رمز عبور استار ست مدل sr:a5 كه رمز سه رقمي هم هست

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
با عرض درود
دوستان عزيـــز رسيور مدل sr:a5 دستگـــاه كوچكي هست كه از كــــربلا گويا وارد ميشود.رمــــز عبور سه رقمي دارند كه متاسفانه حتي در كاتاكوگ هم اشاراي نشده.دوستان اگــــر كد رمــــز اصلي اين دستـــــگاه را دارند محبت بفرمايــــــند

سپــــــــــــــاس

T-11

Banned
2012-08-22
86
131
باسلام آموزش ساختن کابل برای انتقال نرم افزاربه رسیورa-5استارستومیخواستم اگه برای فروش هم هست لطفآاعلام کنید باتشکر

2009-05-15
0
28,977
باسلام آموزش ساختن کابل برای انتقال نرم افزاربه رسیورa-5استارستومیخواستم اگه برای فروش هم هست لطفآاعلام کنید باتشکر

باسلام.کابل 4پین روبایددست سازدرست کنی که نقشه مداری آن نیزموجودنمی باشد.

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
باسلام.کابل 4پین روبایددست سازدرست کنی که نقشه مداری آن نیزموجودنمی باشد.

یک کابل آماده تهیه کنید یک طرف آن را باز کرده و سیمهای آن را جدا کنید 3 سیم خواهید داشت
به وسیله اهم متر سیم پینهای 2 و 3 و 5 را مشخص کنید سپس در پشت رسیور با ولت متر پایه های +5 ولت و منفی را پیدا کنید پایه +5
در مدار استفاده نخواهد شد بنابراین سیمی که به پین 5 کابل وصل است را به پایه منفی gnd در رسیور وصل کنید سپس دو سیم دیگر
را به یکی از دو پایه باقی مانده در پشت رسیور وصل کنید (به جز +5 ولت) لودر را اجرا کنید و کانکت بزنید و رسیور را روشن کنید اگر
لودر رسیور را نشناخت جای دو پایه 2 و 3 را در پست رسیور عوض کنید (دو سیمی که در آخر وصل کرده بودید ) .

شما به ولت متر دارید با گرفتن ولتاژ این پایه ها نسبت به هم میتوانید +5 و منفی را از بقیه جدا کنید . به این صورت
که پایه ای که نسبت به بقیه پایه ها همواره مثبت باشه +5 است که این پایه استفاده نمیشود و پایه ای که نسبت به بقیه منفی
باشه gnd است . یعنی باقرار دادن منفی ولت متر عقربه آن با سه پایه دیگرولتاژ مثبت نشان دهد . دوپایه tx,rx را یا باید
دستگاه را باز کنید و اگر بر روی برد نوشته پیداکنید یا به صورت تصادفی یکی را تست و اگر کار نکرد جا به جا کنید .

باتشکرازمجید

پیوست‌ها

• 39.2 کیلوبایت بازدیدها: 91
  • 17.2 کیلوبایت بازدیدها: 90
  • 19.4 کیلوبایت بازدیدها: 87
  • 19 کیلوبایت بازدیدها: 88

T-11

Banned
2012-08-22
86
131
درود
ببخشیدتاپیک پرسش پاسخ رسیورهای متفرقه بسته بودسوالمواینجاطرح کردم
رسیورstarsat a_5دارم ولی روی دیش گردون کارنمیکنه
به محض حرکت دادن دیش ازداخل منوی تنظیمات موتور رسیورخاموش میشه
آ
یاراهی داره که رودیش گردون هم کارکنه؟آدابتوره ولتاژبالاترهم بستم رسیورخاموش نمیشه حرکت هم میکنه ولی قدرت وکیفیت وخالی نشون میده
باتشکر

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
نرم افزار زیر را منتقل کنید احتمالا به 0 تغییر پیدا کند

سلام من یکی از این مدل رسیور رو دارم میخواستم سوال کنم که ایا با اپدیت کردن میشه کانال 3 رو موقع پخش فوتبال باز کنم یا این نرم افزار فقط نرم افزار کارخانه ایی هست

بالا