما باید انجام بشه وگرنه نرم افزار انتقال پیدا نمیکنه.
6-حالا next رو بزنید.
7-دکمه پشت دستگاه رو روشن کنید و حالا باید منتظر باشید و به چیزی دست نزنید تا عمل شناسائی صورت گرفته و سپس فایل منتقل شود.

باسلام دوست من وباتشکرازشما...
این آموزش توسط مدیرسایت deragon درقسمت تعمیرات گذشته شده به همراه فیلم تصویری وفایلpdf

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
این آموزشها که الان گفته میشه توسط جناب alraheede . . . در یکی از فروم های عربی چند ماه پیش ارائه شد ایشون نیز آموزشهای بسیار خوبی در رابطه با رسیورهای ستارست به خصوص سری اچ دی تهییه کردند

این آموزش نیز فقط به زبان فارسی بازگردانده شده است اما فقط ما از گفتن منبع یکم . . .

2009-05-15
0
28,977
این آموزشها که الان گفته میشه توسط جناب alraheede . . . در یکی از فروم های عربی چند ماه پیش ارائه شد ایشون نیز آموزشهای بسیار خوبی در رابطه با رسیورهای ستارست به خصوص سری اچ دی تهییه کردند

این آموزش نیز فقط به زبان فارسی بازگردانده شده است اما فقط ما از گفتن منبع یکم . . .
باسلام به شما..
داداش رضااگه دقت کرده باشی دربخش جیتیگ آقای دراگون به صراحت گفته فایل ویدیویی که منبع اون هست....
نوشته آقای دراگون:فایل ویدئو هم که منبع اون هست رو برای راحتی دوستان قرار داده شد

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
این راه حل جدید خدمت شما دوستان گل:
برنامه (نرم افزار رفع بوت) رو از لینک زیر دانلود کنید

http://www.sendspace.com/file/ugd2oe

سپس لودر زیر رو دانلود کنید
کامپورت رو انتخاب کنید (از منوی کانفیگ)
made boot
run menu
boot choise
تا آخر منتظر پایان رایت وایریز باشید

پیوست‌ها

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مشکل بوت رسیورهای سری 2000 اکثرا مربوط به سخت افزار و تا الان موردی نداشتم توسط نرم افزار رفع شود البته این مشکل فقط مختص تولیدات سری اول بود رسیورهای که اخیرا در حال تولید سخت افزار بسیار بهتری دارند و خرابی مشاهده نشد

amirii

کاربر
2009-06-30
2
8

EromUpgrade
Dump Starsat 2000HD ACE

میریم سراغ دستگاه.
6-حالا next رو بزنید.

سلام رسیور من نیز پس از 5 روز از تاریخ خرید روشن نشد و روی boot ماند . با لودرهای مختلف فایلهای گوناگون را طبق دستورالعمل ارائه شده از سایت ریختم و نشد. پیش دو تعمیر کار بردم و نتیجه نگرفتم . طبق دستور العمل بالا انجام دادم و هنگام بارگذاری پیام set stp memory error میدهد . لطفا راهنمایی کنید . ضمنا الان دیگر روی boot هم نمیرود و چراغ آبی بهمراه چراغ سبز پاور روشن میشود.
در مشهد اگر متخصصی را معرفی کنید ممنون میشوم.

ostaadsiss

کاربر
2006-11-16
5
4
دوستان رسیور من هم فقط چراغ آبی و سبز سیگنال روشن میشه .هر کاری هم بگید کردم .طبق آموزش جی تگ هم کردم .نشد که نشد الآن نزدیکه 15 روز دستگام اینجوریه راهنمایی کنید لطفآ.

amirii

کاربر
2009-06-30
2
8
سلام رسیور من نیز پس از 5 روز از تاریخ خرید روشن نشد و روی boot ماند . با لودرهای مختلف فایلهای گوناگون را طبق دستورالعمل ارائه شده از سایت ریختم و نشد. پیش دو تعمیر کار بردم و نتیجه نگرفتم . طبق دستور العمل بالا انجام دادم و هنگام بارگذاری پیام set stb memory error میدهد . لطفا راهنمایی کنید . ضمنا الان دیگر روی boot هم نمیرود و چراغ آبی بهمراه چراغ سبز پاور روشن میشود.
در مشهد اگر متخصصی را معرفی کنید ممنون میشوم.
دوستان متخصص کجایید که بداد ما برسید؟ را حلی؟ پیشنهادی ؟

ihnd852

کاربر
2013-06-25
2
4
سلام با تشکر از مدیر محترم لطفا بفرمایید تعمیر کار چه کاری روی ریسیور انجام می دهد من خودم می توانم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
اول اینکه موارد تعمیراتی وبحث های سخت افزاری رسیور مختص کاربران ویژه وکسانی هست که حق عضویت پرداخته اند ودر بخش تعمیرات مطرح میشود
دوم من شخصا نمی دانم که کاربران این مدل ببخشید مزخرف 2000 استارست را چرا می خرند؟
دستگاهی که از اول که آمده 70% خریداران رادچار مشکل کرده روز بروز و در سری های مختلف3گانه که وارد بازار شده انواع مشکلات که تاکنون فقط آیکلاس توانسته بود داشته باشد را پیدا کرده
:confused:
آقا قبل خرید یک سرچ بکنید توی گوگل لا اقل ببینید فارسی زبانان از دستگاه مورد بحث چی می گویند بعد بخرید:sadwalk:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
من و سایر همکاران بارها گفتیم قبل از خرید مشاوره بگیرید
تا به این مشکلات نخورید طرف بعد از خرید رسیور تازه یادش می افتد
از رسیوری که خریده تخقیق و پرس و جو کند
حالا یا باید رسیور را با ضرر بفروشید یا با همین که دارید سپری کنید

kiumarth

کاربر