روشن نشدن رسیور استارست sr-x30cu ultra

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام
در رسیور فوق الذکر دستگاه روشن نمی شود 5-6تا خازن داشت که همو رو تعویض کردم الان ولتاژ های زیر رو دارم
3.3 رو دارم
8 ولت رو 7.5 ولت دارم
12 ولت رو 11.5 ولت دارم
23ولت هم دقیق دارم
ممنون میم در این زمینه راهنمایی بفرمائید

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
با سلام
  اگر به تغذیه هنوز شک دارید دستگاه را با یک تغذیه جدا چک کنید روی مین برد ولتاژ 3.3  و 1.8 را چک کنید و در صورت وجود فلش را پروگرم کنید............

آخرین ویرایش:

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
با سلام
اگر به تغذیه هنوز شک دارید دستگاه را با یک تغذیه جدا چک کنید روی مین برد ولتاژ 3.3 و 1.8 را چک کنید و در صورت وجود فلش را پروگرم کنید............

سلام
من 4 تا ولتاژ روی پاور دارم
3.3
8
12
23
ولی 8 ولت رو 7.5 دارم و 12 هم 11.5 .بعبارتی کمبود ولتاژ دارم تمام خازن ها رو تعویض کردم از جمله ای سی 431.ولی مشکل کمبود ولتاژ برطرف نشد .

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
دوست عزیز این کمبود ولتاژ نیست پاورت زیر باره که ولتاژها اینتورین . لطفا دقیقا بگو که رسیور در چه حالتیه یعنی وقتی دکمه پاور رو میزنی چی میشه که راهنماییتون کنم.

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
دوست عزیز این کمبود ولتاژ نیست پاورت زیر باره که ولتاژها اینتورین . لطفا دقیقا بگو که رسیور در چه حالتیه یعنی وقتی دکمه پاور رو میزنی چی میشه که راهنماییتون کنم.

سلام ممنونم
نه در حالت عادی که پاور هم به مین برد متصل نیست ولی بازم کمبود ولتاژ دارم .فرقی نداره که به پاور زیر بار باشه یا نباشه .

دستگاه روشن نمیشه .حتی led پاور هم روشن نمیشه .در کل دستگاه خاموش هست

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ممنونم
نه در حالت عادی که پاور هم به مین برد متصل نیست ولی بازم کمبود ولتاژ دارم .فرقی نداره که به پاور زیر بار باشه یا نباشه .

درود
ولتاژها درسته فلش را پروگرام کنید این دستگاه چراغی توی پانلش تا بالا نیاد روشن نمیشود
ولتاژ1.5 رگولاتور روی برد و رگولاتور 5ولت ورودی ولتاژ از پاور را چک کنید افت نداشته باشه
نمی دانم گزینه سرچ انجمن کار نمی کند که مشکلات 10 سال پیش را دوباره باید توضیح بدهیم؟

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام ممنونم

سلام

دوست عزیزبا یه پاور دیگه هم امتحانش بکن ببین روی tv صقحه سیاه در میاد؟؟؟؟؟

اگر بله که باید فلش بزنی

این رسیورها معمولا خیلی فلش خالی میکنن

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
با اجازه از اساتید . دوست گرامی قبل از در آوردن آی سی فلش (چون فلش این دستگاه 48 پایه است و ممکنه کمی ازیتتون کنه برنامه با کابل بزن ببین نمیگیره)

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام
از یکایک اساتید سپاسگذاری میکنم
نمی دانم گزینه سرچ انجمن کار نمی کند که مشکلات 10 سال پیش را دوباره باید توضیح بدهیم؟
باور کنید search کردم ولی چیزی پیدا نکردم .شاید از زیر دست من درفته .ولی بازم از شما تشکر میکنم

دوست عزیزبا یه پاور دیگه هم امتحانش بکن ببین روی tv صقحه سیاه در میاد
تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

دوست گرامی قبل از در آوردن آی سی فلش (چون فلش این دستگاه 48 پایه است و ممکنه کمی ازیتتون کنه برنامه با کابل بزن ببین نمیگیره)

مهندس این برنامه رو از از کجا بگیرم ؟

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام
دستگاه فوق درست شد و عیب رو میگم تا تجربه ای باشه برای دوستان .
در مین برد که سوکت کابل پاور میخوره 3 تا فیوز هست که 2تا مربوط به ولتاژ 3.3 هس .یکی از این فیوزها که مربوط به 3.3 بود سوخته بود که با تعویض ان مشکل برطرف شد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دستگاه فوق درست شد و عیب رو میگم تا تجربه ای باشه برای دوستان .
در مین برد که سوکت کابل پاور میخوره 3 تا فیوز هست که 2تا مربوط به ولتاژ 3.3 هس .یکی از این فیوزها که مربوط به 3.3 بود سوخته بود که با تعویض ان مشکل برطرف شد
درود
جهت اطلاع شما خرابی که ایراد مطرح میکنید تا کنون سابقه نداشته اگر چنان جریانی از پاور کشیده بشود که فیوز روی برد بسوزد باز هم خواهد توانست که همان کار را تکرار کند مگر کسی ندانسته خط3.3 را اتصال داده باشه والا خود بخود که اتصالی رفع نمیشود
اینکه شما اول چک نکردید ولتاژ پاور روی برد سالم تقسیم میشود یا خیر دیگر برمی گردد به سابقه وماهر بود شما که اول می فرمایید پاور چک شده
بنده خدا آقای حیدری کلی مطلب و راهنمایی گذاشتند کی رفت 1دور بخونه!
من همون پست که زدم اعلام کردم رگولاتور1.5 را چک کنید ولتاژ درست باشه هیچ ترتیب اثری ندادین به گفته های دیگر دوستان هم پاسخ ندادین الان می فرمایید درستش کردم فیوز قطع بوده
من بارها روی این شاسی پردازنده سوخته تیونر سوخته وحتی اتصال کوتاه باعث سوختن پاور داشتم که رگولاتور برد اصلی را هم خراب کرده بود ولی این فیوزهای جلو ورودی ولتاژها 1بار هم نسوخته بود!

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
جدالخالق من هم اولین باری بود که میشنوم اینطوری عیبی رو

به نظرم دوست خوبمون کلا سوالها و جوابها رو اشتباه گفتن

آخرین ویرایش:

ali8361

کاربر
2008-05-29
9
9
وقتی خازنها را عوض کردی و ولتاژ ها درست شد.میتونی آن را به برد وصل کنی و ادامه مسیر را روی برد چک کنی یا ببینی با اتصال به برد افت ولتاژ داری یا نه.0.5 ولت قابل چشم پوشی است.

بالا