karbon
کاربر
- 2009-06-06
- 67
- 752
درود
دوستان عزیز برام یک ریسیور 400 اچدی آوردن که فلش شده بود.
من بعد پروگرام کردن متاسفانه دستگاه روشن نشد و فقط چراغ آرم ایکس کروز رو پانل ریسیور روشن میشه
و قتی پاور رو ریسیور میزنی ساعت نمایش داده میشه (12:00)
من از این ریسیور سالمش را دارم و تمامی ولتاژها را چک کردم درست بود و من احتمال دادم فایلهای فلش
درست نیستن و من فلش ریسیور سالم را در آوردم و مستقیم به ریسیور معیوب گذاشتم متاسفانه بازهم مشکل حل نشد.
جالبش اینجاست که وقتی کار نکرد از فایلهای فلش مطمئن شدم و آیسی فلش ریسیور معیوب را دوباره پروگرام کردم انداختم رو
ریسیور سالم و جالب اینکه اینهم مثل ریسیور میعیوب شد و فقط چراغ آروم ایکس کروز میاد و قتی دکمه پاور را رو دستگاه میزم
چراغ آروم ایکس کروز خاموش میشه و ساعت رو پانل میاد و ساعت خوب کار میکنه
و الان مطمئن شدم که مشکل سخت افزاری نمیباشد
دوستان اگر با این چنین مشکلی برخوردن لطفا راهنمایی بفرماییند.
دوستان عزیز برام یک ریسیور 400 اچدی آوردن که فلش شده بود.
من بعد پروگرام کردن متاسفانه دستگاه روشن نشد و فقط چراغ آرم ایکس کروز رو پانل ریسیور روشن میشه
و قتی پاور رو ریسیور میزنی ساعت نمایش داده میشه (12:00)
من از این ریسیور سالمش را دارم و تمامی ولتاژها را چک کردم درست بود و من احتمال دادم فایلهای فلش
درست نیستن و من فلش ریسیور سالم را در آوردم و مستقیم به ریسیور معیوب گذاشتم متاسفانه بازهم مشکل حل نشد.
جالبش اینجاست که وقتی کار نکرد از فایلهای فلش مطمئن شدم و آیسی فلش ریسیور معیوب را دوباره پروگرام کردم انداختم رو
ریسیور سالم و جالب اینکه اینهم مثل ریسیور میعیوب شد و فقط چراغ آروم ایکس کروز میاد و قتی دکمه پاور را رو دستگاه میزم
چراغ آروم ایکس کروز خاموش میشه و ساعت رو پانل میاد و ساعت خوب کار میکنه
و الان مطمئن شدم که مشکل سخت افزاری نمیباشد
دوستان اگر با این چنین مشکلی برخوردن لطفا راهنمایی بفرماییند.
آخرین ویرایش: