روشن نشدن ایکس کروزر 400hd

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
درود
دوستان عزیز برام یک ریسیور 400 اچدی آوردن که فلش شده بود.
من بعد پروگرام کردن متاسفانه دستگاه روشن نشد و فقط چراغ آرم ایکس کروز رو پانل ریسیور روشن میشه
و قتی پاور رو ریسیور میزنی ساعت نمایش داده میشه (12:00)
من از این ریسیور سالمش را دارم و تمامی ولتاژها را چک کردم درست بود و من احتمال دادم فایلهای فلش
درست نیستن و من فلش ریسیور سالم را در آوردم و مستقیم به ریسیور معیوب گذاشتم متاسفانه بازهم مشکل حل نشد.
جالبش اینجاست که وقتی کار نکرد از فایلهای فلش مطمئن شدم و آیسی فلش ریسیور معیوب را دوباره پروگرام کردم انداختم رو
ریسیور سالم و جالب اینکه اینهم مثل ریسیور میعیوب شد و فقط چراغ آروم ایکس کروز میاد و قتی دکمه پاور را رو دستگاه میزم
چراغ آروم ایکس کروز خاموش میشه و ساعت رو پانل میاد و ساعت خوب کار میکنه
و الان مطمئن شدم که مشکل سخت افزاری نمیباشد
دوستان اگر با این چنین مشکلی برخوردن لطفا راهنمایی بفرماییند.

آخرین ویرایش:

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
دوستان عزیز من هر کاری کردم و چند مدل از فایل فلش هم استفاده کردم متاسفانه نشد و شانسی با ریسیور را با کابل اچد به توی وصل کردم گفتم شاید تصویر دارم ولی پانل ندارم جالبش اینجاست که به محضل وصل کردن کابل اچدی هم پانل و ریسیور و تصویر اومد و بدون مشکل کار میکنه و ساعتها هم نگاه میکنم مشکلی نداره ولی وقتی اگر تلوزیون خاموش بشه و یا کابل اچدی را جدا کنی پانل و اصلا ریسیور بالا نمیاد حتی با سه فیش دوستان به نظر شما از چی میتونه باشه؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
برق 5 ولت روی پنل و اچ دی را تست کن احتمال دارد برق 5 ولت قطع است و از تغذیه 5 ولت اچ دی تلویزیون استفاده میکند

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
برق 5 ولت روی پنل و اچ دی را تست کن احتمال دارد برق 5 ولت قطع است و از تغذیه 5 ولت اچ دی تلویزیون استفاده میکند

درود
با تشکر از شما دوست عزیز من برق پانل را تست کردم در حالتی که بالا نمیاد و 5 ولت وجود داشت.
و ولتاژها را تست کردم با یک برد مشابه و همه درست هست ولی برای این ریسیور حتما باید کابل اچدی وصل باشه تا بالا بیاد حتی بعد وصل کردن کابل اچدی چراغ لن هم روشن میشه.

بالا